104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Blackburn 2017 november:
14 forduló után a 2. helyen állunk a bajnokságban, ami számomra meglepő. Az számíthat egy csapat teljesítményénél, hogy én tartom a meccs előtti és utáni sajtótájékoztatót? Mert idén én tartom már, és egyből a 2. helyen állunk, eddig az 5. helynél előbb nem nagyon voltunk.
Persze van más dolog, amit nem értek. A meccsek 90%-án gyönyörűen játszunk, majd beüt 1-2 olyan mérkőzés, ahol egyszerűen semmi sem jön össze. Példa: ManCity elleni hazai meccs, vezetünk 1:0-ra, majd egyszercsak Pajot eladja a labdát és 1:1... Hm. A 88. percben pedig egy öngóllal nyer a City, hihetetlen! A következő fordulóban idegenben 5:1-re verjük a mögöttünk álló Chelsea-t... Most akkor hogyan is van ez? -
korbin555 #90363 Én játszottam a Bilbaóval néhány szezont,és meglepően sok baszk játékost találtam.Franciaországban,Argentínában,Chilében,de még Kolumbiában is találtam játékosokat baszk kettős állampolgársággal.Persze a létező legnagyobb adatbázissal.És később is minden évben egész sokat generált a játék.Ráadásul a Bilbao a játék egyik legkiemelkedőbb youth recruitment-jével rendelkezik.A világ egyik legjobb nevelőegyesülete.Ami ugye azt jelentette,hogy nagyon nem is kellett igazolnom.Minden évben kaptam pár klasszis ifit.Csak meg kell tartani őket.És arrafelé elég lojálisak is az emberek.Mondjuk aki szereti költeni a milliókat,annak nem jó választás,ezt elismerem.De aki szeretne egy klubot,amelyik tele van saját nevelésekkel,annak egy élvezetes karrier lehet.És ahogy a valóságban,úgy a játékban is egy nagyon erős csapatot lehet ott csinálni. -
a Bilbaonál mindig ilyen pénzek vannak. De nem nagyon lehet elkölteni, mivel nagyon korlátozottak a lehetőségek ugye.... -
@Volcanor: A Lille-el vigyázni kell! (2013/2014) :DDDDDD
@korbin555:Azért nem semmi, hogy egyből egy ötödik hely, ráadásul ilyen fiatal csapattal. Grat!
@LasDen: Bilbao-nál az a fizukeret érdekes. 20 milliós keret állt volna a rendelkezésedre. ASD :D -
Blum #90360 Sracok,olyankor mi van ha nem tudok edzoket igazolni?
Senki nem akar jonni hozzank,meg a Staff se tud ajanlani senkit. GK-Handling,Ball Control,Attacking feladatokra kene par jo emberke.
Tudnam oket fizetni,csak hat hala az alacsony reputacionak ertelmes ember (jatekos/staff) messzirol elkerul minket.
Szerk: Ha a meglevo embereket allitom be a feladatra,akkor pedig minden mas teruleten kemeny 1 csillagos intenzitas van,az meg nem gondolom nem valami eros. -
korbin555 #90359 Tavaszi meccsek,javítva. -
korbin555 #90358 Pro Vercelli 2014-2015.
