A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Magyar Bajnok a Ferencváros a 2014-15-ös szezonban!
Pfúúú, ilyen szezonom se volt még, utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cim sorsa. Egész végig stabilon mentünk a Győrrel az első helyeken, féltáv környékén átvettem a vezetést és folyamatosan elől maradta, sorban húztam be a meccseket, de a Győr is. Aztán idő közben a Zete surranópályán beelőzte a győrieket és feljött második helyre. Én pedig a végén hihetetlen összeomlást csináltam, kijött a fáradtság is talán, hisz kb az egész szezont 16 játékossal nyomtam le nagyjából.
A Zete adott pedig lehetőséget, bukdácsolt, de amikor nyernem kellett volna pl. akkor a Siófok (!!!) otthon 2-0-ra megver, úgy hogy 20-4 a lövési arány. A Kaposvár ellen meg ekkor estem ki a kupából is, idegenben 3-2es vereség, otthon meg egy sovány 1-1
A Sió elleni vereségkor átvette a Zete a vezetést, utolsó fordulóban 1 ponttal előttem voltak, én meg a tökutolsó Egerrel játszottam.
3-1re behúztam a meccset, az MTK megverte a ZTE-t és csak összejött :)
A tavalyi borzalmas ötödik hely után, amikor a kispad is mozgott alattam, ez most hihetetlen nagy öröm.
Gólkirálytt nem tudtam adni a ligának, pont egy újpesti néger vitte el a cimet.
Viszont 8 játékos is van, aki 5 gól felett termelt, csapat szinten jók voltunk, 70 gól fölött lőttünk a bajnokságban.
Jövőre egyértelmű cél a cimvédés és a kupát is illene már elhóditani.
Teljesen jó helyzetben vagyok, mert nem kell tulképpen senkit se vennem. Kölcsönből jön vissza pár jó játékosom, akik szerencsére végigjátszották a szezont, illetve a mostaniak rengeteget fejlődtek az év során.
Szokás szerint nagyon fiatal a keretem, meglátom mire lesznek képesek a srácok a Sampion Ligában.