104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    jól van naaa :D iszogatni voltam :D
  • LasDen #91163
    vagy de vagy viszont. mert olyan nincs, hogy "de viszont"...
  • Darthmushroom
    am érdekes ez a csere kapus kérdés mert MU mentésembe Butland egy szót nem szólt h alig játszik De Gea mellett 2 szezonon át, még Lindergaard már első évbe rinyált, de viszont pl. Everton mentésembe válogatott kezdő kapus lett tőlem Butland. Szóval szerintem a kor nagyon sokat számít, mármint h fiatal vagy nagyon öreg mert Kirkland Asenjo érkezésével szintén nem rinyált h játsszon bár már bejelentette h nyáron elmegy nyugdíjba.
  • Darthmushroom
    iszonyat fiatal (17éves vagy most lett pont 18 +generált) szóval jól viseli, ifiből hoztam fel mert Kirkland visszavonult előző nyáron és így nem volt csere kapus. tanult is előző évbe tőle, idén meg a belgától. am szuperkupán védett(nem volt még meg a belga) meg egy fa kupán. ligakupán azért nem védett mert címet akartam védeni, de h ott kiestünk komolyan vettem az FA-t is így nem sok lehetősége volt.
  • Zenszkij
    Én eddig nem tapasztaltam kifagyást, vagy leállást. Amit észleltem azonban, hogy mikor a hold meetingre kattintok, mikor az edzők tanácsokat adnak kit kéne leigazolni, ki mit eddzen, az hosszabb gondolkodásra kényszeríti a gépet. Fura, mert ilyet nem tapasztaltam a korábbi játéknál. Annyira nem idegesítő, csak feltűnt.
  • korbin555
    Már korábban,mástól is akartam kérdezni,de most megint eszembe juttattad.Hogy viseli a cserekapus az évi két meccset idegileg?Mert nálam legalább valamelyik kupát megkapja,vagy havi két-három meccset minimum,hogy játékban legyen.
  • korbin555
    Ha még egy ilyen mega-giga csapatnál is ez megy,akkor ez már törvény lesz a 14-ben.Az viszont biztos,hogy egy kisebb klubnál így kínszenvedés lesz egy csapatot összerakni,vagy egyben tartani.Eddig bármikor összejött egy három-négy meccses győzelmi sorozatom,már jött is egy síró,elvágyódó játékos.Kíváncsi leszek,hosszú távon hogy fog majd ez működni.A 13-ban is voltak elégedetlen emberek,de az még simán kezelhető volt.Hogy pár hónap alatt ennyien egymás kezébe adják a kilincset,ez azért ijesztő tendenciának tűnik.És már a második csapatnál tapasztalom ugyanezt.
  • Darthmushroom
    keret
  • Volcanor
    A Realnal sem fényesebb a helyzet... Pepe, Varane is folyamatosan sír, hogy miért nem engedem el őket a City-hez.
  • Darthmushroom
    bl döntő:
    sajnos hiába voltunk jobbak, meg hiába vezettünk 2szer is.. az történt ami várható volt. eszméletlen keretük van gyakorlatilag ami helyzet volt azt be is lőtték bár a győztes gól szöglet után született:
  • fergusonpapa
    Paris FC mond egyébként valakinek valamit? Tegnap kezdtem, meguntam a kukacokat, célom a sok afrikai tehetség behozása és saját nevelésű játékosok. Egy nagy nevelőklubbot akarok a csapatból. Évi akár 50 játékos mozgással :D (eddigi mentéseimben is 20-30 megvolt)
  • fergusonpapa
    Hja hogy kölcsönbe az más. Én nem nagyon szeretem a kölcsön játékosokat :D
  • Darthmushroom
    Itt a végső tabella:
    Lukaku utolsó fordulóban lőtt duplának köszönhetően gólkirály+év futballistája. év managere: én, év csapatába kezdő: Corchia,Schürrle,Lukaku és csere Zouma és Courtois.

