104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #90924 Ha innen rendelem mikorra jön meg a kód? -
Mivel az első bajnokin is sikerült legyűrni Falcaoékat, így tényleg bizakodó vagyok egy esetleges bajnoki címmel kapcsolatban, eddig nem sok sót ettünk meg a PSG ellen.
Igaz, hogy hoztam 5 értelmes játékost a kezdőbe, de ezt a pálfordulást a korbin által említett taktikai módosításnak tudom be, nevezetesen, hogy hátrébb került a védekezés, amivel mondjuk eddig sem volt gond, viszont így a támadók valahogy jobban megjátszhatóak. A szélességet is visszább vettem. Thx korbin
-
Édes érzés a városi riválist legyőzni a szezonnyitón, a saját stadionjában :D -
korbin555 #90921 Itt is 8600 Ft.A magyar,és a német nyelvet nem tudom,honnan vették.Bár máshol is írtak már hasonló hülyeségeket. -
mivel nincs számlám :DD ezért én mindig dobozosan veszem galaxisból :D -
múltkor lett belinkelve egy oldal,ahol 7 ezer volt durván a kulcs,de ott azt írják nincs készleten,itt van még egy,mondjuk itt 8600 kábé,de még mindig jobb mint dobozosan oday 9990-ért -
ketten, egymásután. nem hagyhatom szó nélkül....17-én!! :D -
Zenszkij #90917 Kackiázok a gondolattal, hogy csak előrendelem. Tudom ezerszer átbeszéltük honnan lenne érdemes, de mi most jelenleg a tutitipp? -
elvileg akkor kéne,17.-én 00:01-kor már belehetne lépni a játékba -
korbin555 #90915 Igen,talán már 17.-én. -
bétásoknak jövő héten keződik a szezon? :D -
alap. csicskákat gyilkolni kell -
Valladolid #90912 Feyenord-Man. City 7-1 te jó isten :D -
Reggel nem igazán volt kedvem a baglyokhoz ezért beléptem régebbi Feyenoord mentésembe, ami most már igazából csak fun. nagyon nem kell túl ragozni miért mutatja a 21 meccsen rúgott 74 gól is.
-
Gratula, és köszi a beszámolókat. -
korbin555 #90909 Bromley FC.2019-2020.
Vége a szezonnak,a karriernek,és az FM 13-nak.
Most nem öt,hanem négy fordulóval a vége előtt lett meg a bajnoki cím.3 ponttal kevesebbet szereztünk ugyan,mint tavaly,de ez nem érdekel.Viszont egy góllal többet rúgtunk,de a Villa 128-as rekordját meghagytuk az örökkévalóságnak. Tabella.A bajnoki meccsek második része.Ha már a sors úgy hozta,hogy messzire jutottunk,besöpörtük az FA kupát is.
Végre sikerült a BL is.Meccsek,és a döntő.Ezután szépen visszavonultam.Hová fejlődjek innen tovább?Próbáljak meg veretlenül bajnok lenni?Ehhez már nincs kedvem.Úgyhogy itt befejeztem.Ezt a tíz napot,ami a 14-ig hátra van,ráfordítom a Civ V.-re,amit úgyis elhanyagoltam.
Köszönöm a figyelmet,további sok sikert minden kollégának. -
korbin555 #90908 Bromley FC.
Megkezdtük az Úr 2020.évét.
A bajnokság eddig egy kicsit szorosabban alakul.Tabella.Két ponttal van kevesebbünk mint tavaly ilyenkor,és a két Manchester is tapad még, mint a pióca.Az utolsó,MU elleni bukta sem hiányzott,mert már most meglóghattunk volna.De nem aggódom,tavasszal lemaradnak,mint a borravaló.Bajnoki meccsek,és az összes többi.
A BL-ben most is parádézunk.Kozmetikáztunk a klub történetének legnagyobb győzelmén is:10-0 a Maribor ellen.A PSG ellen az egyik középhátvédem, Nemec mesterhármast fejelt.De mi ez ahhoz képest,hogy a tavalyi BL gólkirály Kurth,hatot rúgott a Celticellen.A Rubin lesz a következő ellenfél,de én már a Barcelonára fenem a fogam. Jó lenne minél korábban összefutni velük.
