104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zyndar
    Jelentkezzen, aki látott már ILYET.
    Nem arra gondolok, hogy sokkal jobbak voltunk, ők csak távolról lőttek kapura, de hogy 10 büntetőből 1, azaz egy menjen be...OMG
  • csasaet
    Olyat olvastam róla valahol, hogy a csúszkákat elvileg kivették a játékból. Bár most próbálom még csak a bétát
  • Itsuki
    hol,hogy? taktikába,csapattaktikába a mentalitás meg az a másik izé van,semmi más... meg akiabálás. semmit sem tudok csinálni. nincsenek a csúszkák csak a bekiabálások
  • Csacsi
    Ezt hogy érted? Nálam nem votl ilyen. Simán összeraktam egy taktikát
  • Itsuki
    Hát úgynézki ez a béta gáz... nem nagyon lehet taktikát beállítani..
  • Csacsi
    Addig johetnek a kerelmek hogy kirol tegyek majd kepet.
  • Csacsi
    Igen.Kb 1 oraval a fizetes utan.De lehet hogy ha most rendeled mar csak holnap reggel.
  • uhnet
    aztán írjál nekünk véleményt azonnal oldalakat :DD
    Hogy van galaxis e-mailben küldte a kódot?
  • Csacsi
    Már jön is lefelé. Este teszt :D
  • LasDen #91035
    dehogynem. a 12 és a 13 is többször elfogyott az üzletekben...
  • Csacsi
    Hát tavaly nem tudtam venni, ezért vettem külföldről, mert elfogyott. Sajnos keveset rendelnek :S
  • uhnet
    ja igen, beszámítják természetesen, és nem fog elfogyni(sajnos vagy nem sajnos), ez nem tömegtermék mint COD és társai
  • Csacsi
    Úgy értem, hogy megjelenésnél majd beszéámítják az árba 2 hétig. És mivel október 31-én jelenik meg, de csak Nov 8-a körül tudom megvenni, és ha akkor nem lesz, akkor szomorú leszek.
  • uhnet
    ezt nem értem, milyen eredeti példány?
  • Csacsi
    nah megrendeltem a cd galaxisból. Remélem az eredeti példány nem fogy el 2 perc alatt, mert akkor szomorú leszek :S
  • uhnet
    ahol előtte adtak kódot, itt is adnak, plusz itt
    http://cdgalaxis.hu/termekek/20938/football-manager-2014-pre-order-elovetel-kod.html
    990ft-ért tudsz bétázni
  • Csacsi
    Jó de itt 50 EUR, annyit nem ért :D
  • uhnet
    Igen , írták:
    You can still order at http://bit.ly/FM14info & get access to the Beta before release on 31st October.
  • Csacsi
    Vajon ha most rendelem elő, akkor is lesz? :D
  • uhnet
    A BÉTA AKTÍV!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151701212607616&set=a.287515362615.145884.262490537615&type=1&theater
  • korbin555
    Még nem jött meg.Holnap,vagy holnapután remélem megkapjuk.Konkrétan rákérdeztem a Beta-ra,és azt írták,hogy lesz hozzáférés.Ezek szerint meg kell kapnunk két héttel előbb.Nem bánnám,ha tartanák a szavukat.Amúgy is unom már a civ V-öt.Állandóan felégetem a világot.Valami intellektuálisabb kihívásra vágyom.
  • LasDen #91023
    holnap, holnapután már lesz miről beszélni. a bétások jönnek majd az első beszámolókkal. hogy mennyire geci az ellenfél, a 9512. percben vernek meg, a bíró felrúg mindenkit és hasonlók :D
  • Zenszkij
    Kódod megjött már? Nekem 29-re ígérték ugyanazon a honlapon.
  • korbin555
    Izraellel sem állt szóba az SI.De nem is vártak tovább,hanem azonnal megcsinálták a 13-hoz is.És 14332 letöltést produkáltak.Még ha mindenki kétszer szedte is le,ez akkor is 7000 ember.Ők úgy döntöttek,hogy nem várnak tovább a sült galambra. Mindenki döntse el maga,hogy okosan csinálták-e.Szerintem igen.
    Minden tiszteletem azoké,akik az SI "felhívásának"eleget téve itthon vásárolják meg a játékot.Amíg dolgozó ember voltam,jövedelemmel,én is itthon vettem.Most is ott porosodik a polcon az fm 09,10,11.De ez egy elenyésző kisebbség szélmalomharca egy olyan országban, ahol az emberek többsége azt is elképzelhetetlennek tartja,hogy fizessen bármilyen szoftverért.Szerintük azért találták fel az internetet,hogy bármihez ingyen hozzájuthasson az ember.Majd ha a lesújtó nemzetközi megítélésünk pozitív irányban változik, akkor hasonló helyzetben talán joggal reménykedhetünk.Mint például a csehek,ahol a régióban messze a legkevesebb a kalóz letöltések száma.Addig marad a "csináld magad."
    Az SI részéről meg álszent politika arra ösztönözni a szegény országokban élőket, hogy a hazai,drágább játékot vegyék.Különös tekintettel arra,hogy még a fejlett országok vásárlói is az amerikai,brazil,stb cheap oldalakon veszik a kulcsokat. Mert még az az angol,vagy svéd,aki a napi zsebpénzéből is megvehetné,az olcsó oldalakat bújja.Miért lenne ez másképp pont nálunk?
    Remélem,holnap azért már érdekesebb témákról fogunk beszélgetni.
  • fergusonpapa
    Én csak azt nem értem hogy fel lettek keresve hogy ingyen vállalják a fordítást, csak kerüljön bele. Ha jól emlékszem még választ se kaptunk.