védelem a végén nagyon leeresztett 32 gólt kaptunk ez 2vel több mint tavaly és csak 4. a ligába. viszont 8 többet rúgtunk ami meg a 2.legjobb.
  • Darthmushroom
    Fa kupa döntő:
  • korbin555
    Még csak augusztus végén járunk,de már a harmadik ember kéri átadólistára magát.És ezek mind stabil kezdők.Egytől egyik azt ugatják,hogy ők túl jók ide.Mert nyertünk négyet zsinórban,már azt hiszik,hogy világsztárok lettek.Az egyik még a médiának is nyilatkozott,hogy ő bizony menni akar.Az eddigi meccsek.És a csapat.Persze egyiket sem engedem sehova.Az első ember,aki eltűnik innen,az majd én leszek.
    Azért elgondolkodtató,hogy még alig kezdtem el a 14-et,de már ennyi nyafogó emberrel találkoztam.Nem ártana egy csapat pszichológus,mert én nem dédelgetek senkit,az biztos.Egy éles mentésben már a tartalékban elmélkednének,hogy micsoda nagy játékosok is ők.
  • Darthmushroom
    Sunderland 0:1 Sheff Wed gólszerző: Januzaj :D
    így a 37.fordulóba bajnokok vagyunk :D Arsenal a Cardiff-tól majd a Norwich-tól is kikapott és már csak 3. a Spurs mögött. 1. MI 37 meccs 83pont 2. Spurs 36 meccs 76pont 3. Arsenal 36m 75pont
    Első címvédés ebbe a karrierembe :D 1. Pool 2. Arsenal 3. Mi 4. MI :D
    jöhet a Pool a Fa döntőbe majd Everton majd a bl döntő a bivalyerős Bayern ellen.
  • bakkerman
    mindenképpen megéri megvenni,1 évig bármikor "megkívánod\' a játékot rohadt jó kikapcsolódás :) 1 évre lebontva,ha csak 300 órát teszel bele,akkor is durván 34 forintba kerül egy óra játék,és ugye az FM-el rohadtul telik az idő :) mondjuk én nyáron meg tavasszal kevesebbet játszok,de télen vagy amikor szar az időjárás,képes vagyok egy nap 5-6 órát beletolni :) Szóval vedd meg :) Ha nem is 0day akarod,akkor vedd meg karácsony előtt :)
  • Neoncsoves
    nagyon csábít, hogy megvegyem... pedig mostanában keveset FMeztem...
  • bakkerman
    ez csak béta :)
  • korbin555
    Én három meccsel ezelőtt nem tudtam a csapatot összeállítani,mert nem engedte a játék.El kellett mennem egy nap szabira.Az előbb meg a Kaiser Chiefs elleni rangadó 67.percében lefagyott a játék.Csak a ctrl+Alt+Del kombóval tudtam kilépni belőle.Tegnap egyszer sem csinált hasonlókat.Remélem a kész játékban nem találkozom ilyenekkel.
  • Zenszkij
    Elkezdtem én is egy próbakarriert. Választásom a Major League Soccer ligában szereplő New York Red Bulls-ra esett.

2. helyre vártak a szezon elején. Íme a tabella 16 fordulót követően.

Nem jött át nekem ez a draftolós igazolgatás, mellesleg ez a két bajnokságos történet se nyerő nálam, úgyhogy befejeztem ezt a próbamentést.

Meccsek

Összességében elmondható, hogy a kapusok és a védelem borzalom, amit művel. Mivel ez egy béta állapot ezért nem aggódok, de tény, hogy hajmeresztő gólokat kaptam. Úgy tűnik ebből a mentésből, hogy idén az emberfogás lesz a nyerő, ha nem akarunk rengeteg gólt kapni. Kevés döntetlent játszottam, viszont kaptam és rúgtam is gólt a hosszabbításban, ami tetszett. A csúszkák nekem nem hiányoznak, jobb a bekiabálásokkal operálni. Agyalok mi legyen a következő tesztcsapat, meglátjuk azokkal mit tudok kihozni.

