A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
pff hihetetlen
átvettem a magyr U21 irányitását
Komolyan mondom, hogy 4-5 meccs után mindjárt itthagyoom a fenébe. Oké, a belgák 3-0-ra ha elpicsáznak az még belefér. De most pl jönnek a grúzok és nézem a csapatukat. Hát kb a fél keretet bátran le tudnám igazolni a Fradimba, mert olyan jók. Ezzel szemben nálam a keretben 3 játékos van aki elférne nálam. 1 kölyök van aki svédországban nyomja, 1 akit nagy nehezen leigazoltam, meg egy másik akit nem tudok megszerezni. A többi olyan kutyaütő 20 évesen hogy az u15-ös csapatomba se hoznám el őket, ha lenne olyanom.
2016-ra sikerült 3 tehetséget kitermelni. Szép eredmény.
Az én ifiképző központom azt hiszem már fullos, kiváncsi vagyok mikor ad olyan játékost akit saját nevelésként be tudok tenni a csapatba és nem csak azért mert fiatal magyar, hanem mert jó is.
A Fradinál már évek óta ingyenes fiatalokra vadászok, most kiváncsiságból meglestem a genie scoutbn a keretemet. Egész jó :)
130 körüli az átlag, van 1-2 140-150 körüli játékos. Sok fiatalomnak 160-170 a potenciálja. Bár azt nem tudom hogy a magyar bajnokságban ki tudják-e hozni ezt magukból majd, gondolom számiit hogy ki ellen játszanak hétről hétre