104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• banyai2000
    3.hely talán talán meglesz :D
  • Darthmushroom
    holy shit... Schalke-val ilyen bl csoportba kerültem: Real Madrid,Schalke,Man Shity,Galatasaray azért ez baráti :D
  • banyai2000
    korbin a Marseille,Bordeaux féle karreirre még van esély vagy már elvetetted ?
  • kosheen
    pff hihetetlen
    átvettem a magyr U21 irányitását
    Komolyan mondom, hogy 4-5 meccs után mindjárt itthagyoom a fenébe. Oké, a belgák 3-0-ra ha elpicsáznak az még belefér. De most pl jönnek a grúzok és nézem a csapatukat. Hát kb a fél keretet bátran le tudnám igazolni a Fradimba, mert olyan jók. Ezzel szemben nálam a keretben 3 játékos van aki elférne nálam. 1 kölyök van aki svédországban nyomja, 1 akit nagy nehezen leigazoltam, meg egy másik akit nem tudok megszerezni. A többi olyan kutyaütő 20 évesen hogy az u15-ös csapatomba se hoznám el őket, ha lenne olyanom.
    2016-ra sikerült 3 tehetséget kitermelni. Szép eredmény.
    Az én ifiképző központom azt hiszem már fullos, kiváncsi vagyok mikor ad olyan játékost akit saját nevelésként be tudok tenni a csapatba és nem csak azért mert fiatal magyar, hanem mert jó is.
    A Fradinál már évek óta ingyenes fiatalokra vadászok, most kiváncsiságból meglestem a genie scoutbn a keretemet. Egész jó :)
    130 körüli az átlag, van 1-2 140-150 körüli játékos. Sok fiatalomnak 160-170 a potenciálja. Bár azt nem tudom hogy a magyar bajnokságban ki tudják-e hozni ezt magukból majd, gondolom számiit hogy ki ellen játszanak hétről hétre
  • korbin555
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem is,ha nem is lép le már előbb az ürge,akkor is nehéz lesz gyorsan ugrani.(Bár én ezzel a felvetéssel elsősorban a játékra gondoltam,nem a valóságra.)De most olvastam egy cikket róla,ahol azt mondta,hogy a leggyorsabban el kell érniük a PL-t,és ehhez ő semennyi pénzt nem fog sajnálni.Kevin McCabe névleges társelnök marad,de a klubot szaúdi olajpénzből fogják finanszírozni.Négy napja írták alá a szerződést,de a pénzügyeket még nem hozták nyilvánosságra.Ezt a Blackburn/Forest/Leeds dolgot pedig nem értem,mert egyik sincs a gazdagabb klubok közelében sem.Vagy odadobtak pár milliót,és ennyi volt?Mert Angliában 20-30 millió nem pénz.A Leeds-nél most is ott a Bahrein-i elnök,pénz még sincs.Bár én nem hallottam róla,hogy ezeknél a csapatoknál 100M-s pénzeket adtak volna igazolni a milliárdosok.Vagy csak nem vagyok elég tájékozott.Szeszélyesek is ezek a befektetők.Ha nincs gyors siker,hamar megunják az adakozást.Ez most megint több száz milliót,ha nem milliárdot ígér.Ha valami új hóbortot talál,akkor meg gyorsan lelép,vagy elzárja a csapot.Bár korábban ott volt a San Francisco 49ers-nél is,és 100M$-t invesztált, talán nem link a pali.Amúgy az Obama haverja,és milliárdos üzleteket kötött már az Államokkal.De lényeg a lényeg,ha lesz a játékban egy aránylag kis csapat,csillagászati pénzekkel, az érdekes lehet.A City-ről meg az a véleményem,hogy a sejk nélkül ugyanúgy lifteztek volna,mint ahogy tették azelőtt negyven éven át.Szerencséjük volt,mert kifogtak egy szavatartó milliárdost,aki nem hagyta ott őket egy ötlábú teve kedvéért.Eddig.Bár a rivaldafényből már biztos nem akar kilépni.