• Darthmushroom
    Sheff Wed 2:2 MU
    hiába vezettünk 2szer is RvP csereként 2szer is egyenlített, így már nem a saját kezünkbe van a sorsunk.... lehet jobb is h MU meccs nézés miatt szünetet tartok. folytatás este..
  • Darthmushroom
    Dormund 1:2 Sheff Wed
    megvan a döntő+sikerült pihentetni a hétvégi MU elleni meccsre,+tudtam figyelni arra h a döntőre senki nem sárguljon ki :D bár van probléma így is mivel nincs bal hátvédem már a szezonra. Stones kénytelen ott játszani bár nem igazán az ő posztja. :/ asszem lenyomok egy kávé cigit kombot a MU meccs előtt mert fontos meccs lesz :D
  • korbin555
    Az első hivatalos meccs előtt beintett a Beta.Amikor a Team Selection-ra kattintok, nem enged semmit csinálni.Illetve ugyanazzal a kezdővel tudnék csak játszani, amelyik az előző(felkészülési)meccsen is játszott.Akkor ez most bug,vagy mi a fene?
  • Darthmushroom
    bajnokságba zsinórba két vereség..-.- Sheff 3:4 Villa egyszerűen szánalmas volt majd Arsenal 2:1 Sheff 90+2 egy szöglet góllal nyerték meg(utolsó 3 bajnokin kaptunk 8 gólt, azelőtt 19 volt összesen), így ha pót meccsüket hozzák 1 pont előnyünk lesz 3 meccsel a vége előtt. Fa kupa döntőbe bejutottunk, bl-be első meccsen 4:0 vertük a dormundot, még a másik ágon a bayern 7:1-re verte a chelseat
  • Darthmushroom
    Schürrle előző évbe jött télen, akkor volt átadón, mez eladásunk akkor ugrott is. Courtois szintén nem volt alapember még, bár ő eszméletlen drága volt. Zouma alapvétel ettől rosszabb helyekre is elszokott menni. Cork átadón volt az arsenalba. Corchia ingyen jött anno lejáró szerződésű volt. Romero is szintén alapvétel rosszabb helyekre is elmegy. Stones a kiesett evertonból jött anno. Chalobah is szinte meccset nem játszott chelseabe szóval könnyű vétel volt.+akiket vettem majd eladtam két ember kivételével (immobile,parades) mind haszonnal távozott volt aki 10m volt aki 6m volt aki 4m hozott stb...
  • Darthmushroom
    Mattock alapból itt volt. Benzema/Kompany átadón volt a nyáron és csak kölcsön jöttek. Lukakunak egy évig nyaltam, nem állt velem szóba a nyáron, aztán megvették Welbecket és így szóba állt velem. Januzaj meg még mindig nem volt alapember a MU-ba úgyh "simán" eljött úgy h kulcsemberként számoltam vele. de kicsit visszaolvasol láthatod ki hogyan jött(max előző oldal). anyagiakkal meg sosincs baj angliába. télen is kaptam 20m-t úgy h az egyenlegen se volt annyi.
  • fergusonpapa
    Elég erős kereted van.. 2016ban hogy sikerült (kis klubhoz vinni) , vagy hogy volt rá fedezett hogy :

benzema, lukaku,januzaj,kompany,mattock oda kerüljön? Ez minimum 100 misi, és még nem is néztem végig mindet.

Elég furcsa ez nekem
  • Darthmushroom
    köszi, Dortmund jön majd, másik ág meg Chelsea-Bayern. Bajnokságba 7pont előnyünk van a Arsenal-al szembe 5 meccsel a vége előtt, és még megyünk hozzájuk meg fogadjuk a MU-t(többinek papírnak kéne lennie). Fa kupába elődöntőbe a 2.osztályú Charlton-al játszunk. Ligakupába elődöntőbe elhultunk ott nem bírtunk címet védeni.
  • korbin555
    Szép volt.
  • Darthmushroom
    a csoportkör alapján tudtam h képesek vagyunk továbbjutni ellenük, nehéz volt de Januzaj megcsinálta nekünk :D

• korbin555
    Cruz Azul FM14. Teszt.

