A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #90908 Bromley FC.
Megkezdtük az Úr 2020.évét.
A bajnokság eddig egy kicsit szorosabban alakul.Tabella.Két ponttal van kevesebbünk mint tavaly ilyenkor,és a két Manchester is tapad még, mint a pióca.Az utolsó,MU elleni bukta sem hiányzott,mert már most meglóghattunk volna.De nem aggódom,tavasszal lemaradnak,mint a borravaló.Bajnoki meccsek,és az összes többi.
A BL-ben most is parádézunk.Kozmetikáztunk a klub történetének legnagyobb győzelmén is:10-0 a Maribor ellen.A PSG ellen az egyik középhátvédem, Nemec mesterhármast fejelt.De mi ez ahhoz képest,hogy a tavalyi BL gólkirály Kurth,hatot rúgott a Celticellen.A Rubin lesz a következő ellenfél,de én már a Barcelonára fenem a fogam. Jó lenne minél korábban összefutni velük.
A csapat köszöni,jól van,hála istennek egy szem sérültem sincs.Bár egy kicsit összekuszálta a remek morált az MU elleni vereség.Team.Az új Paul Breitner,Schuster kiállíttatta magát,el is búcsúzott egy heti bérétől.A következő feladat,elegánsan kiesni a Liga Kupából,mert az csak útban van.Aztán a fókuszban a BL,mert kizártnak tartom,hogy a bajnokságban bárki tarthatná velünk a lépést.A City-nek már hét sérültje van,de szerintem a United se bírja már sokáig.(Rooney visszavonul a szezon végén,pedig még mindig remek értékei vannak.)