  • Darthmushroom
    az is benne van :D de szerintem sok az a 3. osztály. oké az nyilatkozta a tulaj h elmúlt pár évbe 90m fontot fektettek a klubba, de még is hatalmas blama volt h tavaly nem jutottak fel. shity legalább önerőből jutott anno fel és premier ligásként vették meg őket.
    Pedig ez nem pénz is kérdése, nem egy példa volt h 2 év alatt 2 osztályt léptek mert okosan építettek csapatot, legutóbb a Norwich is megcsinálta és még újoncként is sikerült megragadniuk a premier-be.
  • korbin555
    Ez azért lehet,mert nem minket kértek fel menedzsernek.
  • Darthmushroom
    szerintem semmi komoly nem lesz belőlük. nem mindenhol jön ez ki jól. Blackburn-be elméletileg a leggazdagabb indiai tulaj és még is kiestek és visszajutni se sikerült rögtön. vagy ott a Nottingham ott is valami arab tulaj van vagy 1,5 éve és még sincs belőlük kb. semmi, vagy a Leeds ahol kemény félévig volt arab tulaj utána megunta. Sheffield-be ráadásul nem is teljes arab tulajdon lesz hanem fele fele a régi (volt fradis) tulajjal.
  • bakkerman
    na ezt nem is tudtam,akkor tényleg jó móka lehet majd a 14-ben elindulni velük
  • korbin555
    Ez már jó lesz,de valamire felfigyeltem.Hiányzik belőle az új Sheffield United tulaj ,Abdullah bin Mossad Al Saud herceg,aki több pénzt ad,mint a másik tevepásztor, Mansúr sejk a City-nél.Ha majd ezt is beleteszik,lehet kezdeni ott egy vidám karriert,jó móka lehet.(Vagy majd a 14-ben.)Állítólag azért nincs még benne,mert néhány tucat millió font még kérdéses,nincs konkrét összeg.Sajnálom őket.Arra viszont kíváncsi leszek,mit kezd majd egy kamion pénzzel a harmadosztályban a Sheff.Utd.Bár az is igaz,hogy a Man.City is egy tucat klub volt előtte a két sovány,ősrégi PL győzelmével,meg egy rakás championship elsőséggel.És 98-ban ők is a harmadosztályban voltak,2000-ben jutottak csak fel a PL-be.
  • bakkerman
    LFCMarshalls summer update 2013.09.07.
  • bakkerman
    ha az ifiben se játszatja az edző,akkor állítsd be hogy te rakd össze hétről hétre az ifinek is a kezdőcsapatát,és akkor játszani fognak. A meccseket meg leszimulálod(holiday)
  • 00mate
    Miért van az, hogy van 2 db 17 éves tehetségem az ifiben, de nem játszanak, még a keretben sincsenek benne? Jó lenne nekik a játékperc... Kölcsönadni meg szerintem felesleges, olyan csapatoknak tudnám kölcsönadni, ahol az edzéslehetőségek rosszabbak mint nálam.
  • StephenKing
    Köszönöm, viszont azt elfelejtettem írni hogy FM2012-vel játszok és ott nem igazán emlékszek hogy lett volna ilyen opció de majd délután megnézem.
  • korbin555
    Kérd meg a főnökséget.Boardroom-interact with board-staff-staff wages.
