A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Izraellel sem állt szóba az SI.De nem is vártak tovább,hanem azonnal megcsinálták a 13-hoz is.És 14332 letöltést produkáltak.Még ha mindenki kétszer szedte is le,ez akkor is 7000 ember.Ők úgy döntöttek,hogy nem várnak tovább a sült galambra. Mindenki döntse el maga,hogy okosan csinálták-e.Szerintem igen.
    Minden tiszteletem azoké,akik az SI "felhívásának"eleget téve itthon vásárolják meg a játékot.Amíg dolgozó ember voltam,jövedelemmel,én is itthon vettem.Most is ott porosodik a polcon az fm 09,10,11.De ez egy elenyésző kisebbség szélmalomharca egy olyan országban, ahol az emberek többsége azt is elképzelhetetlennek tartja,hogy fizessen bármilyen szoftverért.Szerintük azért találták fel az internetet,hogy bármihez ingyen hozzájuthasson az ember.Majd ha a lesújtó nemzetközi megítélésünk pozitív irányban változik, akkor hasonló helyzetben talán joggal reménykedhetünk.Mint például a csehek,ahol a régióban messze a legkevesebb a kalóz letöltések száma.Addig marad a "csináld magad."
    Az SI részéről meg álszent politika arra ösztönözni a szegény országokban élőket, hogy a hazai,drágább játékot vegyék.Különös tekintettel arra,hogy még a fejlett országok vásárlói is az amerikai,brazil,stb cheap oldalakon veszik a kulcsokat. Mert még az az angol,vagy svéd,aki a napi zsebpénzéből is megvehetné,az olcsó oldalakat bújja.Miért lenne ez másképp pont nálunk?
    Remélem,holnap azért már érdekesebb témákról fogunk beszélgetni.