104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
SeLFisCH #90164 grat
-
korbin555 #90163 Bromley FC 2017-2018.
Éreztem,hogy nem leszünk képesek megverni a City-t,hullafáradtan,sérültekkel,két olyan ifivel,akik az első meccsüket játszották a felnőttek között.De reménykedtem,mert a döntetlen is elég lett volna.Man.City-BromleyHát nem sikerült.De!Mivel az MU megtette nekünk azt a szívességet,hogy kikapott a Villa Parkban,nekünk ajándékozta a bajnoki címet.Most nagyon örülök,de ezzel a Bromley karrier véget ért.Még nem törlöm le,lehet,hogy egyszer folytatom egy-két BL-siker reményében.De az biztos,hogy az idei fm-ben ez volt a legjobb szezonom.Nyertem bajnokságot 1 ponttal,buktam el feljutást osztályozón,vesztettem BL-döntőt 7-1-re,nyertem is 6-0-ra,de ilyen izgalmas szezont még nem játszottam egyszer sem.De már tudom,hogy ki lesz a következő alanyom.Egy egykor csodálatos csapat,dicső múlttal,szívszorító történelemmel,akit az intrikák,és a nagyravágyó,és nagy pénzű riválisok majdnem száz éve lesöpörtek a világ tetejéről.Ők tartottak először pontrúgás,és erőnléti edzést.Miattuk változtatott mezszínt a válogatott,tiszteletül annak,hogy kilenc játékosuk volt a kezdőcsapatban.A világon ők vertek meg először angol klubcsapatot.Őket hívták először Brazíliába,bemutató mérkőzést tartani.Országukban a bajnoki címet szerzők között még mindig előkelő helyen állnak.Azt hiszem,ennél szebb feladat nem sok lehet.Sokan tudni fogják,hogy kiről beszélek. -
Nekem is ez felálás szerint, annyi a beállítás hogy erőteljes letámadás-kiegyensulyozott-gyors rövid pasz- és egyenletes játék. Középsőim automatikus ,többi pedig ugye védekező és támadó szerepkőrben.
Semmi máshoz nem nyúltam, nekem ez is elég volt 3 szezonon át, nem tudom most elég lesz e. Kéne egy komolyabb beállítás. Te mit ajánlasz? Védekezés szerint, zonázás és pozoció tartása? -
Solt #90161 Még csak véletlenül sem akarok beleszólni, de egyszer amikor úgy érzed, hogy nem működik a csatárjátékod, akkor a két ék közül a kreatívabbik játékosodat játszasd támogató szerepkörben... :) -
korbin555 #90160 Azt azért elárulom,hogy nem játszok overloadot,csak ha a frászt akarom ráhozni valakire.Egy szezonban három-négyszer,de eddig mindig bejött.Ha a csatáraim nem alibiznek,egy ötöst kaptak volna. -
korbin555 #90159 Nem hiszem,hogy a taktika volt az oka.Szerintem pocsékul is játszottunk.A csatáraim legalábbis csődöt mondtak.25 lövés egy gól,azt is középpályás rúgja...röhej.Nem.Egyszerűen jobbak a játékosaim.Nyolc poszton is erősebb vagyok náluk.Amit egyébként nem értek,mert van a keretükben három wonderkid,meg öt világklasszis 18-20 éves(mind kölcsönben),de a vén faszokat játszatja,mintha félne,hogy megsértődnek.Vagy a Kalas/Leroy Fer duó,akik leélik az egész életüket a cserepadon.Amikor meg nagylelkűen kapnak egy meccset,hibát hibára halmoznak.De húzok vissza,mert még nem nyertük meg abajnokságot. De a sors most összeesküdött ellenem,mert most két kulcsember is kidőlt.Ha nem tudom megverni a City-t idegenben,akkor elbukok. -
Milyen taktikád van hogy a Chelsea nek köze se volt a meccshez? :) -
korbin555 #90157 Most először kerültünk lépéselőnybe.Az MU ikszelt a szentekkel,mi pedig legyőztük aChelsea-t.De még Damoklész kardjaként a City elleni idegenbeli meccs ott lebeg a fejünk felett.Az viszont tetszik,ahogy a játékosaim kezelik a nyomást.A szezon elején a Tottenham ellen azt mondtam,hogy elvárom a győzelmet,erre a fél csapat halálra volt rémülve.Most már egy Chelsea ellen is mindenki motivált.A morál az egekben,mintha megérezték volna a vérszagot. -
Stones tökéletes középhátvéd és jobb szélső is nálam már válogatott+alapára is 15m körül mozog folyamat pedig nem állandó kezdő -
banyai2000 #90155 Hajrá korbin és Bromley ! Utolsó mondta pedig
.