  • korbin555
    Feleslegesen kínozod csak magad.Egy hosszú karrierben,amikor már minden évben világklasszis ifiket neveltem itthon,magyar nem volt közöttük egy sem.Néhány jó igen,de klasszis egy sem.A játék nem engedi.Az editorban a youth rating-et írd át 150-re,akkor menni fog.OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aludtam rá egyet,mielőtt az időmet vesztegetném az "igazi"válogatottunkra.De amit Szycsu leírt,azzal teljesen egyetértek.A meccs miatt nem vagyok elkeseredve,mert nem lepett meg az eredmény.Egyszerűen szomorú vagyok.Lelkesedésben,akaraterőben,mentális tartásban nullára vizsgáztunk.Igazat kell adnom ifj.Knézy-nek is,mert a 2.percben vége volt a meccsünknek.Csalódás volt Dzsudzsák és Szalai kritikán aluli játéka,akiknek ez lehetett volna életük meccse,és csődöt mondtak.Vagy Guzmics(az egyébként is szerény képességeivel),aki a Haladásban öt év alatt sem csinált ilyen hajmeresztő hibát.De inkább nem emelek ki senkit.Egyszerűen csapatként nem bírtuk elviselni a nyomást.És itt nem az ötvenezer románra gondolok.Sokkal inkább arra,amit a sajtó gerjesztett megint.Elhitették ezzel a fájdalmasan gyenge csapattal,(és a közvéleménnyel)hogy győzelmi esélyeink vannak.A játékosokat nem hibáztatom,mert nincs meg sem a játéktudásuk,sem a lelki tartásuk egy ilyen nagy feladat megoldásához.Az egyetlen dolog,ami már a meccs előtt is bosszantott,az állítólagos szakértők nyilatkozatai voltak.A zuhanyhíradóban például Várhidi Péter(akinek az édesapja világklasszis edző volt)azt mondta,hogy erősek vagyunk,jók vagyunk,győzni megyünk.Megértünk a nagy lépésre.Most vajon mit fog mondani?Engem nem könnyű befolyásolni,túl sokszor láttam/hallottam hasonlót az elmúlt harminc évben.Csak azokat az itt jelenlévő fiatal"kollégákat"sajnálom akik nem részesülhetnek olyan élményekben,ami nekem megadatott.Nekem legalább megmaradtak a féltve őrzött emlékeim.Futballszeretőként nem bánom,hogy jövő hónapban betöltöm az ötvenet.Gyerekfejjel láthattam egy fantasztikus Újpestet BL elődöntőt játszani.Fiatal felnőttként a Videotont UEFA-kupa döntőben.És ott volt két VB,amire akkor nagyon büszkék nem lehettünk,de most mind boldogok lennénk,ha ott lehetnénk.Amikor 20+ ezer néző előtt mentek a bajnoki meccsek,és klasszis focisták sora játszott hétről hétre a magyar pályákon.Vagy a 80-90 ezres kettős rangadók.Könnyen előfordulhat,hogy ott leszünk majd egy 24-es EB-n,de ez semmin nem változtat,mert az igazi,ötletes magyar focinak befellegzett.(És nem tegnap.) Lehet,hogy pesszimistának tűnök,mégis inkább realistának tartom magam.A mai napig is képes vagyok lelkesedni,de ezt sajnos más sportágakra kell tartogatnom.Ettől függetlenül,Hajrá Magyarok!

• StephenKing
    Hogy tudom az edzők fizetési keretét növelni?
    Van egy jó edzőm akinek idény végén lejár a szerződése, viszont a fizetést amit kér nem engedélyezi a klub csak jóval kevesebbet, amit meg ő nem fogad el. A fizetési keret kb 20%-al a megengedett alatt van és a klub kasszájában is van bőven pénz úgyhogy ennek nem kellene akadálynak lennie.
  • banyai2000
    Ja és harcra fel,mert kezdek egy karriert ezzel a szuper válogatottal .
  • banyai2000
    Egervári le korbin fel . Korbin ebből a csapatból 8 év alatt VB győztes alakulatot csinálna :D . Bogdán nem értem mit keres egy Angol 2.osztályu csapatban . Top csapatokban is megállná a helyét .
  • kombány
    jeeee !!! 3
  • Szycsu
    Ez csak a megszokott futball, amit a magyar válogatottól láthattunk jó sok éven át. Nem tudom mit vagyunk úgy oda, csak idő kérdése volt, hogy egervári csodagigamegamester is eljut erre az impozáns szintre.. Vanczák, akinek kell egy kadrát föld, hogy megforduljon és oda rúgja a labdát, amerre néz és társai... Mindenkire lehetne jelzőt illeszteni, nem is egyet. Semmi meglepő nincs az egészben. Az volt a meglepő, amikor hoztuk az eredményeket. Majd pont egy sorsdöntő meccsen, pont a románok ellen lesznek ott fejben, hogy a tudást, ami meg van nekik, előhúzzák. Persze :D És most nem vagyok válogatott ellenes, mert másnak nem is örülnék a fociban, ha a magyarok végre kijutnának egy nagy tornára és nem a franciáknak kéne szurkolnom, hogy nyerjenek, hanem magunknak. De attól tartok, még az unokáim is ugyan ezt fogják látni, mint amit most mi, csak más nevekkel a mezeken..