Három hónapot terveztem a Kék Kereszt csapatával,ami letelt,és ezzel be is fejeztem ezt a nyúlfarknyi karriert.Az eredményekkel elégedett vagyok,de ennél azért árnyaltabb a kép.Felállás.Bajnoki táblázat.
    Figyelmen kívül hagyva a rengeteg sérülést,és a különböző okok miatt elégedetlen embereket,nyilvánvaló,hogy óriási szerepe van a meccstaktika begyakorlásának. Mivel a liga egyik legjobb csapatát vettem át,várható volt,hogy jók leszünk.De amíg a taktika nem érte el a 70-75%-hoz közeli szintet,nyomát sem láttam semminek a pályán,amit kértem a játékosoktól.Hiába nyertük(nyögvenyelősen)a meccseket,ez csak a tudásbeli különbség miatt történt,nem a taktikának volt köszönhető.Szeptember második felére már szemmel látható volt a fejlődés ezen a téren is.Hibát követtem el azzal, hogy nem fókuszáltam az első perctől a tactic familiarity level erőteljes növelésére.És ehhez nem csak az tartozik,hogy a training workload-ot megemelem.Hanem azonnal ki kellett volna rúgnom az edzőket,és jobbakat hozni helyettük.Ezt nem lehet mindenhol rögtön megtenni,de itt meglett volna rá a lehetőségem.Nem éltem vele,így két hónapig csak szenvedtünk. Megpróbáltam mindenkinek lehetőséget adni,hogy a match fitness szint ne legyen gond senkinél.Ahogy egyre több embernél elértem,hogy ne kelljen 60-65%-os állapotban pályára küldenem,úgy csökkent a sérültek száma is.Az pedig,hogy a játékosok egy részének nem tetszik az edzés intenzitása,nem érdekel.Most éppen average,de ez sem tetszik többeknek, mert kevésnek érzik.Amíg high volt,akkor meg a fél csapat soknak érezte.Arra lesz beállítva,amit a csapatérdek megkíván. Akinek nem tetszik,az vagy alkalmazkodik, vagy repül.Hiba volt hallgatnom rájuk,amikor panaszkodtak,és visszavettem az intenzitást.A rengeteg sírás-rívás nem tudom még,hogy mennyire lesz általános,vagy csak helyi jelenség volt.A következő két-három próba karrierben majd kiderül.A következő állomás az Orlado-i Kalózok.
  • jimyke1
    Én meg nem kaptam még mindig béta kulcsot a cdkeydeals-tól, úgyhogy várat még a játék magára. :(
  • bakkerman
    Na egy pár érdekesség lemaradt a többi csoportokból,érdemes elolvasni!
    -Grúzia,Wales,MAGYARORSZÁG,Észak Írország egyenes ágon jutott ki az EB-re !!!
    -Szerbia,Anglia,Svájc,ezek a válogatottak meg ugyanakkor PÓTSELEJTEZŐRE kényszerülnek...
    Tehát picit elszállt a játék a realitás terén,mondjuk nem néztem át az említett,meglepetésre kijutó válogatottak keretét,lehet teleszarta őket a játék wonderkidekkel így 2015-re
  • bakkerman
    2016 Európa Bajnokság selejtezősorozat
    Bosznia-Hercegovina
    IRÁNY PÁRIZS!

