A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #91126 A második felkészülési meccsen én is produkáltam egy 0-5-öt,hasonló statisztikával. Csak engem egy amatőr csapat intézett el.Még most sem értem,hogy történhetett.
De összességében sem vagyok még elégedett.A liga leggyengébb csapatai ellen is csak szenvedek,mázlis egy gólos győzelmek,pocsék játékkal.És már a szerencsém is kezd elfogyni,3-4(3-0-ról!!)a tök utolsó Veracruz ellen.Kilenc perc alatt fordítottak. A kupában 0-3 a másodosztályú Hermosillo ellen.Rengeteg a meccs, pihenni nincs idő.A kupa is csoportszakaszos,így állandóan heti két meccsünk van.A taktika begyakorlása még mindig csak 70% körül van,semmi rendszert nem látok a pályán.Szinte hihetetlen,hogy még a második helyen vagyunk.Eladtam négyet az elégedetlenek közül,és megpróbálom feltölteni a csapatot tartalékokkal. Egyértelműen gyengültünk,de legalább morálisan konszolidálódott a helyzet.A sérülésekkel pedig nem tudok mit kezdeni.A válogatottból Torrado,és Castro is sérülten jött vissza,így már nyolc embert kellene pótolnom.Pedig hoztam egy nagyon jó physio-t,meg egy fitness trainert is,de eddig ez sem segít.Azt hiszem, szépen elkezdünk visszacsúszni a tabellán.A morgolódókkal még csak megbirkózom,de a sérülésekkel szemben tehetetlen vagyok.Különben is öreg a csapat,30 fölötti a csapat nagy része,de vannak 34,35,és 38 éves játékosaim is.Ha az egyetlen, kiegyensúlyozott formát hozó játékosom, Pavone is megsérül,akkor bedobom a törülközőt.Márpedig benne van,mert szegény állandóan hulla fáradt, mert játszania kell.Más nem nagyon tud gólt rúgni.Ráadásul neki meg zuhannak az értékei,de érthető,ő is elmúlt már 31 éves.Lehet,hogy a trehányságom is közrejátszik ebben a helyzetben.Mert ha a kész játékkal kezdtem volna itt,a jelenlegi staff már mind munkanélküli lenne,és minőségieket hoztam volna helyettük.De úgy gondoltam,minek tököljek annyit,amikor csak három-négy hónapot tervezek itt.De az a gyanúm,hogy ezzel az öregfiúk csapattal akkor is gondjaim lennének.Szóval elég frusztráló a szitu.Elfogyott a tudományom ezzel a rengeteg sérüléssel kapcsolatban.Mivel tavaly ötödik lett a csapat,szerencsére nincs Libertadores Kupa.Még pont az hiányozna.