A csapat köszöni,jól van,hála istennek egy szem sérültem sincs.Bár egy kicsit összekuszálta a remek morált az MU elleni vereség.Team.Az új Paul Breitner,Schuster kiállíttatta magát,el is búcsúzott egy heti bérétől.A következő feladat,elegánsan kiesni a Liga Kupából,mert az csak útban van.Aztán a fókuszban a BL,mert kizártnak tartom,hogy a bajnokságban bárki tarthatná velünk a lépést.A City-nek már hét sérültje van,de szerintem a United se bírja már sokáig.(Rooney visszavonul a szezon végén,pedig még mindig remek értékei vannak.) -
az is igaz, attól még messze vagyunk h mi azt játszunk. de elég idegesítő így is, nem baj legalább a nyári átigazolásokkal elégedett vagyok. később befejezem az első hónapot és majd akkor rakok róla képet. -
korbin555 #90906 De legalább nem BL-döntő. -
nem sz*pat a játék 
-
a két legjobb:
Watt
Gabbiadini -
Baglyok 3.szezon:
Az elvárásaimat elértük (bl+egy kupa döntő) szóval felhőtlenül elégedett lehetnék, de nem teljesen vagyok az mivel a tavalyi teljesítményünket csak 1 ponttal tudtuk megfejelni a bajnokságba, ami inkább a szerencsének köszönhetően elég lett a bajnoki címre is(védelem volt továbbra is inkább domináló nem a támadójáték) Ligakupát megérdemelten húztuk be, Fa kupába az első meccsen a 2.osztályi Sunderland nevetve kiejtett (oké fáradt volt a csapat) EL-be is szépen meneteltünk sajnos a city elleni első meccsen már eldőlt a továbbjutás mert hiába voltunk jobbak nem tudtunk gólt szerezni, utána itthon is ők szereztek vezetést, gyorsan sikerült is fordítani de a 3. gól valahogy nem akart összejönni, és mikor teljesen kitámadtunk sajnos kaptunk még1t ami a végét jelentette a kupa menetelésnek. Vezetőség továbbra is nagy %ba teljesíti a kéréseimet így már lassan max. lesz az edzés+utánpótlás is. Stadiont még felesleges fejleszteni, mivel csak 70% körül használjuk ki a majd 40e stadiont. Kis érdekesség a MU ismét behúzta a bl-t zsinórba másodjára úgy h első 4t a bajnokságba nem érte el tehát a 4. mint tavaly mi megint megszívta.
-
korbin555 #90902 Miért nem vagy elégedett?Tiéd az ország legjobb csapata.A helyezés számít,nem a pont.Vagy jobban örülnél 90 pontnak és egy harmadik helynek? -
Pont annyit adott ki magából a csapat, amennyit kellett :) Gratulálok. -
Természetesen nem nyertünk 1:0-ra kikaptunk!!! 22 lővésből nem tudtunk begyötörni 1t se. erre a Chelsea meg 2:1re kikaptunk Newcastle-be. Tehát bajnokok vagyunk, de messze nem letehetek elégedett mivel a tavalyi 79 pontos 4.helyünket kemény 1 ponttal fejeltük meg. -
aasdasdadadas, ha nyerni tudtunk volna bajnokok lennénk. így az utolsó fordulóba a Burnley ellen kell nyernünk idegenbe, és nekik meg szintén nyerni kell a bent maradásért.
-
hát ebből még bármi lehet :D Megyünk még a cityhez, fogadjuk a spurs/arsenalt szóval akár még csúnya vége is lehet, de öröm dec. után újra a tabella élén lenni. Eurépába negyeddöntő visszavágóra 1:0 előnnyel utazunk Monacoba, ami nem túl nagy előny de örülök h legalább ennyi van.
-
korbin555 #90897 Viszketett is a tenyerem az újrajátszásra,de nem engedtem a csábításnak.Nem azért,mintha elvi kérdést csinálnék belőle,csak szeretnék majd jó szívvel visszagondolni erre a karrierre.Inkább nekifutok még egyszer.A csapat egyben marad.Az egy szem ember,aki még a télen menni akart,most éppen maradni szeretne.De nem fog,velem nem szórakozik a hülyéje.Egy rakás világklasszisom van,a keretem pedig a legkiegyensúlyozottabb,ameddig a szem ellát.Vannak náluk jobb játékosok is mindenfelé,de egy helyen ennyi biztosan nincs.Ez pedig óriási előnyt jelent.A rotációs rendszer a legnagyobb találmány a meleg víz óta.Két egyformán erős tizenegyet tudok kiállítani,így akkor is friss csapattal állok ki, amikor az ellenfelek már az ifiket is előszedik kínjukban.Minél nagyobb a sorozat terhelés,annál jobb helyzetbe kerülök velük szemben. Meg is látszott tavasszal, főleg a Real ellen.Tele volt a csapatuk 75%-os,hullafáradt emberekkel.Az én komplett kezdőm meg a lelátóról nézte az előző bajnokit.