-
nekem is agyfasz volt a vége az EL-lel vegyítve...igaz én a 7. helyért küzdöttem :D sok sikert!
de az átigazolások eddig elég szépre sikeredtek, majd lövök képet
-
korbin555 #90153 Kezdek egyre idegesebb lenni.Tabella.Még állok az Európa Ligában is,amit most legszívesebben feladnék,de félek,hogy akkor meg egyik sem lesz meg.Ráadásul elég nehéz a sorsolásom,az utolsó fordulóban pedig a City-hez megyek.Három sérültem van,hála isten nem kulcsemberek.De idén szenzációsan játszunk,tavasszal csak egy meccset vesztettünk,néhány döntetlen mellett. Hitchcock sem rendezhetné izgalmasabban. -
tényleg...megfeledkeztem a 13.3.-as patchről,ami már az aláírás után jött ki :D -
meg folyton a válogatotthoz is megy. :D -
FM 11.
Milyen pénzek? 10m kaptma bajnokság, 4a kupa plusz végig ahogy mentem van az 10 is és tv-s pénzek is 8-9 körül volt :) Első osztályban utána olvastam kb 40m győztes tv majdnem ugyanennyi.. és akkor hol van még a BL-EL és kupa?
Az biztos hogy hogy első szezonom után megcélzom a top 4et. Most pedig a 7 helyet (az 30at fizetne) :D de mivel előzőnél is középmezőnyt vártam mégis feljutotunk így semmi se lehetetlen. -
korbin555 #90149 De a kiadás óta többször is frissült a játék. -
Zenszkij #90148 Azóta patchelték a játékot, ezért megy oda. -
azért az durva hogy fm13-ban 10 játékból 8x Guardiola mindig a Bayern edzője lesz 2013 nyarától...és ugye a játék 2012 őszi,akkor még a nyaralása közepén tartott Pep,még pletykák se voltak a Bayernről...érdekes :D -
korbin555 #90146 Ez most hányas FM?Mert én már nem igazodok ki rajta. -
mondjuk az elég kemény, hogy a Bundes2-ben ilyen pénzek mozognak :O -
Az én taktikám amúgy évekóta az volt hogy az ifi képzés sose ér sokat, eddigi tapasztalataim szerint, (remélem most más kép lesz) és tehetséges ifikkel töltöm fel a csapatot. Kölcsön adogatom őket jól megválasztott csapatokhoz hogy kiteljesedjenek, van aki peddig az ifiben alázza a csapatokat. Sose költök sokat, csapathoz mérten ha 20m átigazolás akkor 5 körül és ezalatt akár 10 embert is hozzok amiből 1 vagy 2 max nagyobb költésgű. 19 év alattiak de van hogy már kezdő csapatba kerül 1-2 bár ez ritka.
Időst csak akkor igazolok ha nagy név vagy nincs más választásom. Szeretem nézni az ingyen igazolható játékosokat , akár lejáró szerződésű akár mellőzött volt 1-2 évig.
