A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fergusonpapa
    Hosszú beszámolóm lehet hanyagolom ,összegzés elég volt hozzá hogy egy gyenge kerettel a szoros bajnokságnak köszönhetően elég volt 6 meccses győzelmi sorozat hogy elsők legyünk és kitartsunk a végéig. Elégé meglepett hiszen nem éreztem hogy kész vagyok az első osztályhoz, de januárban vezetőségre másztam hogy igenis kellenek a fejlesztések így bizakodobb vagyok?!

Stadiont megvettük, utánpotlás fejlesztés megvan, edzés lehetőségek is javultak és végre bárhova scoutolhatok.

A csapatban van 3-4 ember akit szívesen megtartanék a többit meg sajnálom.. de nagyot nyeltem és elkezdtem kiszorni őket. Legnagyobb hibám ebben a játékban hogy sajnálom eladni őket, mindenkiben láttok fantáziát. Van játékosom aki első év óta nálam van és megállta végig a helyét de ha nem akarok szenvedni muszáj feljebb lépni. Másik hibám hogy imádok igazolni és rengeteg ifit a nyakamba varok, igaz kis fizuval de már nem férek tőlük. :D

Nyári átigazolási eddig káosz.. kaptam 20 misit igazolni ami elég sok szerintem és a fizetési keretem 15m (éves) és túl nagy lépés ez szerintem, bár 35m kaszáltunk az évben de a csapat egyből kölcsönöket vett fel(minek?!) stb. Van 2 játékosom akik legmagsabb fizut akarják és nem tudom leszedni róluk igy ha hozok uj embert belekel kalkulálnom őket is..

Nem tudom meddig juttok és és milyen erős lesz a csapatom és félek hogy sok ez a kasszának. Főleg hogy havi 130e a törlesztés a kölcsönnek ami mint mondtam értelmetlen volt. Átigazolás azért volt még káosz mert egyszerűen túl sok fizut kérnek és ha lefaragok belőle más elviszi előlem a játékosokat, így volt hogy real madrid klaszisa jött volna de én fizum tetszett neki de másé jobb volt. Eddig legtöbb fizu 500e /év volt nem pedig több millió.. Próbáltam továbbra is ingyen igazolni hisz vannak nagyon jó emberkék de olyan fizetéseket akarnak ami vicc.. Talán majd 1-2 szezon után ha stabilam a csapat hátere azt mondom jó..

Így úgy döntöttem hogy védőim nagyon tehetséges ifik, hoztam hozzájuk még 1et, középálya átlagos, de hoztam egy klaszist aki ha nem sérül le sokat dob majd a csapaton, és kiszortam nem kevés pénzt egy igazán jó csatárért. = foltozgatam de nem cseréltem ki az egész csapatott, megpróbálok az ifikre építeni.

El-ben is benne vagyunk, cél a középmezőny, csoportkőr az El-ben és kupában minél tovább jutni hisz nem keveset hozott.

Akkor a képek.