A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• fordjee
    Helyzetjelentés Romáról.

Befejeztem a 2. szezonom a csapat kispadján.
    Olasz Kupa nem sok szót érdemel, kiestünk belőle, nem foglalkoztam vele, bár jó lett volna megnyerni, de nem sikerült.
    Bajnokság pokoli izgalmas volt, 2 fordulóval a vége előtt 4 ponttal vezettem az Inter és 5-el a Catania előtt. Hozzám a Varese látogatott, és egy rohadt igazságtalan meccsen 2-0-ról egyenlítettek, döntetlen lett , az Inter és Catania viszont nyert.
    Az utolsó fordulóban Udinese várt ránk idegenben, az Inter pedig pont a Cataniával játszott. Egyszerű volt a képlet, ha nyerek, vagy döntetlen, BAjnok vagyok, mert Inter 2 pontra volt, de az egymás elleni nekem kedvezett. Viszont ha kikapok, akkor az a bajnok, aki ott nyer, mivel a Catania is utolért volna pontban és az egymás elleni nekik kedvezett.
    Én kikaptam 1-0-ra, persze végig támadtam. Közben néztem a másik meccset, 0-1, aztán 1-1, 1-2, 70. percben 2-2 és az is maradt. Így mi lettünk ismét a bajnokok:)
    Bl-ben elődöntőben Dortmund állított meg, idegenbem lőtt több góllal, de az elődöntővel elégedett lehetek. Szerencsém is volt , mivel először a CSKA aztán a Galatasaray ellen kellett helytállni, és ez sikerült is. Szóval könnyű volt a sorsolásom.
    3. szezont, elég sok pénzt felhalmoztam, így most már költekezhettem is.
    Főleg úgy, hogy elkezdtek bejelentkezni a játékosaimért, nevetséges összegekkel, amiket elutasítottam, de erre a reakció tőlük egy új szerződés kicsikarása volt. Bradleynek megadtam, de Destronak, Tadicnak, Jose Angelnek többek közt nem.
    Eközben megláttam Özilt átadólistán, 40 miláért árulta az Arsenal és máris egy új csapaton és felálláson kezdtem gondolkodni.
    Le is igazoltam, óriási erősítésnek gondolom, Destrot a Monaconak 22-ért, Tadicot pedig a Man. Utd-nek 30-ért eladtam, José Angelt 5-ért a Sampdoriának.
    Érkezett még a Yarmolenko, Eremenko, Insigne , Badelj 4-as összesen kb 14 millióért, illetve Santon 15-ért (kb.). Csatárra nem igazán maradt már keret, ezért egy 4-3-3-0 felállást alakítottam ki. Edzőmeccseken egész jó teljesítményt nyújtottunk, az első bajnokit pedig idegenben behúztuk a Sampdoria ellen.
    Röviden ennyi, még elmesélem a kezdőcsapatot.

Ter Stegen - Maicon - Jedvaj - Benatia - Santon - De rossi - Badelj - Bradley - Vitinho - Özil - Yarmolenko.
    A kispadon olyanok ülnek, mint Leandro Castan, a saját nevelésű Bertolacci, Viviani Romagnoli trió, Honda, Gervinho, Insigne, Wijnaldum, Eremenko, és a 18 éves Barbosa a Santosból, na meg persze Totti, aki már csak epizódszerepet fog kapni, eljárt felette az idő.
    A fizetési keret nagyon megugrott, Özil 175 ezret kap hetente, plusz 80 ezret pályára lépésenként és még 70-et gólonként. De Totti év végi távozásával valamivel kedvezőbb lesz a helyzet,
    Pénz van még 50 millió a kasszában, ezt már megtartom, valószínűleg csökkenni fog év közben, de ahogy számoltam, nem lesz gond év végéig.