A csapat az 1934-1935-ös szezon után,70 évet várt arra,hogy végre újra a nagyok között folytathassa a klub fantasztikus hagyományait.Ez az év a tapasztalatszerzésről,és arról szólt,hogy visszaszerezzük rég elveszett tekintélyünket.Úgy gondolom,hogy jó úton haladunk,Olaszország újra megtanulta a Vercelli nevet.Egészében nézve nagyszerű szezont produkáltunk,túlszárnyalva minden elvárást.A bajnokságban állandó rotációban játszottunk,mert az Európa Liga prioritást élvezett.Fontosnak éreztem,hogy Európában is ismertté tegyük magunkat. Ez a bajnoki meccseken meg is látszott,hullámzó teljesítményt nyújtottunk.A rotációs kerethez tartozó játékosok még nem tudtak folyamatosan magas szintet nyújtani.Télen,és a tavasz elején több fontos ember sérülése is hátráltatott bennünket.Talán ennek is köszönhető a szezon egyetlen csalódása számomra.Ez pedig az EL.első köréből való kipottyanás.A csoportból elsőként mentünk tovább,és nem hittem,hogy az Anzsi megállíthat bennünket.Az idegenbeli 0-0 után vezettünk itthon 1-0-ra,aztán jött valami Eto'o nevű bácsika,és a 88.percben lőtt egyenlítő góllal kiejtett bennünket.Persze szomorúak voltunk,de megpróbáltunk a ligára koncentrálni.Nem igazán sikerült,még mindig voltak fontos hiányzóink.Aztán ahogy jöttek vissza,úgy lettünk egyre jobbak.A szezon végére tíz meccsen veretlenek maradtunk,az utolsó ötöt pedig megnyertük,nemegyszer gólfesztivált rendeztünk.Tavaszi meccsek.A kiesés soha nem fenyegetett bennünket,végig a középmezőnyben voltunk.Ezzel a remek hajrával pedig egy nagyszerű helyezéssel ajándékoztuk meg szurkolóinkat.Tabella.Ezzel megvolt az Európa Liga indulás,de a Coppa Italia döntőben ott várt még ránk az ősi ellenség.Sajnos a sors úgy látszik,ismétli önmagát.Tavaly a Napoli,most a Juventus vert meg bennünket 11-esekkel.Kupadöntő.Ezek a fiatal fiúk nem bírták el a nagy nyomást.(Én nem voltam csalódott,a szurkolók annál inkább.)A szezonban mindenki megkapta a lehetőséget.Mindenki játszott,és mindenki sokat játszott.Az a három-négy ember,akiről már tudom,hogy a képességei ellenére nem tud egy jó szintet hozni,menni fog.Egyenlőre kölcsönbe,aztán majd döntök,mert nagy jövő előtt állnak ők is.Az ificsapatom tele van a világ minden részéből összeverbuvált tehetségekkel.130 rúgott góllal nyerték a bajnokságukat,és győztek az U19 Champions Cup-ban is, a döntőben a Liverpool ellen.Szeretnék hozni egy jó korban lévő,hidegvérű csatárt,mert bármekkora klasszisok lesznek is a srácaim,sokszor még kapkodnak.Más igazolást nem tervezek.Ez a csapat két éve együtt van,és a fiatalok egy évvel megint öregebbek,és okosabbak lettek.Visszajön a kölcsönben lévő két klasszis 19-20 éves középhátvédem is.A következő szezonra pedig a terveim nem kicsik,viszont annál nagyobbak.Három éve itt vagyok,és a feljutáson kívül a vitrinben még semmit sem tudunk felmutatni.Bajnokok akarunk lenni,és megpróbáljuk megnyerni az EL-t is.Köszönöm a megtisztelő figyelmet.Amúgy is itt az ebéd,meg a Real-Bilbao. -
pedig ez már a 12-be se volt ritka ha kisebb csapathoz adod el. -
StillAwesome #90356 Ilyet még nem pipáltam. Kitettem az Aston Villa-ból egy középkategóriás fizetéssel ellátott srácot és beraktam a tarcsiba. Celta Vigo tárgyalt vele, erre jön tőle az üzenet, hogy csak akkor ír alá a spanyolokhoz, ha eredeti szerződése végéig még fizetek neki folyamatosan 19,5k-t:D... -
Chelsea-Debrecen 1-0 88 percig bírtuk a Stamfordon,akkor jött Ballack,és nyert a Chelsea,de nagyon büszke vagyok a csapatra!!! 5 kör után mondjuk 0-15-ös gólkülönbséggel,0 ponttal állunk a csoportban,de már az nagy szó,hogy betudtunk jutni -
nem is mennék oda. :D -
abban azért ne reménykedj,hogy egy török csapat megkeres...ezzel a névvel...