Nem hiszem hogy a gyári fordítással gond lenne hisz én megvettem a 2011et és pont a fordítás miatt.
  • korbin555
    Nincs,és nem is lesz,mert szinte követhetetlen.Még a gazdag országok vásárlói is az amerikai,meg brazil oldalakon tolonganak.Ők sem hülyék 45€-t adni érte,amikor 38$-ért is megvehetik.Ebből akkor milyen következtetést tudnának levonni?Annyira globális szinten van az egész,hogy értékelhető adatokat nem tudnának mérni.Mindenesetre tőlünk elvárnák,hogy vegyük meg itthon,drágán.Adják nekünk is 6500 Ft-ért,mint a ruszkiknak.Személy szerint nekem minden fillért fájdalmas kigazdálkodnom.Tehát nem mindegy az a 3 ezer forint,amivel olcsóbban jutok hozzá.És semmi szükségem nincs a dobozra sem.De azonnal itt venném,ha magyarul jelenne meg.De mivel ők a másik oldalról közelítik meg a dolgot,marad a patt helyzet.Szerintem amúgy sem szeretnek bennünket a nem hivatalos fordítás miatt.Ez számukra a kalózkodás nyilvánvaló bizonyítéka.Korábban berágtak a németekre is.Az fm 11 idején német fórumon azt írták,hogy még azt is mérlegelték,hogy a 12-ből kiveszik a komplett német ligákat a játékból.De győzött a józan ész,mert akkor elbúcsúzhattak volna a bevételük jelentős részétől.Mert a németek állítják, hogy többet vesznek a játékból,mint maguk az angolok.Még a licenszproblémák ellenére is.Görög,meg török nem hivatalos fordítás soha nem is készült,és most már benne vannak a játékban.Talán ezen is el lehetne gondolkodnunk.Reménykedjünk,hogy minden évben bekerül egy-két új nyelv,és talán hamarosan mi is sorra kerülünk.Addig meg játszunk angolul.Esetleg törökül.
  • Solt
    Tudtommal sajnos nincs.
  • Zenszkij
    Egyébként van arról statisztika, hogy hány hivatalos vásárló van itthon, aki megvette mondjuk a 13-at?
  • Solt
    Amióta nálunk kapható, én gyakorlatilag mindig megvettem... akkor rágtam be, amikor keresztbe tettek a nem hivatalos fordításnak, ezért a 13-t már én is az amazonról vettem meg februárban, töredék áron.

Mostanra elszállt a mérgem, így valószínűleg megint a CD galaxisban fogom megvenni, de egyébként igazad van, ördögi kör ez... Ezért kértem úgy, hogy aki megteheti, és nem a szájától veszik el azt a pár ezer forint pluszt, az vegye meg itthon, hátha...
  • bakkerman
    elég lenne,ha azt mondanák,hogy márpedig kevés az eladott példány itthon,ezért nem lesz benne magyar nyelv,de legalább akkor ne védjék le a nyelvi fájlokat. Biztos vagyok benne,hogy akkor is több ember venné meg,ha tudná,hogy valamikor biztosan lesz hozzá magyarítás,mégha alapból nem is teszik bele a magyar nyelvet. Nekem nincs problémám az angollal,főleg sportjátékok terén,de akinek meg igen,az nagyobb késztetést érezne arra,hogy megvegye ha tudja hogy majd le lesz magyarosítva. De így,hogy alapból se teszik bele a magyar nyelvet,meg még nem is engedik,hogy házilag lefordíthassák,így az emberek okkal dönthetnek amellett,hogy
    a, nem veszi meg,és várja inkább a warezt,még ha fél év múlva törik is fel
    b, megveszi,de külföldi cd key store-ból,olcsóbban
    Ördögi kör ez...
  • Solt
    "Persze őket nem kell etetni a"vásárold otthon"propaganda szöveggel"

Miért érzed ezt etetésnek, meg propaganda szövegnek?
  • Solt
    Svéd, Portugál, Norvég, Dán, Cseh nyelveken is kiadják... ezek közül a Portugálok meg a Csehek vannak annyian mint mi, a többiek kb fele annyian... Nem hiszem, hogy mondjuk az 5 milliós Norvégia eget verő eladási számokat produkálna.

