104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• csasaet
    Cuiabá 2014
    Tabella
    Meglepően simán hoztuk, csak azt sajnálom, hogy az utolsó pár fordulóban amikor már bajnokok lettünk elég sok pontot hullajtottunk, így a pontrekord elmaradt 2 ponttal.
    Kupában hihetetlen volt a csapat, az első osztály legjobb csapatait sikerült megverni.
    Kupadöntő első mérkőzés
    Kupadöntő visszavágó
    Nagyon izgalmasra sikerült a visszavágó, ezzel a sikerrel a csapat elérte, hogy jövőre indul a Libertadores kupában!
    Felállás
    Brazil kupa
    A csapaton télen megpróbálok erősíteni, következő évben a cél egyértelmű, bajnokság és libertadores kupa győzelem.

• bakkerman
    jaaa :) Na akkor hajrá,én is kiváncsi vagyok életképes-e a dolog,meg hogy ki fogja lőni a gólokat :)
  • BetonK
    Írta pár napja, hogy csatár nélüli taktikával tolja :)!

Hajrá fordje, kíváncsian várom, hogy mire jutsz!
  • bakkerman
    csatár?
  • fordjee
    Lejátszottam a 100. meccsemet, elég igazságtalan lett és még nekem kellett örülni. Persze a góljukat egy szögletből szerezték.

Meccsek

Taktika

• Darthmushroom
    éljen a seria a...
  • Darthmushroom
    beléptem én is az interbe, így állunk jelenleg:
    tabella
    védelem kicsit romlott.. két újonc ellen is döntetlen nagyon betett (1:1, 3:3) főleg h mind3 X-eltunk, am utolsó két bajnokin 5 kapott gól sok az eddigiekhez képest
    Icardi végre felépült és ott folytatja ahol abbahagyta: 16(1) bajnokin 18 gól +7 assist
  • Darthmushroom
    Gratu!
    BetonK neked is
  • BetonK
    Olyan volt ez a meccs, mintha a Juvéval meg nem támadási szerződést kötöttem volna a meccs előtt, senki nem akart gólt rúgni:

A Steaua pedig tett egy szívességet, és hazai pályán 2-1-re legyőzte a Chelsea-t, így a második helyen mi jutottunk tovább.

Micsoda öröm volt ez a csapat háza táján, mindenki extázisban volt, aztán jött a fekete leves. Az még jól is jött, hogy Efe Ambrose-zal összebalhéztam a Juve meccs után (sérelmezte, hogy basztattam őket az eredmény miatt, átadóra kérte magát), majd januárban a másik kezdő középhátvédem is és a csapat ásza N'Djeng is jelezte, hogy távozna, nagyobb klubban szeretne játszani. Nem volt mese, eladtam mindhármat. Még jó, hogy leigazoltam Bellusci a magas fizuja ellenére, így egy normális középhátvédem van, meg három tehetséges.
    N'Djenget vele próbálom helyettesíteni, meglátjuk beválik-e, az América csapatátból jött:

És lassan jön a Bayern....

• zavbal
    olyasmi, de például a Rad két játékosa eladásával 8 milliót keresett.Sajnos a reputáció sem olyan nagy de nekem még a név valamennyit jelentett.
  • zyndar
    Gratula! Ez melyik skin?

Zavbal: ha a Partizan ilyen "szegény", akkor gondolom a többiek még inkább. Pedig ott van a fejemben egy szerb karrier.
  • zavbal
    Nos először is grat mindenkinek !

Ahogy ígértem a Partizan Belgráddal kezdtem elsőként. A kezdeti feltételek 100 ezer euró volt és 20 ezer körüli fizetés keret.Nagy elánnal vettettem bele magam munkába és próbáltam okosan igazolni . A meccsek sorozata a Bl selejtezőkkel indult majd a bajnoksággal.A meccsek első illetve a második fele.Itt ott felesleges pontvesztés de külön öröm a Belgrádi derbin elért győzelem (majd a csodás vereség is ).A taktika alakulgat óriási mezőnyfölényben vagyok mindenhol (20+ lövések 10+ kapura) de nem tudom berugdalni.Katasztrófális megoldások alapvonaltól visszapassz ívelve a félpályáig , az első meccsek instant infarktus.Utasítás ellenére lövések 30-40 méterről.Na mindegy sokszor nem kellett fizetnem nekik hála a levonások miatt.
    Na vissza a játékhoz.A kupameccsek alatt nem ettünk meg sok sót de nem is érdekelt különösebben.
    Annál inkább a Bl-ben.Ja nem ott sem...A selejtezők előtt a 7.5 millió euró lebegett a szemem előtt amit sikeresen elértünk bár a csoportban a mcsak-egér játék egér szerepét kaptuk.Bl meccsek (hozzá tartozik hogy több meccsen is pariban voltunk sőt a Bayern ellen idegenben még több ziccerünk is volt.)
    Közben a bajnokság is döcögött és hála a riválisok bukdácsolásának 3 fordulóval a vége előtt bajnokok lettünk.Tabella.. Az eredményeket ezzel a csapattal értük el melynek tagjai: első és második fele. Közülük is kiemelkedik az ingyen jött Bolado. A cél a címvédés és ismét a Bl hála Istennek ennek talán megágyaztak a 10 milliós kerettel. Köszönöm ha elolvastad

