A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90334 Pro Vercelli 2014-2015.
A média az utolsó helyre vár bennünket.Ezek a hülyék még nem tudják,hogy ki az a Pantani.Hamar rá fognak jönni,hogy senki nem becsülhet le bennünket.Azért az gyorsan világossá vált,hogy ez már nem a Serie B.A tartalékok itt már nem tudják futószalagon hozni a győzelmeket.Tabella.Több bajnokit is feláldoztam az Európa Liga miatt,ezért nem lehetek elégedetlen.Tudom,hogy jó úton járunk.Az EL-ben viszont már nincs mese.Ott mindig a legjobbak,kipihenve játszanak.EL.Csoport.És ha véget érnek a csoportmeccsek,akkor decembertől csak a bajnokságra kell koncentrálnom.Van 8-10 nagyon jó emberem,de a többi még nem éri el a szintjüket.De most még nem engedhetem meg magamnak,hogy minden posztra két egyformán erős játékosom legyen.Bízom benne,hogy télen képesek leszünk egy jó sorozatot produkálni.Meccsek.Nagy potenciál van ebben a fiatal csapatban.Még akkor is,ha néha úgy érzem,hogy az utolsó percekben nem koncentrálnak eléggé.De minden meccsel tapasztaltabbak lesznek,tőlem pedig megkapják a lehetőséget.És annak örülök,hogy eddig egy sérültem sincs.Az állandó rotációnak nagy szerepe van ebben.Hadd játsszanak a tartalékok is. Inkább bukjak pár meccset,de nem küldök 80%-os embereket pályára.Ha sokáig állok a kupákban,úgysem tudom majd elkerülni.Szóval itt tartok most.Nem olyan egyszerű,sokat kell sakkozni,de legalább érdekes.