A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zolika60 #88697 Sziasztok!
Ritkán írok ide, de olvasni minden nap olvasom a kommenteket! A 12-vel játszom, de veletek ellentétben én még sosem értem el sikereket (a kiesés elkerülésén kívül). Az életben is edző vagyok, de rájöttem már régen, hogy a játékban sok minden másképp alakul, mint az életben! Ezzel nem is lenne baj :) Viszont totál kudarcként élem meg, hogy ebben a játékban nem tudok maradandót alkotni! Más játékok ízére előbb-utóbb rákapok, de ezzel nem megy...és nem tudom az okát! Most kezdtem egy új mentés! Munkanélküliként kezdtem, majd 2 hónap múlva leültem a Valladolid kispadjára! Elég hullámzó a teljesítmény, szerintem a kívánt célt itt sem fogom tudni elérni! Eddig a Nice-val voltam és a 15-16 hely környékén landoltunk minden szezon végén :/
Azokat a csapatokat szeretem ahol van kihívás. A Valladolid fel akar kerülni és a 18. (!!!) helyen vettem át őket! Most a 16-ok vagyunk....5 meccs alatt 2 hely előre! Karcsú! Messze a tabella eleje...
Szóval kezdem hitemet veszteni! :) Tudom, hogy minden csapat, minden GM más és más, de gondoltam kiírom a bánatom a háborús bajtársaknak :D
Köszi, hogy meghallgattatok :)
Sok sikert mindenkinek!!!