-
előbb a Milan, most meg a Bilbao keresett meg...népszerű vagyok :D
-
nem sokszor nyernek játékosaim ilyeneket, úgyhogy ennek örülök :D
-
korbin555 #90350 Már sokfélével találkoztam,ezzel speciel még nem. -
a játékban rengeteg féle betegség van, ami miatt lesérülhetnek. Persze olyan is, ami RL nem vészes, de itt igen. Benőtt köröm és hasonlók :D -
korbin555 #90348 Hát ez meg micsoda marhaság?Ilyet még nem is láttam. -
veszélyes dolog is a kopaszodás...:D
-
Először is gratulálok mindenkinek a karrierjéhez.
Eddig 2 nagy karriert fejeztem be, Stuttgart (6xBL, sorozatos bajnoki címek, stb 2029-ben hagytam abba) és Southampton (4xBL, Angliában egyeduralkodó csapat, stb 2025-ig vittem őket) & Anglia(4 évig Sotonos karrieren belül, EB- és Konf. Kupa győzelem, VB-harmadik hely).
A brit futball után vágytam egy kis spanyol focira, a Real Sociedaddal vágtam bele néhány hete.
2012/2013
Igazolások.
Bajnokság.
Statok.
A dobogóról az utolsó pillanatban csúsztunk le, a Bilbao a saját meccsén a hosszabbításban szerezte meg a győztes gólját... A csapatból nagyon hiányzott egy igazi gólvágó, Vela inkább gólpasszokat osztogatta.
2013/2014
Igazolások.
BL-ben a negyedik hely miatt a Play-off-ba kerültünk, ahol a Liverpool-t kaptuk. Otthon kiegyenlített meccsen Aspas 2 gólja döntött a javunkra. Idegenben 10 perc alatt ledolgozta hátrányát a Pool, de azután órási lehetőségeket puskáztak el, majd a második félidő vége felé Aspas lecsapott egy eladott labdára, és eldöntötte, hogy ki kerül a BL-csoportkörbe, óriási meglepetésre mi lettünk azok.
De ez még még nagyobb meglepetés volt, egyedül a Shaktar ellen kaptunk ki idegenben, cserecsapattal:
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokság.
Már a második évben sikerült befogni az egyik nagyot.
Statokról elfelejtettem képet csinálni...
2014/2015
Igazolások.
Kupában a Valencia és Barca kiütése után a későbbi győztes Atletico állított meg minket az elődöntőben. BL-ben Porto, Twente, Zenit csoportból elsőként jutottunk tovább, Galatasaray-t 1-1, 4-0-val búcsúztattuk, következő körben a Real már túl nagy falat volt, 1-1, 0-2, ismét a negyeddöntő a végállomás. A döntőben Atletico-Real volt, amit meglepetésre Matracosok nyertek meg 1-0-ra.
Bajnokság.
Ősszel még EL-helyen tanyáztunk, télen sikerült felkapaszkodni BL-helyekre. Borzalmasan sok a döntetlen, még hazai pályán se tudtam normális támadójátékot összerakni, kisebb csapatok ellen se...
Statok. -
Este úgy döntöttem szőrős szívű leszek.. kitakaritottam az ifit, és 30ból 5 embert hagytam meg abból 3 jövőre is kiesik, de még kaphatok értük valamit, új fejlesztések megvannak és lesznek így jobb alapanyagokat várok , ekőzben hoztam 14 új embert 18 év alatt ,ebből 3 igen kiemelkedő összesen = 650e $ költöttem, szerintem ez nem rossz ahhoz képest hogy silváért 7.5m adtam. Hoztam még 3 új figyelőt, és megszereztem több nagy ifi edzőt így most már remélem ez is rendben lesz. Jövőre pedig feltöltöm még értékesebb játékosokkal. -
Ma este úgygondoltam eleget pihent.. folytattam a mentésem, félig új csapat erejét nem ismertem hát tessék :) MECCS
a csoda gyerek nem kímélte őket , és persze király megint összehozott egy 11-est magának ...
