A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90358 Pro Vercelli 2014-2015.
A csapat az 1934-1935-ös szezon után,70 évet várt arra,hogy végre újra a nagyok között folytathassa a klub fantasztikus hagyományait.Ez az év a tapasztalatszerzésről,és arról szólt,hogy visszaszerezzük rég elveszett tekintélyünket.Úgy gondolom,hogy jó úton haladunk,Olaszország újra megtanulta a Vercelli nevet.Egészében nézve nagyszerű szezont produkáltunk,túlszárnyalva minden elvárást.A bajnokságban állandó rotációban játszottunk,mert az Európa Liga prioritást élvezett.Fontosnak éreztem,hogy Európában is ismertté tegyük magunkat. Ez a bajnoki meccseken meg is látszott,hullámzó teljesítményt nyújtottunk.A rotációs kerethez tartozó játékosok még nem tudtak folyamatosan magas szintet nyújtani.Télen,és a tavasz elején több fontos ember sérülése is hátráltatott bennünket.Talán ennek is köszönhető a szezon egyetlen csalódása számomra.Ez pedig az EL.első köréből való kipottyanás.A csoportból elsőként mentünk tovább,és nem hittem,hogy az Anzsi megállíthat bennünket.Az idegenbeli 0-0 után vezettünk itthon 1-0-ra,aztán jött valami Eto'o nevű bácsika,és a 88.percben lőtt egyenlítő góllal kiejtett bennünket.Persze szomorúak voltunk,de megpróbáltunk a ligára koncentrálni.Nem igazán sikerült,még mindig voltak fontos hiányzóink.Aztán ahogy jöttek vissza,úgy lettünk egyre jobbak.A szezon végére tíz meccsen veretlenek maradtunk,az utolsó ötöt pedig megnyertük,nemegyszer gólfesztivált rendeztünk.Tavaszi meccsek.A kiesés soha nem fenyegetett bennünket,végig a középmezőnyben voltunk.Ezzel a remek hajrával pedig egy nagyszerű helyezéssel ajándékoztuk meg szurkolóinkat.Tabella.Ezzel megvolt az Európa Liga indulás,de a Coppa Italia döntőben ott várt még ránk az ősi ellenség.Sajnos a sors úgy látszik,ismétli önmagát.Tavaly a Napoli,most a Juventus vert meg bennünket 11-esekkel.Kupadöntő.Ezek a fiatal fiúk nem bírták el a nagy nyomást.(Én nem voltam csalódott,a szurkolók annál inkább.)A szezonban mindenki megkapta a lehetőséget.Mindenki játszott,és mindenki sokat játszott.Az a három-négy ember,akiről már tudom,hogy a képességei ellenére nem tud egy jó szintet hozni,menni fog.Egyenlőre kölcsönbe,aztán majd döntök,mert nagy jövő előtt állnak ők is.Az ificsapatom tele van a világ minden részéből összeverbuvált tehetségekkel.130 rúgott góllal nyerték a bajnokságukat,és győztek az U19 Champions Cup-ban is, a döntőben a Liverpool ellen.Szeretnék hozni egy jó korban lévő,hidegvérű csatárt,mert bármekkora klasszisok lesznek is a srácaim,sokszor még kapkodnak.Más igazolást nem tervezek.Ez a csapat két éve együtt van,és a fiatalok egy évvel megint öregebbek,és okosabbak lettek.Visszajön a kölcsönben lévő két klasszis 19-20 éves középhátvédem is.A következő szezonra pedig a terveim nem kicsik,viszont annál nagyobbak.Három éve itt vagyok,és a feljutáson kívül a vitrinben még semmit sem tudunk felmutatni.Bajnokok akarunk lenni,és megpróbáljuk megnyerni az EL-t is.Köszönöm a megtisztelő figyelmet.Amúgy is itt az ebéd,meg a Real-Bilbao.