A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Először is gratulálok mindenkinek a karrierjéhez.
Eddig 2 nagy karriert fejeztem be, Stuttgart (6xBL, sorozatos bajnoki címek, stb 2029-ben hagytam abba) és Southampton (4xBL, Angliában egyeduralkodó csapat, stb 2025-ig vittem őket) & Anglia(4 évig Sotonos karrieren belül, EB- és Konf. Kupa győzelem, VB-harmadik hely).
A brit futball után vágytam egy kis spanyol focira, a Real Sociedaddal vágtam bele néhány hete.
2012/2013
Igazolások.
Bajnokság.
Statok.
A dobogóról az utolsó pillanatban csúsztunk le, a Bilbao a saját meccsén a hosszabbításban szerezte meg a győztes gólját... A csapatból nagyon hiányzott egy igazi gólvágó, Vela inkább gólpasszokat osztogatta.
2013/2014
Igazolások.
BL-ben a negyedik hely miatt a Play-off-ba kerültünk, ahol a Liverpool-t kaptuk. Otthon kiegyenlített meccsen Aspas 2 gólja döntött a javunkra. Idegenben 10 perc alatt ledolgozta hátrányát a Pool, de azután órási lehetőségeket puskáztak el, majd a második félidő vége felé Aspas lecsapott egy eladott labdára, és eldöntötte, hogy ki kerül a BL-csoportkörbe, óriási meglepetésre mi lettünk azok.
De ez még még nagyobb meglepetés volt, egyedül a Shaktar ellen kaptunk ki idegenben, cserecsapattal:
BL-csoportkör.
BL-fa.
Bajnokság.
Már a második évben sikerült befogni az egyik nagyot.
Statokról elfelejtettem képet csinálni...
2014/2015
Igazolások.
Kupában a Valencia és Barca kiütése után a későbbi győztes Atletico állított meg minket az elődöntőben. BL-ben Porto, Twente, Zenit csoportból elsőként jutottunk tovább, Galatasaray-t 1-1, 4-0-val búcsúztattuk, következő körben a Real már túl nagy falat volt, 1-1, 0-2, ismét a negyeddöntő a végállomás. A döntőben Atletico-Real volt, amit meglepetésre Matracosok nyertek meg 1-0-ra.
Bajnokság.
Ősszel még EL-helyen tanyáztunk, télen sikerült felkapaszkodni BL-helyekre. Borzalmasan sok a döntetlen, még hazai pályán se tudtam normális támadójátékot összerakni, kisebb csapatok ellen se...
Statok.