A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem is,ha nem is lép le már előbb az ürge,akkor is nehéz lesz gyorsan ugrani.(Bár én ezzel a felvetéssel elsősorban a játékra gondoltam,nem a valóságra.)De most olvastam egy cikket róla,ahol azt mondta,hogy a leggyorsabban el kell érniük a PL-t,és ehhez ő semennyi pénzt nem fog sajnálni.Kevin McCabe névleges társelnök marad,de a klubot szaúdi olajpénzből fogják finanszírozni.Négy napja írták alá a szerződést,de a pénzügyeket még nem hozták nyilvánosságra.Ezt a Blackburn/Forest/Leeds dolgot pedig nem értem,mert egyik sincs a gazdagabb klubok közelében sem.Vagy odadobtak pár milliót,és ennyi volt?Mert Angliában 20-30 millió nem pénz.A Leeds-nél most is ott a Bahrein-i elnök,pénz még sincs.Bár én nem hallottam róla,hogy ezeknél a csapatoknál 100M-s pénzeket adtak volna igazolni a milliárdosok.Vagy csak nem vagyok elég tájékozott.Szeszélyesek is ezek a befektetők.Ha nincs gyors siker,hamar megunják az adakozást.Ez most megint több száz milliót,ha nem milliárdot ígér.Ha valami új hóbortot talál,akkor meg gyorsan lelép,vagy elzárja a csapot.Bár korábban ott volt a San Francisco 49ers-nél is,és 100M$-t invesztált, talán nem link a pali.Amúgy az Obama haverja,és milliárdos üzleteket kötött már az Államokkal.De lényeg a lényeg,ha lesz a játékban egy aránylag kis csapat,csillagászati pénzekkel, az érdekes lehet.A City-ről meg az a véleményem,hogy a sejk nélkül ugyanúgy lifteztek volna,mint ahogy tették azelőtt negyven éven át.Szerencséjük volt,mert kifogtak egy szavatartó milliárdost,aki nem hagyta ott őket egy ötlábú teve kedvéért.Eddig.Bár a rivaldafényből már biztos nem akar kilépni.