A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nos először is grat mindenkinek
!
Ahogy ígértem a Partizan Belgráddal kezdtem elsőként. A kezdeti feltételek 100 ezer euró volt és 20 ezer körüli fizetés keret.Nagy elánnal vettettem bele magam munkába és próbáltam okosan igazolni . A meccsek sorozata a Bl selejtezőkkel indult majd a bajnoksággal.A meccsek első illetve a második fele.Itt ott felesleges pontvesztés de külön öröm a Belgrádi derbin elért győzelem (majd a csodás vereség is
).A taktika alakulgat óriási mezőnyfölényben vagyok mindenhol (20+ lövések 10+ kapura) de nem tudom berugdalni.Katasztrófális megoldások alapvonaltól visszapassz ívelve a félpályáig , az első meccsek instant infarktus.Utasítás ellenére lövések 30-40 méterről.Na mindegy sokszor nem kellett fizetnem nekik hála a levonások miatt.
Na vissza a játékhoz.A kupameccsek alatt nem ettünk meg sok sót de nem is érdekelt különösebben.
Annál inkább a Bl-ben.Ja nem ott sem...A selejtezők előtt a 7.5 millió euró lebegett a szemem előtt amit sikeresen elértünk bár a csoportban a mcsak-egér játék egér szerepét kaptuk.Bl meccsek (hozzá tartozik hogy több meccsen is pariban voltunk sőt a Bayern ellen idegenben még több ziccerünk is volt.)
Közben a bajnokság is döcögött és hála a riválisok bukdácsolásának 3 fordulóval a vége előtt bajnokok lettünk.Tabella.. Az eredményeket ezzel a csapattal értük el melynek tagjai: első és második fele. Közülük is kiemelkedik az ingyen jött Bolado. A cél a címvédés és ismét a Bl hála Istennek ennek talán megágyaztak a 10 milliós kerettel. Köszönöm ha elolvastad