-
Grat. Ma én is beléptem átigazolásokat lenyomni az 5. szezonra készülve majd dobok képet Én is a keretről. nálam csak angol van ;) és abból 1 generált, de Őt muszáj volt, 20m -ért jött a Spurs-ből, de viszont 20mért ment az utolsó nem angol Fletcher szintén Spurs-be szóval mintha ingyen lett volna :D -
Vossen rendben van, nem egy klasszis csatár, de megbízható, lövöldözi a gólokat :) -
Hát itt van a Szuperkupa :) szerencsére Messit - a gólja kivételével - teljesen kivettük a játékból. Nagyon jó meccs volt, és remélem, ezt a formát át tudjuk menteni a PL nagycsapatai ellen is, mert az ottani teljesítményekkel nem vagyok megelégedve. A bajnokságban lement már 2 meccs, mindkettőt megnyertem.
Nainggolan gólját külön kiemelném....
-
2017. november, de FM2012-vel.
De Del Piero-t is elhozhatom co-trainernek, de Keown jobb. -
Sarabia... 
Jelle Vossen-t én is néztem sokáig régebben is. Milyen játékos? -
korbin555 #90338 Hol jársz időben? -
Bírom, hogy a szakmai stábban egyre több az egykori focista... :)
Emile Heskey, Steed Malbranque, Sergio Floccari, Teemu Tainio, Antonio Di Natale, Petter Hansson edző, Steven Gerrard ifiedző, Gilles Grimandi scout.
Most pedig készülök megszerezni Martin Keown-t co-trainer posztra. -
Végetért az átigazolási időszak.
Érkeztek:
Távozók:
Végleges keret. Most már egyértelműen szeretnék betörni a legjobb 6 pozíció valamelyikére!
Nemsokára érkezem az UEFA Szuperkupa beszámolójával is...a Barca ellen játszottunk. Hát, lett meglepetés :) -
korbin555 #90335 Félidő a bajnokságban.Elképesztően szoros a mezőny.Nyolc pontra vagyok a kieső helytől,és hatra a harmadik helytől,ami BL-t ér.Tabella.Meccsek. -
korbin555 #90334 Pro Vercelli 2014-2015.
A média az utolsó helyre vár bennünket.Ezek a hülyék még nem tudják,hogy ki az a Pantani.Hamar rá fognak jönni,hogy senki nem becsülhet le bennünket.Azért az gyorsan világossá vált,hogy ez már nem a Serie B.A tartalékok itt már nem tudják futószalagon hozni a győzelmeket.Tabella.Több bajnokit is feláldoztam az Európa Liga miatt,ezért nem lehetek elégedetlen.Tudom,hogy jó úton járunk.Az EL-ben viszont már nincs mese.Ott mindig a legjobbak,kipihenve játszanak.EL.Csoport.És ha véget érnek a csoportmeccsek,akkor decembertől csak a bajnokságra kell koncentrálnom.Van 8-10 nagyon jó emberem,de a többi még nem éri el a szintjüket.De most még nem engedhetem meg magamnak,hogy minden posztra két egyformán erős játékosom legyen.Bízom benne,hogy télen képesek leszünk egy jó sorozatot produkálni.Meccsek.Nagy potenciál van ebben a fiatal csapatban.Még akkor is,ha néha úgy érzem,hogy az utolsó percekben nem koncentrálnak eléggé.De minden meccsel tapasztaltabbak lesznek,tőlem pedig megkapják a lehetőséget.És annak örülök,hogy eddig egy sérültem sincs.Az állandó rotációnak nagy szerepe van ebben.Hadd játsszanak a tartalékok is. Inkább bukjak pár meccset,de nem küldök 80%-os embereket pályára.Ha sokáig állok a kupákban,úgysem tudom majd elkerülni.Szóval itt tartok most.Nem olyan egyszerű,sokat kell sakkozni,de legalább érdekes. -
FM 2007
Debreceni VSC első szezon
BAJNOKOK LIGÁJA FŐTÁBLA!