Lehet hogy nem mindegyikből lesz nagy spíler és kevés kerül kezdőcsapathoz nagyon jó áron elmennek. Mostani átigazolási szezonomban pedig nem is foglakoztam annyira az ifikkel(nem volt pénz fizetésre) Hoztam azért 4-5 embert amiből 1 csapatban maradt többit eladtam 5m körül. Ajaxos mentésemben Évi 100m+ dollárok jöttek eféle csere kereskedelemből :D Igaz kelett jó pár év hogy kiépítsek mindent (figyelők , jó struktura, fiokcsapatok)
Itt is ez a célom bár úgy láttam hogy még az utolsó is kap évi 20 misit. első meg 45őt plusz tv stb.. nehéz itt eladosódni, azért agódom a kis csapatom miatt nehogy túl nagy zakó legyen és csőd.. A csapat 3éve nem ért 1m most 7et adtam 1 játékosért :D
Egy kérdésem lenne, u23 van nekem meg u19, nem lehet megoldani hogy tartalékos csapat legyen? mert nincsenek mérkőzések u23nak. Elég kellemetlen. -
A képek :
Tabella
emlitett középpályás FREE
Rivas FREE
7.5 misi volt.. remélem megérte
A fejlődés szele? -
Hosszú beszámolóm lehet hanyagolom ,összegzés elég volt hozzá hogy egy gyenge kerettel a szoros bajnokságnak köszönhetően elég volt 6 meccses győzelmi sorozat hogy elsők legyünk és kitartsunk a végéig. Elégé meglepett hiszen nem éreztem hogy kész vagyok az első osztályhoz, de januárban vezetőségre másztam hogy igenis kellenek a fejlesztések így bizakodobb vagyok?!
Stadiont megvettük, utánpotlás fejlesztés megvan, edzés lehetőségek is javultak és végre bárhova scoutolhatok.
A csapatban van 3-4 ember akit szívesen megtartanék a többit meg sajnálom.. de nagyot nyeltem és elkezdtem kiszorni őket. Legnagyobb hibám ebben a játékban hogy sajnálom eladni őket, mindenkiben láttok fantáziát. Van játékosom aki első év óta nálam van és megállta végig a helyét de ha nem akarok szenvedni muszáj feljebb lépni. Másik hibám hogy imádok igazolni és rengeteg ifit a nyakamba varok, igaz kis fizuval de már nem férek tőlük. :D
Nyári átigazolási eddig káosz.. kaptam 20 misit igazolni ami elég sok szerintem és a fizetési keretem 15m (éves) és túl nagy lépés ez szerintem, bár 35m kaszáltunk az évben de a csapat egyből kölcsönöket vett fel(minek?!) stb. Van 2 játékosom akik legmagsabb fizut akarják és nem tudom leszedni róluk igy ha hozok uj embert belekel kalkulálnom őket is..
Nem tudom meddig juttok és és milyen erős lesz a csapatom és félek hogy sok ez a kasszának. Főleg hogy havi 130e a törlesztés a kölcsönnek ami mint mondtam értelmetlen volt. Átigazolás azért volt még káosz mert egyszerűen túl sok fizut kérnek és ha lefaragok belőle más elviszi előlem a játékosokat, így volt hogy real madrid klaszisa jött volna de én fizum tetszett neki de másé jobb volt. Eddig legtöbb fizu 500e /év volt nem pedig több millió.. Próbáltam továbbra is ingyen igazolni hisz vannak nagyon jó emberkék de olyan fizetéseket akarnak ami vicc.. Talán majd 1-2 szezon után ha stabilam a csapat hátere azt mondom jó..
Így úgy döntöttem hogy védőim nagyon tehetséges ifik, hoztam hozzájuk még 1et, középálya átlagos, de hoztam egy klaszist aki ha nem sérül le sokat dob majd a csapaton, és kiszortam nem kevés pénzt egy igazán jó csatárért. = foltozgatam de nem cseréltem ki az egész csapatott, megpróbálok az ifikre építeni.
El-ben is benne vagyunk, cél a középmezőny, csoportkőr az El-ben és kupában minél tovább jutni hisz nem keveset hozott.
