A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #91133 Cruz Azul FM14. Teszt.
Három hónapot terveztem a Kék Kereszt csapatával,ami letelt,és ezzel be is fejeztem ezt a nyúlfarknyi karriert.Az eredményekkel elégedett vagyok,de ennél azért árnyaltabb a kép.Felállás.Bajnoki táblázat.
Figyelmen kívül hagyva a rengeteg sérülést,és a különböző okok miatt elégedetlen embereket,nyilvánvaló,hogy óriási szerepe van a meccstaktika begyakorlásának. Mivel a liga egyik legjobb csapatát vettem át,várható volt,hogy jók leszünk.De amíg a taktika nem érte el a 70-75%-hoz közeli szintet,nyomát sem láttam semminek a pályán,amit kértem a játékosoktól.Hiába nyertük(nyögvenyelősen)a meccseket,ez csak a tudásbeli különbség miatt történt,nem a taktikának volt köszönhető.Szeptember második felére már szemmel látható volt a fejlődés ezen a téren is.Hibát követtem el azzal, hogy nem fókuszáltam az első perctől a tactic familiarity level erőteljes növelésére.És ehhez nem csak az tartozik,hogy a training workload-ot megemelem.Hanem azonnal ki kellett volna rúgnom az edzőket,és jobbakat hozni helyettük.Ezt nem lehet mindenhol rögtön megtenni,de itt meglett volna rá a lehetőségem.Nem éltem vele,így két hónapig csak szenvedtünk. Megpróbáltam mindenkinek lehetőséget adni,hogy a match fitness szint ne legyen gond senkinél.Ahogy egyre több embernél elértem,hogy ne kelljen 60-65%-os állapotban pályára küldenem,úgy csökkent a sérültek száma is.Az pedig,hogy a játékosok egy részének nem tetszik az edzés intenzitása,nem érdekel.Most éppen average,de ez sem tetszik többeknek, mert kevésnek érzik.Amíg high volt,akkor meg a fél csapat soknak érezte.Arra lesz beállítva,amit a csapatérdek megkíván. Akinek nem tetszik,az vagy alkalmazkodik, vagy repül.Hiba volt hallgatnom rájuk,amikor panaszkodtak,és visszavettem az intenzitást.A rengeteg sírás-rívás nem tudom még,hogy mennyire lesz általános,vagy csak helyi jelenség volt.A következő két-három próba karrierben majd kiderül.A következő állomás az Orlado-i Kalózok.