A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    "Március végére pedig csaknem 1 milliót adtak el."
    És ha ehhez hozzávesszük,hogy ennek közel 65%-át két ország viszi el,(Anglia és Németország)akkor 300 ezer példány jut a világ többi részére.Ez a 65% fm 12-es becslés,de nem hiszem,hogy az arány nagyot változott volna.A magyar több ezres darabszám pedig nekem nagyon túlzónak tűnik.El nem tudom képzelni, hogy ezer embernél többen játszanának itthon.Annak a zöme is virágboltival. Azt meg továbbra sem hiszem,hogy egy adott ország eladási adatai sokat számítanak.A legtöbben ott veszik,ahol a legolcsóbb.Még az angolok is,mert kevesebbe kerül Amerikában,mint Angliában bárhol.Ahonnan tavaly rendeltem(USA),minden második vevő angol volt.Pedig az ember azt hinné, hogy nekik aztán nem számít három font.Persze őket nem kell etetni a"vásárold otthon"propaganda szöveggel.Azért agitálnak,hogy kevesebb legyen a kalóz letöltés.Ezért lett beletéve a görög,és a török nyelv is.Nem azért,mert a görög a nem létező pénzét videó játékra költötte egy hiteltörlesztés,meg egy tüntetés között.De innentől fogva a Mehmet, vagy a Zorba,még inkább,vigyorogva szedi le torrentről a saját nyelvű játékát. Nálunk a baj az,hogy ha mi mind itthon vennénk a játékot,az sem érdekelné őket,mert ez nem jelent nekik piacot.Még akkor sem,ha a kalózok is hirtelen úgy döntenének,hogy mégis csak megveszik.Nyilvánvalóan nem vagyunk rajta az SI térképén,mert kevesen vagyunk.Már a románok is érdeklődnek.Lehet, hogy őket is előbb megsajnálják. Reménykedni lehet.Addig is játszunk Shakespeare ékes nyelvén, és örülünk,hogy a játékban még legalább benne vagyunk.