• Soulwave
    Ja és bejött a számításom az FTC-vel kapcsolatban:
    http://postimg.org/image/3jv4hgx5n/
    srácot elvitte a Chelsea 17 millio EUR-ért, illetve jópár játékost elvittek, úgyhogy valószínűleg egy gazdag de gyenge csapat lesznek.
  • Soulwave
    Szép az a BL, a Fradival idén nekem is meglett a BL csoport 1. hely, 11. ponttal. Emelett a téli szezon előtt 16 győzelem 1 döntetlen, ligakupa B csapattal veretlenül zárt, de fogtam magam és eljöttem, mert éreztem hogy előbb utóbb bedől minden (eladják a fejem fölött a játékosokat + sérülések) :D

A VfB Stuttgart igazolt le akik a csalódást keltő 13. helyen álltak 12 mérkőzés után. Remek kihívásnak ígérkezett, csupa öreg, túlfizetett játékos, a morál a béka segge alatt, pénzhiány. Minden amit egy NB2-ből indult szakvezető szeret :D Úgy gondoltam, hogy a téli szezonig kihúzom valahogy: 10 helyre jöttünk fel, valamint utolsó helyről sikerült kiharcolni az EL továbbjutást. Folyt.köv.
  • Volcanor
    Napoli
    2013/2014

Igazolások.
    Mindegyik igazolás elég hasznos volt, Dzemaili eladásával volt pénzünk igazolgatni már a nyáron. Higuain-t 15+35 millió 48 hónapon át. Ő volt ősszel a mi Rudolf Gergelyünk, 14 meccsen kezdőként 2 gólt lőtt, abból egyet 11-esből. 245 ezret vitt haza hetente, szerencsére el bírtam adni jó áron.
    BL-csoportkör.
    Tartalékok játszottak, iylen kevés ponttal szerintem még soha nem jutottam tovább...
    BL-kieséses.
    Itt már a kezdők kaptak szerepet, PSG-nél vannak kiváló befejezőemberek, nálunk nem nem voltak, ez jelentette a különbséget.
    Bajnokság.
    Volt 20 pont előnyünk is, 5 fordulóval a vége előtt biztosítottuk be, meglepően sima volt. Kupában ugye első meccsünkön estünk ki Inter ellen...
    Statok.
    Insignét 71-ért, Hamsikot 72-ért vitték volna a nyáron, de nem adtam őket. Jövőre kell végre egy csatár, aki folyamatosan szállítja a gólokat.
  • Drizzthsz
    Mire hazaértem elfogyott. Sebaj, próbálkoztam volna itt., de a Paypal oldalára hibás formátumú fizetésként érkezik meg, így nem lehet kifizetni. Fasza... Pedig elvileg ez se scam oldal. 6500 lenne.
  • fergusonpapa
    Én is ilyen kieggel játszom a karierrem, nagyon izgalmas, és pénz is van. (persze csak ha jó az adatbázis, sok ilyen kiegészítőben az alsóbb ligák, dijazássai kimaradnak..)
  • BetonK

Te jó ég, miket hagytunk ki.
    Infarktus: on!
  • zyndar
    Köszönöm.
    Jövőre lehet beteszem, az plusz 4 bajnokság...áucs.
  • jimyke1
    Ezzel kezdtem én új játékot német honban, ez aktiválja az alsóbb ligákat, így lesznek meccsek a második csapatoknak:

http://www.fmscout.com/a-germany-to-the-oberliga-for-fm14.html
  • BetonK
    Igen, ilyen szponzorok mellett, ennyire szegény klubhoz tényleg sok ez a fizu, viszont az ilyen játékosokra van szükség nemzetközi eredmények eléréséhez. Sztem olyan 5-7,5 millió dollárért el lehet passzolni, vagyis ki lehet hozni pluszba a budget-et.