Csoport végeredmény
    Mérkőzéseink

A csoportbeosztás utáni félelmeim beigazolódtak,a belga válogatott más szint,2015 őszére oda jutottak,hogy bárkit,bárhol képesek megverni,és a világ legjobb csapataiban játszanak a játékosaik. Előzetesen úgy éreztem,hogy a románokkal leszünk nagy csatában a 2. helyért,ami félig meddig így is lett,csak éppen kibővült ez "párharc" ez harmadik taggal,Ciprussal! Óriási meglepetésre oda-vissza megverték a román válogatottak,és mi is csak két döntetlenre voltunk képesek ellenük,de az az idegenbeli döntetlen az utolsó fordulóban egy repülőjegyet ért nekünk Franciaországba :) A csapat teljesítménye úgy összességében siralmas volt,Ibisevic-Dzeko csatárkettős formájától függött a csapat eredményessége,ha ők a klubjukban éppen formán kívül voltak,akkor a bosnyák válogatott elvérzett...Ugyanakkor azt kell mondjam,végülis büszke vagyok magamra,a bosnyák futball aranykorát éli,2014-es VB részvétel,és tisztes helytállás után immáron a 2016-os EB-re is készülhet,és ez nagyon nagy dolog szerintem :) Na folytatom a játékot,csapassátok ti is,pacsi !
  • korbin555
    Szerintem meg itt a legolcsóbb.Még rámegy 3$ adó,de így is 30$ alatt van,ami 6400 Ft.Az öcsém itt rendelte azt,amit aztán nekem ajándékozott.
  • Gerdzso
    Végül is annyira még sem jó, az eurót dollárnak néztem xD ,de még így is elég korrekt ár.
  • Gerdzso
    https://www.g2a.com/football-manager-2014-steam-cd-key-eu.html

Szerintem itt nagyon megéri a vételt!
  • korbin555
    A második felkészülési meccsen én is produkáltam egy 0-5-öt,hasonló statisztikával. Csak engem egy amatőr csapat intézett el.Még most sem értem,hogy történhetett.
    De összességében sem vagyok még elégedett.A liga leggyengébb csapatai ellen is csak szenvedek,mázlis egy gólos győzelmek,pocsék játékkal.És már a szerencsém is kezd elfogyni,3-4(3-0-ról!!)a tök utolsó Veracruz ellen.Kilenc perc alatt fordítottak. A kupában 0-3 a másodosztályú Hermosillo ellen.Rengeteg a meccs, pihenni nincs idő.A kupa is csoportszakaszos,így állandóan heti két meccsünk van.A taktika begyakorlása még mindig csak 70% körül van,semmi rendszert nem látok a pályán.Szinte hihetetlen,hogy még a második helyen vagyunk.Eladtam négyet az elégedetlenek közül,és megpróbálom feltölteni a csapatot tartalékokkal. Egyértelműen gyengültünk,de legalább morálisan konszolidálódott a helyzet.A sérülésekkel pedig nem tudok mit kezdeni.A válogatottból Torrado,és Castro is sérülten jött vissza,így már nyolc embert kellene pótolnom.Pedig hoztam egy nagyon jó physio-t,meg egy fitness trainert is,de eddig ez sem segít.Azt hiszem, szépen elkezdünk visszacsúszni a tabellán.A morgolódókkal még csak megbirkózom,de a sérülésekkel szemben tehetetlen vagyok.Különben is öreg a csapat,30 fölötti a csapat nagy része,de vannak 34,35,és 38 éves játékosaim is.Ha az egyetlen, kiegyensúlyozott formát hozó játékosom, Pavone is megsérül,akkor bedobom a törülközőt.Márpedig benne van,mert szegény állandóan hulla fáradt, mert játszania kell.Más nem nagyon tud gólt rúgni.Ráadásul neki meg zuhannak az értékei,de érthető,ő is elmúlt már 31 éves.Lehet,hogy a trehányságom is közrejátszik ebben a helyzetben.Mert ha a kész játékkal kezdtem volna itt,a jelenlegi staff már mind munkanélküli lenne,és minőségieket hoztam volna helyettük.De úgy gondoltam,minek tököljek annyit,amikor csak három-négy hónapot tervezek itt.De az a gyanúm,hogy ezzel az öregfiúk csapattal akkor is gondjaim lennének.Szóval elég frusztráló a szitu.Elfogyott a tudományom ezzel a rengeteg sérüléssel kapcsolatban.Mivel tavaly ötödik lett a csapat,szerencsére nincs Libertadores Kupa.Még pont az hiányozna.
  • Volcanor
    A Real Madriddal kezdtem elsőként, mint minden új FM-ben.
    Úgy érzem, nem egészen értem még az új taktikát. :D
    Meccs közben egyszerűen nem tudom mit állítsak át, nekem borzalmasan hiányoznak a csúszkák. :/