A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Feleslegesen kínozod csak magad.Egy hosszú karrierben,amikor már minden évben világklasszis ifiket neveltem itthon,magyar nem volt közöttük egy sem.Néhány jó igen,de klasszis egy sem.A játék nem engedi.Az editorban a youth rating-et írd át 150-re,akkor menni fog.OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aludtam rá egyet,mielőtt az időmet vesztegetném az "igazi"válogatottunkra.De amit Szycsu leírt,azzal teljesen egyetértek.A meccs miatt nem vagyok elkeseredve,mert nem lepett meg az eredmény.Egyszerűen szomorú vagyok.Lelkesedésben,akaraterőben,mentális tartásban nullára vizsgáztunk.Igazat kell adnom ifj.Knézy-nek is,mert a 2.percben vége volt a meccsünknek.Csalódás volt Dzsudzsák és Szalai kritikán aluli játéka,akiknek ez lehetett volna életük meccse,és csődöt mondtak.Vagy Guzmics(az egyébként is szerény képességeivel),aki a Haladásban öt év alatt sem csinált ilyen hajmeresztő hibát.De inkább nem emelek ki senkit.Egyszerűen csapatként nem bírtuk elviselni a nyomást.És itt nem az ötvenezer románra gondolok.Sokkal inkább arra,amit a sajtó gerjesztett megint.Elhitették ezzel a fájdalmasan gyenge csapattal,(és a közvéleménnyel)hogy győzelmi esélyeink vannak.A játékosokat nem hibáztatom,mert nincs meg sem a játéktudásuk,sem a lelki tartásuk egy ilyen nagy feladat megoldásához.Az egyetlen dolog,ami már a meccs előtt is bosszantott,az állítólagos szakértők nyilatkozatai voltak.A zuhanyhíradóban például Várhidi Péter(akinek az édesapja világklasszis edző volt)azt mondta,hogy erősek vagyunk,jók vagyunk,győzni megyünk.Megértünk a nagy lépésre.Most vajon mit fog mondani?Engem nem könnyű befolyásolni,túl sokszor láttam/hallottam hasonlót az elmúlt harminc évben.Csak azokat az itt jelenlévő fiatal"kollégákat"sajnálom akik nem részesülhetnek olyan élményekben,ami nekem megadatott.Nekem legalább megmaradtak a féltve őrzött emlékeim.Futballszeretőként nem bánom,hogy jövő hónapban betöltöm az ötvenet.Gyerekfejjel láthattam egy fantasztikus Újpestet BL elődöntőt játszani.Fiatal felnőttként a Videotont UEFA-kupa döntőben.És ott volt két VB,amire akkor nagyon büszkék nem lehettünk,de most mind boldogok lennénk,ha ott lehetnénk.Amikor 20+ ezer néző előtt mentek a bajnoki meccsek,és klasszis focisták sora játszott hétről hétre a magyar pályákon.Vagy a 80-90 ezres kettős rangadók.Könnyen előfordulhat,hogy ott leszünk majd egy 24-es EB-n,de ez semmin nem változtat,mert az igazi,ötletes magyar focinak befellegzett.(És nem tegnap.) Lehet,hogy pesszimistának tűnök,mégis inkább realistának tartom magam.A mai napig is képes vagyok lelkesedni,de ezt sajnos más sportágakra kell tartogatnom.Ettől függetlenül,Hajrá Magyarok!