Nem tudom mi alapján döntik ezt el, de arra sem reagáltak amikor fel lett ajánlva, hogy gyakorlatilag ingyen megcsináljuk.
  • korbin555
    "Március végére pedig csaknem 1 milliót adtak el."
    És ha ehhez hozzávesszük,hogy ennek közel 65%-át két ország viszi el,(Anglia és Németország)akkor 300 ezer példány jut a világ többi részére.Ez a 65% fm 12-es becslés,de nem hiszem,hogy az arány nagyot változott volna.A magyar több ezres darabszám pedig nekem nagyon túlzónak tűnik.El nem tudom képzelni, hogy ezer embernél többen játszanának itthon.Annak a zöme is virágboltival. Azt meg továbbra sem hiszem,hogy egy adott ország eladási adatai sokat számítanak.A legtöbben ott veszik,ahol a legolcsóbb.Még az angolok is,mert kevesebbe kerül Amerikában,mint Angliában bárhol.Ahonnan tavaly rendeltem(USA),minden második vevő angol volt.Pedig az ember azt hinné, hogy nekik aztán nem számít három font.Persze őket nem kell etetni a"vásárold otthon"propaganda szöveggel.Azért agitálnak,hogy kevesebb legyen a kalóz letöltés.Ezért lett beletéve a görög,és a török nyelv is.Nem azért,mert a görög a nem létező pénzét videó játékra költötte egy hiteltörlesztés,meg egy tüntetés között.De innentől fogva a Mehmet, vagy a Zorba,még inkább,vigyorogva szedi le torrentről a saját nyelvű játékát. Nálunk a baj az,hogy ha mi mind itthon vennénk a játékot,az sem érdekelné őket,mert ez nem jelent nekik piacot.Még akkor sem,ha a kalózok is hirtelen úgy döntenének,hogy mégis csak megveszik.Nyilvánvalóan nem vagyunk rajta az SI térképén,mert kevesen vagyunk.Már a románok is érdeklődnek.Lehet, hogy őket is előbb megsajnálják. Reménykedni lehet.Addig is játszunk Shakespeare ékes nyelvén, és örülünk,hogy a játékban még legalább benne vagyunk.
  • Mave07
    Passz, arrol nem irtak :S
    csak hogy majd küldik...
  • Zenszkij
    Kulcsot mikorra ígérték?
  • Mave07
    sziasztok, elméletileg megrendeltem a gémet :P::P
    https://de.onlinekeystore.com
  • LasDen #91008
    a piacokhoz van igazítva ez a határ, amitől már megéri nekik lokalizálni....ha mindne igaz
  • fergusonpapa
    Ha azt nézitek hogy 5000db is csak 5 milliót hozna ha 10e számolom ami igencsak optimista, rájövünk miért nem foglalkoznak velünk :)

Március végére pedig csaknem 1 milliót adtak el.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-05-28-football-manager-2013-best-selling-game-in-the-series

Ilyenkor nem nehéz észrevenni hogy kevesek vagyunk ehhez.
  • LasDen #91006
    az EA meg a SI nem egészen ugyanaz. nem tudják megcsinálni minden piacra a lokalizációt. de ha egy ország reálisan mérve kiemelkedő számokat produkál, akkor azt jelenti megéri nekik arra a picara többet áldozni.
    gondolom én...:D
  • Itsuki
    10 ezer ember csak példa volt,én nem tudom nem is érdekel. De szerintem ennyi minimum kellene hogy elkezdenék... de a másik,ez nem így kellene lennie. Ne hogy már mi harcoljuk ki? Nem az ő érdekük hogy minél többen megvegyék? Fifa is elvesztette az első helyét,hogy nyerte vissza? Alap hogy nem csak magyar nyelv hanem a kommentátor is az. Csak ebbe a világba aaz is csoda ha valaki 6 ezret ki ad szerintem egy játékra,nem hogy 10et,20at vagy akármennyit. De ha feltörik akkor itt sokan nem veszik meg..