Akkor a képek. -
most mér? a Sevillánál is 6 hónapot megértem a kispadon :D két meccsel a vége előtt rúgtak ki, mikor már biztos volt a zúgás...
amúgy most hosszabb távra (akarok) tervezni. Ezt bizonyítja, hogy 1,5 éves szerződést vállaltam :D annyira nem fos a keret. playoffra simán oda lehet érni... -
Gerdzso #90140 4 éve tervezem, hogy otthagyom őket, de annyira megszerettem a csapatot :D meg amúgy mindig van min javítani. :) de most év végén otthagyom őket csak kellene valami tipp hogy hova mehetnék el, gondoltam a magyar bajnokságra is. Most úgy is feljött a 25. helyre(alapból nem tom hányadik). -
banyai2000 #90139 Miután kirúgtak sehova nem akartak felvenni . Egész szezonban csapat nélkül maradtam és következő feléig se kellettem senkinek,így úgy döntöttem új karriert kezdek . Csapatom,pedig nem más,mint a Southampton . Kaptam 20 milliót igazolni . Remélem itt végre megtalálom a helyem . -
korbin555 #90138 Megint beszereztem két potenciális világklasszist.Már vagy nyolc ilyet hoztam,nem beszélve a sajátjaimról.Az ifik már bucira verik az egész korosztályt.1,2.Bár nem hiszem,hogy meglátom,mi lesz belőlük.Amint bajnok leszek,feladat letudva,jöhet a következő.Már így sokáig maradtam,alapvetően a PL elérése volt a cél. -
ezek a munkák mindig neked valók...:D azért remélem 2-3 hónapot meg fogsz érni :D -
korbin555 #90136 Akkor gondolom elvárnák,hogy visszajuttasd őket őket.Sok sikert hozzá,remélem,sikerül.Az egyik kedvenc csapatom. -
csak annyira, hogy tavaly csont nélkül kiestek PL-ből és most a Championship 9. helyén állnak :D -
Blum #90134 Na jolvan,en befejeztem.
12 meccs ota nem lehet nyerni a csapattal,barmit teszek vagy mondok mindig elbasszuk. Van 13 (!) jatekosom aki epp elerheto,penz nincs es nem is kapok,persze mindenki hobolog,hogy nem megy a bajnoksag. Kirpobaltam 6-7 kulonbozo taktikat,beallitasokat de az Istenert sem tudunk nyerni senki ellen. Bezzeg a BL-bol tovabbjutunk...
Bevallom;hulye vagyok en ehez. Blum out. -
korbin555 #90133 Mekkora bajban van a West Ham? -
mire gondolsz pontosan? :) -
új munkát találtam :D
-
nono28 #90130 Helló!
Ezt az eredmény jelzőt honnan lehet letölteni? -
grat, meglesz ott a bajnoki cím:)
#90126 nem unalmas még? :D -
Ez lett a bajnokság vége, a 2. legjobb edző lettem, gondolom az EL miatt.
Kaptam 32 milliót igazolni, 1 milliós fizukerettel. Eladok 1-2 pernahajdert, lesz kb 40 misim :) abból már szépen lehet alkotni. -
korbin555 #90127 Na,valamit én is letettem az asztalra.Ahhoz képest,hogy az elején mindenáron ki akartam esni,az elődöntőtől már komolyan kellett vennem.Két elveszített döntő után itt az első trófea,Liga Kupa győzelem.A bajnokság egyre izgalmasabb lesz,még minden lehetséges.Tabella -
Gerdzso #90126
-
Itt a kép:D a meccs előtt kb 30 percet szöszmötöltem a taktikával, módosítottam egy picit a pontrúgásoknál is, gondoltam onnan lehet esélyünk...és láss csodát, egy pontrúgás után Ince bólintott :D hihetetlen!
A 19 éves John Stones hiba nélkül hozta belső védőként a meccset..:)
Most áll az egyenlegem 20 millión, ehhez jön még hozzá a PL pénz, plusz nagytakarítást fogok rendezni a nyáron, eladok 1-2 alulteljesítő, sokat kereső embert:)
de lesz pénz igazolni most, ez a lényeg :)