A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90897 Viszketett is a tenyerem az újrajátszásra,de nem engedtem a csábításnak.Nem azért,mintha elvi kérdést csinálnék belőle,csak szeretnék majd jó szívvel visszagondolni erre a karrierre.Inkább nekifutok még egyszer.A csapat egyben marad.Az egy szem ember,aki még a télen menni akart,most éppen maradni szeretne.De nem fog,velem nem szórakozik a hülyéje.Egy rakás világklasszisom van,a keretem pedig a legkiegyensúlyozottabb,ameddig a szem ellát.Vannak náluk jobb játékosok is mindenfelé,de egy helyen ennyi biztosan nincs.Ez pedig óriási előnyt jelent.A rotációs rendszer a legnagyobb találmány a meleg víz óta.Két egyformán erős tizenegyet tudok kiállítani,így akkor is friss csapattal állok ki, amikor az ellenfelek már az ifiket is előszedik kínjukban.Minél nagyobb a sorozat terhelés,annál jobb helyzetbe kerülök velük szemben. Meg is látszott tavasszal, főleg a Real ellen.Tele volt a csapatuk 75%-os,hullafáradt emberekkel.Az én komplett kezdőm meg a lelátóról nézte az előző bajnokit.
Kell egy kis break,mire feldolgozom ezt a döntőt,de még van idő a bétáig.Már nem érdekel semmi,csak a BL.Szívem szerint lepörgetném a bajnokikat,de nem bízom az asszisztensben.Mikor pár éve néhány meccsre szabira mentem,ugyanazt a 13 embert játszatta állandóan az idióta.Tehát még egy szezont elindítok.Hátha...