Közben egy érdekesség, két évvel ezelőtt találkoztam a Steaua-val a BL selejtezőben, ahol lefociztak minket, illetve épp most játszottam le velük a BL csoportmeccsemet is, "az előrelépés megkérdőjelezhetetlen":

Két éve:

most:

Csoportot jelenleg vezetjük, hátha így marad:

• Soulwave
    Bár a statjai tényleg nagyon jók :)
  • Soulwave
    27 évesen, lehet már nem kapsz érte sokat később, de a heti 45 is soknak tűnik. (Vagy csak az FM 2012-es fizetésekhez képest)
  • BetonK
    :)

Egy újabb free agent.
    45k-t szeretne hetente. Hm.....Nagy dilemma, vajon mennyiért tudnám később eladni?!

• BetonK
    Gratula srácok, jól toljátok!

Adnék én is egy kis helyzetjelentést diósgyőri karrieremről.

2016/17 bajnokság elején járok a szokásosan eseménydús nyár után. Igazolásokra kaptam 16 millió $-t.
    Volt pár érdekes igazolásom, róluk képet pár napja toltam már, itt pedig a végeredmény látszik:

Eladtam két olyan emberem is (Paulinho, Fabio), akik itt voltak nálam a játék eleje óta, meghatározó játékosok voltak, de kinőtte őket már a kispad is. Összeségében szép kis summát zsebeltem be a transferekből. Klubrekordot jelentő 6 millióért vettem egy belga jobbszélsőt, eddig vegyes érzésekkel gondolok rá:

Neki lejárt volna a szerződése a télen Tunéziában, ezért csak 150k volt az ára, jó vétel volt:

Ő free agent volt, az ügynöke ajánlotta be, nagyon jó kis játékos ide, nagy segítségemre lesz:

Jól alakul a keretem, van már világklasszisra hasonlító játékosom, igaz, most már jópár embernek magas a fizetése is, viszont egyre magasabb áron tudok eladni, így várhatóan nyereséges lesz ez a szezonom még így is.

A BL-be sima út vezetett, a selejtezőben hatból hatot nyertem, sorrendben a Ruzomberok, Zeljeznicar, Omonia csapatait legyőzve, csoportkörben immár harmadik kalapba kerülve sorsolták ki mellém a Chelseat, Juventust és Steauát.
    Otthon kezdtünk az angol csapattal, és meg is lett az első győzelem Kalanga (két gólpassz) és N'Djeng vezetésével (ki más?!):

Olaszországban kikaptunk simán, de csak 1-0-ra, következő meccsen pedig megyünk Romániába. Előző szezon végén azt írtam, jó lenne idén először továbbjutni BL-ben, szerencsével össze is jöhet a dolog.

• fordjee
    Máshogy nem bírtam magamhoz édesgetni, kb. 240 ezres fizut kért. Lett belőle 175, plusz ezek a kondíciók. Remélem megérte:)
    Igazándiból, ami zavar, az Totti és De Rossi fizetése, irgalmatlan sok pénzt visznek el.
    Totti asszem 150, +30 meccsenként, De rossi 240 +20 meccsenként. Előző évben végig játszottak, hetente 440 ezer volt kb., 52 hétttel számolva 22,8 millió. Két év alatt 44 milliót elvittek legalább, azért az nem kevés. Ehhez jön most még Özil:)
  • Darthmushroom
    főleg úgy h első bajnokin a Modenától kaptunk 2 gólt meg a Fio emberelőnybe tudott 2 gólt rúgni.
  • zyndar
    Az igen kérem, jó a védelem is.
  • zyndar
    Gratulálok, jó kis csapat!
    Nekem sosem volt még olyan kaliberű játékos a csapatomban, mint Özil, de a 80k meccsenként az iszonyat soknak tűnik. Bár lehet, megéri :)
  • Darthmushroom
    Kovacic European Golden Boy (Y) +Nagamoto meg Ázsia legjobbja (Y)
  • Darthmushroom
    így állunk a 2014-es utolsó bajnokink után.
    tabella
    kis szünet jól jön a csapatnak mivel sűrű volt a program meg sok volt a sérülés
  • Darthmushroom
    Bl-be szépen belehúztunk a Shityt kaptuk. nem baj a célom elértük a továbbjutással, lehet koncentrálni a bajnokságra meg a hazai kupára.
  • fordjee
    Köszi
    Én meg gratulálok a többieknek, jól toljátok:)
  • Darthmushroom
    Hamburg 0:1 Inter
    Belfodil góljával megérdemelten nyertünk, mellette OM 1:1 Benfica így 10 ponttal meg van a 2. hely.
  • Darthmushroom
    Gratu!
  • fordjee
    Helyzetjelentés Romáról.