Kell egy kis break,mire feldolgozom ezt a döntőt,de még van idő a bétáig.Már nem érdekel semmi,csak a BL.Szívem szerint lepörgetném a bajnokikat,de nem bízom az asszisztensben.Mikor pár éve néhány meccsre szabira mentem,ugyanazt a 13 embert játszatta állandóan az idióta.Tehát még egy szezont elindítok.Hátha... -
Azért kijár a gratuláció, domináltad a PL-t.
Azért kérdezem a taktikát, mert mindketten támadunk, gyors, rövid passz, középső CM irányít, nagyjából ugyanannyi gólt kapunk, de te kétszer annyit lőssz :) Tudom, hogy nem lehet összahasonlítani a 2 mentést, ez csak statisztikailag nagy különbség. Nekem annyi volt, hogy magasan feltolt védekezés és széles pálya. -
+1 :DDD -
sőt, igazából még a BL-ig sem jutottam soha :D -
ideibe nekem is nehezen jött össze valami 4 vagy 5 szezon volt mire nyertem a Feyenoord-al (utána sikerült többször is), előtte a Celtic-el se jött össze, utána a Lazio-val se. MU-val meg 4 év alatt 2szer nyertem meg, Everton-nal is 4 év alatt 2szer. -
Én újra játszotam volna a döntőt. Ilyenkor mikor igazságtalan az egész, szerintem nem nagy érvágás. Nálam is ez volt EL döntőben, elsőnek tizenegyesek és piros lapok sora másodjára meg laza 3:1. ha másodjára is kikapok azt mondom oké. -
én a 12 óta nem is játszottam BL döntőt :D -
Bl döntő tipikus fm meccs.. mikor úgy dönt a gép h akár mit csinálsz, Te bizony nem nyered meg ezt a meccset. -
korbin555 #90889 Bromley FC.2018-2019.
A rekordok,és a csalódás szezonja.
A bajnokságban nem volt kérdés,ez nem az utolsó fordulóban dőlt el,mint az előző.A február eleji öt pont előny már szinte borítékolta a győzelmünket,mert már mindegyik nehéz ellenféllel játszottunk.Amivel nagyon elégedett voltam,hogy ellenünk egy gyengébb csapat sem tudott meglepetést okozni,stabilak voltunk.Öt fordulóval a vége előtt már ünnepelhettünk.Az előny a végére tetemesre nőtt,a riválisok teljesen leeresztettek.Tabella.Megdöntöttük a korábbi pontrekordot is.Mi adtuk a szezon legjobb játékosát,a játékosok szavazatai legjobbját,a liga legjobb fiatal játékosát,és a gólkirályt is.Valamivel több gólt kaptunk mint tavaly,de mindenhol felvállaltam a bátor támadó játékot,és rengeteg gólt rúgtunk.Februárban behúztuk a Liga Kupát is.
Az FA kupában kiestünk a hatodik fordulóban az Arsenal ellen,de ez be volt tervezve,mert több ifi is lehetőséget kapott.Élesbe fordult a BL,és inkább arra akartam koncentrálni.
És igen,a BL.Tavasszal ott folytattuk,ahol a csoportkört befejeztük.Hibátlan teljesítménnyel meneteltünk be a döntőbe.Könnyű sorsolásunk volt az elődöntőig,ahol a Real Madrid-ot is oda-vissza vertük.A döntőben a Barcelona várt ránk.És a klub történetének legfontosabb mérkőzésén csődöt mondtunk.A friss,bombaformában lévő kirakatcsapatom még gólt sem volt képes lőni.BL.meccsek.És az elajándékozott döntő.Nyugodtan mondhatom,hogy mi adtuk oda a kupát a Barcelonának.Öt percenként hagytuk ki a ziccereket,ők meg berúgták azt az egyet.Ez a meccs megint az fm csodáinak egyik ékes bizonyítéka.Körülbelül 6-0 lett volna a reális eredmény.De nem keresgélek összeesküvés elméleteket.A csatáraim pocsékul játszottak,a gól előtt a Neymar meg hülyét csinált a szupersztár jobbhátvédemből.Ennyi.Egyébként a BL-ben is halomra döntöttük a rekordokat,de mit ér így az egész?Az egész szezonban öt meccset vesztettünk,és csak kétszer nem rúgtunk gólt.De hogy pont azon a meccsen,ami miatt egyáltalán folytattam a mentést?Most szükségem van egy kis időre,hogy kiszellőztessem a fejemet.
Igen,a felállás 4-1-3-2,keskeny pályán.A védelmi vonal normál.
-
Na végre meg van az első kupánk is
-
csak úgy mint előző szezonba most is magunkat hozzuk nehéz helyzetbe a továbbjutás szempontjából
-
Itt is a 4-1-3-2t nyomod, ha jól rémlik. Milyen széles a pálya? Védelmi vonal milyen magasan van? -
Hull mert Pool meglepően jó :D