A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
2016 Európa Bajnokság selejtezősorozat
Bosznia-Hercegovina
IRÁNY PÁRIZS!
Csoport végeredmény
Mérkőzéseink
A csoportbeosztás utáni félelmeim beigazolódtak,a belga válogatott más szint,2015 őszére oda jutottak,hogy bárkit,bárhol képesek megverni,és a világ legjobb csapataiban játszanak a játékosaik. Előzetesen úgy éreztem,hogy a románokkal leszünk nagy csatában a 2. helyért,ami félig meddig így is lett,csak éppen kibővült ez "párharc" ez harmadik taggal,Ciprussal! Óriási meglepetésre oda-vissza megverték a román válogatottak,és mi is csak két döntetlenre voltunk képesek ellenük,de az az idegenbeli döntetlen az utolsó fordulóban egy repülőjegyet ért nekünk Franciaországba :) A csapat teljesítménye úgy összességében siralmas volt,Ibisevic-Dzeko csatárkettős formájától függött a csapat eredményessége,ha ők a klubjukban éppen formán kívül voltak,akkor a bosnyák válogatott elvérzett...Ugyanakkor azt kell mondjam,végülis büszke vagyok magamra,a bosnyák futball aranykorát éli,2014-es VB részvétel,és tisztes helytállás után immáron a 2016-os EB-re is készülhet,és ez nagyon nagy dolog szerintem :) Na folytatom a játékot,csapassátok ti is,pacsi !