Galatasaray - Debrecen
Debrecen - Galatasaray -
00mate #90332 És azt miért csinálják a védőim, hogy előttük van egy emberem, de nem neki passzolna, hanem felvágja a picsába, ellenfélhez? -
kapuskirugást: védők labdaszerzése
kapus passz: totál rövid
ez veszélyes, ha nagy nyomás alatt van a csapatod, de a kapus kb sose fogja esetlenül felvágni az ellenfélnek -
00mate #90330 Mit érdemes átnyálazni a 13-hoz? Boavistával kezdtem el a szezont, de nem igazán jönnek össze a dolgok... a taktika működő képes, mégis néha olyan hajmeresztő dolgokat csinálnak a játékosaim( pl. kipasszolja a kapus a labdát az ellenfélnek... ilyet már 3x csinált, stb.). Edzésről olvastam egy oldalon, hogy miben más, de hát attól még nem lettem okosabb. :D -
banyai2000 #90329 Igen rámegyünk az Európa Ligára . A keretet már bővítettem is 4 játékos érkezett közte 1 elég nagy tehetség a scoutom szerint ezért lecsaptam rá . -
korbin555 #90328 Jó szezon volt,jövőre,gondolom cél a nemzetközi kupa lesz.Írj csak,engem minden érdekel. -
banyai2000 #90327 Southampton 1.Szezon összefoglaló
Nos véget ért első szezonom a Szentek kispadján . Nagyon jó szezont zárt a csapat elsőként a bajnokságról beszélek . Bajnokság így végződött végig szoros volt és csak az utolsó fordulóban dőlt el,hogy az Everton előttünk zár és így lemaradtunk az Európa Ligáról .
FA Kupa meglepetés csapata a miénk volt . Majdnem összejött a győzelem cska jött Yarmolenko és megnyerte mesterhármasával a Poolnak az FA Kupát .
A csapatot eléggé megfogom erősíteni abból a 40 millióból ami van jelenleg . Douglas és Tissone ingyen fog érdekzni,míg Halilovic kölcsnből megérkezik végre a csapathoz .
Az év játékosa: Gaston Ramirez
Ramirez a nehéz helyzetekben,mindig hozzátudott tenni a csapathoz és Halilovic érkezéséig egyedül ő volt akit az ék mögött tudtam játszatni .. 16 gólt lőtt a szezonban és 9 gólpasszt adott . Ha valakit érdekell még írhatok iylen beszámolót :) . -
korbin555 #90326 Már úgyis megkezdtem a "költekezést".3,5 M-ért hoztam kilenc tehetséget,akiket,ha minden jól megy,néhány éven belül legalább 200 M-ért fogok eladni.Aztán van itt egy érdekes dolog.2500 férőhellyel bővítik a 4200 férőhelyes stadiont,amivel egy évet fognak tökölni.Addig az ősi rivális Novara stadionjában játszunk.A stadion neve szintén Silvio Piola,mint a miénk.Ez 17875 nézőt képes befogadni,és az FC.Bruges elleni EL.selejtező meccsen telt házunk volt,550k bevétellel.Nem mellékesen győztünk 2-0-ra. -
az egyenleg az mehet a végtelenségig minuszba,azért nem rugnak ki,ha sugardaddy van,akkor ha nagyon mélyen minuszba van a klub akkor ő feltölti az egyenleget,ha meg nincs sugardaddy akkor az elnök vesz fel kölcsönt. Szóval nyugodtan lehet költekezni