A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Bromley FC.2018-2019.
    A rekordok,és a csalódás szezonja.

A bajnokságban nem volt kérdés,ez nem az utolsó fordulóban dőlt el,mint az előző.A február eleji öt pont előny már szinte borítékolta a győzelmünket,mert már mindegyik nehéz ellenféllel játszottunk.Amivel nagyon elégedett voltam,hogy ellenünk egy gyengébb csapat sem tudott meglepetést okozni,stabilak voltunk.Öt fordulóval a vége előtt már ünnepelhettünk.Az előny a végére tetemesre nőtt,a riválisok teljesen leeresztettek.Tabella.Megdöntöttük a korábbi pontrekordot is.Mi adtuk a szezon legjobb játékosát,a játékosok szavazatai legjobbját,a liga legjobb fiatal játékosát,és a gólkirályt is.Valamivel több gólt kaptunk mint tavaly,de mindenhol felvállaltam a bátor támadó játékot,és rengeteg gólt rúgtunk.Februárban behúztuk a Liga Kupát is.
    Az FA kupában kiestünk a hatodik fordulóban az Arsenal ellen,de ez be volt tervezve,mert több ifi is lehetőséget kapott.Élesbe fordult a BL,és inkább arra akartam koncentrálni.
    És igen,a BL.Tavasszal ott folytattuk,ahol a csoportkört befejeztük.Hibátlan teljesítménnyel meneteltünk be a döntőbe.Könnyű sorsolásunk volt az elődöntőig,ahol a Real Madrid-ot is oda-vissza vertük.A döntőben a Barcelona várt ránk.És a klub történetének legfontosabb mérkőzésén csődöt mondtunk.A friss,bombaformában lévő kirakatcsapatom még gólt sem volt képes lőni.BL.meccsek.És az elajándékozott döntő.Nyugodtan mondhatom,hogy mi adtuk oda a kupát a Barcelonának.Öt percenként hagytuk ki a ziccereket,ők meg berúgták azt az egyet.Ez a meccs megint az fm csodáinak egyik ékes bizonyítéka.Körülbelül 6-0 lett volna a reális eredmény.De nem keresgélek összeesküvés elméleteket.A csatáraim pocsékul játszottak,a gól előtt a Neymar meg hülyét csinált a szupersztár jobbhátvédemből.Ennyi.Egyébként a BL-ben is halomra döntöttük a rekordokat,de mit ér így az egész?Az egész szezonban öt meccset vesztettünk,és csak kétszer nem rúgtunk gólt.De hogy pont azon a meccsen,ami miatt egyáltalán folytattam a mentést?Most szükségem van egy kis időre,hogy kiszellőztessem a fejemet.

Igen,a felállás 4-1-3-2,keskeny pályán.A védelmi vonal normál.