A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
BetonK #93260 Gratula srácok, jól toljátok!
Adnék én is egy kis helyzetjelentést diósgyőri karrieremről.
2016/17 bajnokság elején járok a szokásosan eseménydús nyár után. Igazolásokra kaptam 16 millió $-t.
Volt pár érdekes igazolásom, róluk képet pár napja toltam már, itt pedig a végeredmény látszik:
Eladtam két olyan emberem is (Paulinho, Fabio), akik itt voltak nálam a játék eleje óta, meghatározó játékosok voltak, de kinőtte őket már a kispad is. Összeségében szép kis summát zsebeltem be a transferekből. Klubrekordot jelentő 6 millióért vettem egy belga jobbszélsőt, eddig vegyes érzésekkel gondolok rá:
Neki lejárt volna a szerződése a télen Tunéziában, ezért csak 150k volt az ára, jó vétel volt:
Ő free agent volt, az ügynöke ajánlotta be, nagyon jó kis játékos ide, nagy segítségemre lesz:
Jól alakul a keretem, van már világklasszisra hasonlító játékosom, igaz, most már jópár embernek magas a fizetése is, viszont egyre magasabb áron tudok eladni, így várhatóan nyereséges lesz ez a szezonom még így is.
A BL-be sima út vezetett, a selejtezőben hatból hatot nyertem, sorrendben a Ruzomberok, Zeljeznicar, Omonia csapatait legyőzve, csoportkörben immár harmadik kalapba kerülve sorsolták ki mellém a Chelseat, Juventust és Steauát.
Otthon kezdtünk az angol csapattal, és meg is lett az első győzelem Kalanga (két gólpassz) és N'Djeng vezetésével (ki más?!):
Olaszországban kikaptunk simán, de csak 1-0-ra, következő meccsen pedig megyünk Romániába. Előző szezon végén azt írtam, jó lenne idén először továbbjutni BL-ben, szerencsével össze is jöhet a dolog.