Befejeztem a 2. szezonom a csapat kispadján.
    Olasz Kupa nem sok szót érdemel, kiestünk belőle, nem foglalkoztam vele, bár jó lett volna megnyerni, de nem sikerült.
    Bajnokság pokoli izgalmas volt, 2 fordulóval a vége előtt 4 ponttal vezettem az Inter és 5-el a Catania előtt. Hozzám a Varese látogatott, és egy rohadt igazságtalan meccsen 2-0-ról egyenlítettek, döntetlen lett , az Inter és Catania viszont nyert.
    Az utolsó fordulóban Udinese várt ránk idegenben, az Inter pedig pont a Cataniával játszott. Egyszerű volt a képlet, ha nyerek, vagy döntetlen, BAjnok vagyok, mert Inter 2 pontra volt, de az egymás elleni nekem kedvezett. Viszont ha kikapok, akkor az a bajnok, aki ott nyer, mivel a Catania is utolért volna pontban és az egymás elleni nekik kedvezett.
    Én kikaptam 1-0-ra, persze végig támadtam. Közben néztem a másik meccset, 0-1, aztán 1-1, 1-2, 70. percben 2-2 és az is maradt. Így mi lettünk ismét a bajnokok:)
    Bl-ben elődöntőben Dortmund állított meg, idegenbem lőtt több góllal, de az elődöntővel elégedett lehetek. Szerencsém is volt , mivel először a CSKA aztán a Galatasaray ellen kellett helytállni, és ez sikerült is. Szóval könnyű volt a sorsolásom.
    3. szezont, elég sok pénzt felhalmoztam, így most már költekezhettem is.
    Főleg úgy, hogy elkezdtek bejelentkezni a játékosaimért, nevetséges összegekkel, amiket elutasítottam, de erre a reakció tőlük egy új szerződés kicsikarása volt. Bradleynek megadtam, de Destronak, Tadicnak, Jose Angelnek többek közt nem.
    Eközben megláttam Özilt átadólistán, 40 miláért árulta az Arsenal és máris egy új csapaton és felálláson kezdtem gondolkodni.
    Le is igazoltam, óriási erősítésnek gondolom, Destrot a Monaconak 22-ért, Tadicot pedig a Man. Utd-nek 30-ért eladtam, José Angelt 5-ért a Sampdoriának.
    Érkezett még a Yarmolenko, Eremenko, Insigne , Badelj 4-as összesen kb 14 millióért, illetve Santon 15-ért (kb.). Csatárra nem igazán maradt már keret, ezért egy 4-3-3-0 felállást alakítottam ki. Edzőmeccseken egész jó teljesítményt nyújtottunk, az első bajnokit pedig idegenben behúztuk a Sampdoria ellen.
    Röviden ennyi, még elmesélem a kezdőcsapatot.

Ter Stegen - Maicon - Jedvaj - Benatia - Santon - De rossi - Badelj - Bradley - Vitinho - Özil - Yarmolenko.
    A kispadon olyanok ülnek, mint Leandro Castan, a saját nevelésű Bertolacci, Viviani Romagnoli trió, Honda, Gervinho, Insigne, Wijnaldum, Eremenko, és a 18 éves Barbosa a Santosból, na meg persze Totti, aki már csak epizódszerepet fog kapni, eljárt felette az idő.
    A fizetési keret nagyon megugrott, Özil 175 ezret kap hetente, plusz 80 ezret pályára lépésenként és még 70-et gólonként. De Totti év végi távozásával valamivel kedvezőbb lesz a helyzet,
    Pénz van még 50 millió a kasszában, ezt már megtartom, valószínűleg csökkenni fog év közben, de ahogy számoltam, nem lesz gond év végéig.
  • Darthmushroom
    Hamburg elleni sordöntő bl meccs előtt sérült:
    Nagamoto,Vrsaljko,Tagliafico,Icardi,Cambiasso +sűrű volt a program és elég fáradt a csapat és idegenbe megyünk
    I love this game :D
  • zyndar
    Erre én is gondoltam. Egyébként nálam a az összes játékos, aki nem kezdő, elérhető szokott lenni a tarcsinak, hogy játékban legyenek. A másik zavaró dolog, hogy ezeken a fantom meccseken 65-70%-ra esik le a kondijuk, míg az általam lekötöttekre 80% környékére. Scheisse.
  • Soulwave
    2016/17-es szezon (Ferencváros)
    Tabella:
    1. hely 13 / 12-1-0 / 37 pont.
    BL csoportkör:
    1 hely 3 / 2-1-0 - 7 pont

Lassan féltávnál vagyok, viszont felkért a Hamburg akik 12.-ek a bundesligában, és erősen gondolkodok hogy menjek-e. Szerintetek van értelme egy német középcsapathoz menni, hogy elérjem a BL döntőt, vagy inkább építgessem a Fradit BL középcsapattá. Négy szezon után én már inkább a váltás felé hajlok.
  • Darthmushroom
    azért esik le a kondijuk mert játszanak azokon a meccseken, am asszem német b csapatok valami alsóbb osztályba játszanak próbáld köv szezonra betölteni. vagy inkább add kölcsön az ilyen játékosokat.