  • kombány
    nemtom de mintha ezek nem hogy nem letámadnának hanem menekülnek a labda elöl mert nehogy ő hibázza el vicc az egész hajrá bocskoros románok
  • fergusonpapa
    csak nekem tünik fel hogy rossz taktikával játszunk ?

Én simán az egyik csatárból védekező középályást csinálnék ,a két szélsőt pedig behuznám h szélen támadjanak de befele huzodjanak és üres területre paszoljanak. A középsők pedig labdát szednek és kiugratják a két szélsőt, komant és dzsudzsákot akiknek szerepkörét már emlitettem. Na és erőteljesebb letámadás, a védősor meg szolidabban saját térfélen csak zonázva :)

vélemény??
  • kombány
    2:0
  • Zenszkij
    Instant.
  • kombány
    ha a ti csapatotokban a védő így eladná a labdát ti lecserélnétek?
  • Szycsu
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Én is szeretem, mikor valaki gyűszűnyi képet tesz fel.
  • kombány
    http://imagerz.com/QE5OUEtvAwMCUw8fEAVR
  • banyai2000
    Akkor jó. Azt hittem csak én nem tudom felnagyítani a képet :) . 4-4-1-1 a játékban emnnyire bevált taktika ? Új Arsenallal megpróbálnám azt,mert 4-4-2-őt nem tudom,mivel csak 1 igazi csatárom van Giroud .
  • bakkerman
    ha linkbe teszed a képet csak,ahhoz nem kell átméretezni
  • Blum
    Esetleg lathatnank mi is?
  • kombány
    na megvan az első 5 csillagos emberke akit talált a hoyd-im ráadásul Walesi a gyerek
    http://imagerz.com/QFdDWllQUl8
    remélem mire őszre befejeződik a fejlesztés még talál párat
  • bakkerman
    Real Madrid féltáv (transfer update)
    Bajnokság állása 17 forduló után
    BL csoportom

A 3. Osasunaval szemben már most 11 pont az előnyünk,év végére lesz abból még 20-25 is,ha a két nagy így folytatja. Elképesztő a szakadék.
    Egy kicsit az egyéni statisztikákról:
    Házi góllövőlistán 14 góllal CR7 áll az elsőhelyen 21 tétmeccsen,második ALVARO MORATA(!!!) 10 góllal 24 tétmeccsen,harmadik GeretBéla 9 góllal 22 meccsen. Aszisztok terén Isco magasan a csapat legjobbja,ugyan csak 17 tétmeccset kapott,de azon összehozott 10 asszisztot.
    Pozitív csalódás még Illarramendi,aki 18 tétmeccsen játszott,de csak négyszer volt kezdő,mégis 7.11-es átlagot hozott. Na nyomom tovább,pacsi,még van idő a magyar-románig,csapassátok a játékot!
  • kombány
    nézd meg a gépedet is nekem is volt gondom vele mert 2 db sport interactive mappám volt egy a c:/felhasználó/rendszergazda alatt meg egy a nyilvános dokumentumok alatt és nekem a nyilvánosba fogadta el a rendszergazdában nem
  • banyai2000
    innen szedd le . Nekem innen jó volt .
  • bakkerman
    bergkamp skint ti hogy tudtátok berakni a játékba??? 26x végigolvastam alaposan az instrukciókat,létrehoztam korrekten a a skins mappát ahova kell,oda kicsomagoltam a cuccost,de nem ismeri fel a játék,és továbbra is csak a két alap skin jön le a skinválasztónál...több helyről leszedtem,próbáltam máshogy is csinálni,gépet újraindítottam,steamet,de az istenért se akarja beolvasni a játék,ennyit egy skinnel még nem szenvedtem
  • LasDen #90488
  • bakkerman
    ....bazmeg akkor :DDD
  • LasDen #90486
    #90483 10ft...
  • bakkerman
    9990 :)