A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90163 Bromley FC 2017-2018.
Éreztem,hogy nem leszünk képesek megverni a City-t,hullafáradtan,sérültekkel,két olyan ifivel,akik az első meccsüket játszották a felnőttek között.De reménykedtem,mert a döntetlen is elég lett volna.Man.City-BromleyHát nem sikerült.De!Mivel az MU megtette nekünk azt a szívességet,hogy kikapott a Villa Parkban,nekünk ajándékozta a bajnoki címet.Most nagyon örülök,de ezzel a Bromley karrier véget ért.Még nem törlöm le,lehet,hogy egyszer folytatom egy-két BL-siker reményében.De az biztos,hogy az idei fm-ben ez volt a legjobb szezonom.Nyertem bajnokságot 1 ponttal,buktam el feljutást osztályozón,vesztettem BL-döntőt 7-1-re,nyertem is 6-0-ra,de ilyen izgalmas szezont még nem játszottam egyszer sem.De már tudom,hogy ki lesz a következő alanyom.Egy egykor csodálatos csapat,dicső múlttal,szívszorító történelemmel,akit az intrikák,és a nagyravágyó,és nagy pénzű riválisok majdnem száz éve lesöpörtek a világ tetejéről.Ők tartottak először pontrúgás,és erőnléti edzést.Miattuk változtatott mezszínt a válogatott,tiszteletül annak,hogy kilenc játékosuk volt a kezdőcsapatban.A világon ők vertek meg először angol klubcsapatot.Őket hívták először Brazíliába,bemutató mérkőzést tartani.Országukban a bajnoki címet szerzők között még mindig előkelő helyen állnak.Azt hiszem,ennél szebb feladat nem sok lehet.Sokan tudni fogják,hogy kiről beszélek.