A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Sysfox
    Az első mérkőzésen bűn rossz játékkal, hazai pályán, helyzet nélkül kaptunk ki 1:0-ra egy végig nyomást gyakorló, kiválóan játszó Dortmund ellen. Ennek megfelelően nem sok esélyt láttam a visszavágóra, mert idegenben nem vagyunk valami acélosak, a németek ráadásul a 2. helyen állnak a Bundesligában, mi pedig csak a 6.-on Angliában.

Azért, hogy ne teljesen feltett kézzel álljunk ki egy ilyen meccsre, kicsit védekező csapatot állítottam össze. A két szélsőm visszavontam, a középpálya két szélén játszott, a fiatal Masson pedig visszavont csatárként, támogató szerepkörben lépett pályára. Hogy ne szakadjon szét a középpálya és a csatársor, arról a középpálya közepén játszó Ilicic gondoskodott, aki támadó szerepkörben futballozott.

A kezdőcsapat: Smithies - Chukwu, Andrews, Evans, Néry - N'Zonzi - Vukcevic, Ilicic, Henderson - Sturridge, Masson

Hatalmas meglepetésre az elejétől kezdve mi uraltuk a játékot, sőt helyzeteink is voltak, de sajnos kimaradtak. Egészen a 40. percig, amikor a csapat erősségének számító szögletből Evans bebólintotta az egalizáló gólt! A szünetben 1:0 ide, összesítésben 1:1. A második félidőben egy védelmi hibából ismét betaláltunk, a csereként beálló Rochina erőteljes lövését a rosszul helyezkedő dortmundi kapus éppen Masson elé ütötte, aki köszönte szépen és 15 méterről az üres kapuba rúgta a labdát. Pár perccel később ismét a francia tinédzser villant, egy kiugratással ügyesen kilépett a védők gyűrűjében, majd a kilépő Zieler mellett a kapuba gurított. Ezzel eldőlt a továbbjutás. Gratulálok a csapatnak!

Masson 18 éves korára hihetetlen potenciállal rendelkezik, idén 26 meccsen 13 gólt szerzett, és még csak 18 éves! A Barcelona megkörnyékezte, de nem eladó!

(na, vajon jó lesz-e kép... :D)

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/11/a1_2013_7_11_c8yca2j356_tn.jpg]