A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Az én taktikám amúgy évekóta az volt hogy az ifi képzés sose ér sokat, eddigi tapasztalataim szerint, (remélem most más kép lesz) és tehetséges ifikkel töltöm fel a csapatot. Kölcsön adogatom őket jól megválasztott csapatokhoz hogy kiteljesedjenek, van aki peddig az ifiben alázza a csapatokat. Sose költök sokat, csapathoz mérten ha 20m átigazolás akkor 5 körül és ezalatt akár 10 embert is hozzok amiből 1 vagy 2 max nagyobb költésgű. 19 év alattiak de van hogy már kezdő csapatba kerül 1-2 bár ez ritka.
Időst csak akkor igazolok ha nagy név vagy nincs más választásom. Szeretem nézni az ingyen igazolható játékosokat , akár lejáró szerződésű akár mellőzött volt 1-2 évig.
Lehet hogy nem mindegyikből lesz nagy spíler és kevés kerül kezdőcsapathoz nagyon jó áron elmennek. Mostani átigazolási szezonomban pedig nem is foglakoztam annyira az ifikkel(nem volt pénz fizetésre) Hoztam azért 4-5 embert amiből 1 csapatban maradt többit eladtam 5m körül. Ajaxos mentésemben Évi 100m+ dollárok jöttek eféle csere kereskedelemből :D Igaz kelett jó pár év hogy kiépítsek mindent (figyelők , jó struktura, fiokcsapatok)
Itt is ez a célom bár úgy láttam hogy még az utolsó is kap évi 20 misit. első meg 45őt plusz tv stb.. nehéz itt eladosódni, azért agódom a kis csapatom miatt nehogy túl nagy zakó legyen és csőd.. A csapat 3éve nem ért 1m most 7et adtam 1 játékosért :D
Egy kérdésem lenne, u23 van nekem meg u19, nem lehet megoldani hogy tartalékos csapat legyen? mert nincsenek mérkőzések u23nak. Elég kellemetlen.