104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #93890 köszönöm, megpróbálom, élmény lesz a barcikát bl-be vezetni megint! :D -
fordjee #93889 Aktív vagyok, csak 2-3 meccs után lemegy a kedvem a játéktól. Newcastle csapatát kezdtem el irányítani, de most olyan fasza a taktikám, hogy minden kaput eltalált lövésből gólt kapok. Ráadásul 3 meccset letoltam, az utolsót a Ligakupában az Aston Villa ellen, 3 kaput eltalált lövésből 3 gólt szerzett, amúgy az egész meccset végigtámadtam. Viszont a hosszabításban egyszerűen megállt a meccs, eltűntek az irányítógombok, nem tudtam folytatni. Ment a játék, tudtam nézegetni a csapatokat, meg mindent, csak nem tudtam pörgetni, mert ment a meccs. Amit nem tudtam folytatni. Így kiléptem, és el is ment a kedvem:) -
korbin555 #93888 Létezik NB3-as kiegészítő.Elérhető ITT.Hogy mennyire működőképes,azt nem tudom.Érdemes lenne először lepörgetni szabadságon egy jó évet,annyi idő alatt kijönnek a lehetséges hibák.Aztán hajrá, mindent bele!
De ha valaki használja/használta,megoszthatná az infókat. -
karajjj #93887 csak annyi a bajom, hogy nb3 nincs a játékban, a helyi aranylábúak pedig idén kipottyantak a második vonalból :D -
korbin555 #93886 Már megérte itt dumálnom.Úgyis kevés az aktív menedzser kolléga. -
karajjj #93885 baskzi, meghoztad a kedvem a játékhoz :D -
korbin555 #93884 Körülbelül látható,mi a különbség az NB1,és a BL között.Ezt játszottuk szerdán,ezt pedig szombaton. Nyilván a 12-0 egy kicsúszott eredmény,de elég jól tükrözi a hazai dominanciánkat. A 0-1 pedig azt,hogy az igazán erős külföldi csapatok ellen még van hová fejlődni.De a potenciál óriási,és úgy gondolom,még két év kell,és akkor bárhol,bárki ellen győzelmi esélyünk lesz. -
korbin555 #93883 Ötödik év,és a negyedik edzőjük van.Sorrendben-Doll,Vébergyuri,Kiprich,és most Torghelle.A két menedzser meg sem fordult a fejemben.Egy klubnál is van épp elég munkám.Azt azért nem zárom ki,ha itt minden rekordot halomra döntöttem, átveszem őket,itt meg visszavonulok.Ha addig el nem tűnnek az NB2-ből is,mert igen nagyok a zűrök.Pedig első helyre várják őket.NB2.
Most egy kicsit szurkolok az Újpestnek,hogy ne egyedül vigyem az ország zászlaját.De már elkezdték az irracionális,ész nélküli költekezést.20M-ért hoztak két srácot,akik jövőre nem érnek 4M-t sem.Hacsak nem sugar daddy az új tulaj,ez egyenes út a csőd felé.Nincs semmi bevételük.Ha csak költenek,két évet adok nekik,aztán már ők is eltűnnek a süllyesztőben.Azt hiszem,a nagy magányban játszom le ezt a karriert.Talán mégis jó lett volna,ha néhány nevesebb klubunkat kisegítem az editorral,egy erős,stabil szponzorral.Izgalmasabb lehetne az egész játék.Mert így csak a nemzetközi meccseinkre kell felszívni magunkat.Még két év,és az ificsapatom is jó eséllyel indulhatna az NB1-ben. -
Zenszkij #93882 Az a Ferencváros! Ki a tököm az edzőjük? Zombori? :D Mikor én toltam az NB1-et, ilyen esetekben hozzáadtam egy edzőt a játékhoz és kihoztam a nagymúltú csapatokat a kieső zónából :D. -
Kezd megváltozni a véleményem a meccsmotorról, nem olyan rossz ez. Mondjuk azt nem értem, hogy miért van egy meccsen 5 kapufa.
Az első tétmeccsen a Haladás megvert bennünket 3:1-re otthon, a másodikon viszont a Puskás Akadémia ellen már mi örülhettünk idegenben. Igaz, vissza is álltam a 4-4-2-re. -
korbin555 #93880 Majd a Torghelle Sanyi visszahozza őket.Ő lett az új csodatévő menedzser. -
fordjee #93879 Bazzeg, durva, grat, várom a téli beszámolót:)
Kiesett a Fradi:( -
korbin555 #93878 Haladás FC 2016-2017.
Az NB1 és az MK. gyerekjáték volt.Az első egy-két évben még élveztem,hogy mindenkit bucira verek,de már kezdenek unalmasak lenni a hazai meccseink.Teljesen mindegy kit rakok be,mert itthon rajtunk kívül senki nem fejlődik.A néha felbukkanó jó ifiket is eladják fillérekért,és a fél NB1 csődközelben van.Talán majd az Újpest,mert ott most van pénz.Bár idén először nem voltunk egyedül Európában,mert a Vidi bejutott az EL csoportkörbe,és négy pontot szerzett is.
Az Európa Liga meghozta az első nagy sikert a klubnak,bár nem volt könnyű sorsolásunk.Az Arsenal egyértelműen lebecsült bennünket,félig tartalékokkal játszottak,és ráfizettek.A PSV ellen hosszabbításban jutottunk tovább,a Tottenham ellen pedig egy öngól segített tovább bennünket.Ez utóbbi meccsen,az utolsó negyven percet két DM,meg egy anchor man beállításával bekkeltük ki.Az utolsó tíz percben már a csatárom is ball winning midfieldert játszott.Mivel vezettünk,tudtam,hogy a döntetlen is elég lenne, és tartottam az fm trükkjeitől.Iszonyúan izgalmas volt,két kapufát is rúgtak,de a lényeg az,hogy megcsináltuk.(Azért azt elég furcsának találtam,hogy a mezőny legjobbja az öngólt fejelő Kaboul lett,aki miatt elbukták a meccset.)A Wolfsburg volt az ellenfél a döntőben,és bár az eredmény szorosnak tűnik,de több góllal is nyerhettünk volna.Meccsek.
A jó szereplésnek hála,megint egy kisebb vagyonnal izmosodott a kassza.Az egész Közép-Kelet Európai régióban már csak a Sahtar gazdagabb nálunk.Finances.
Mivel most már világszerte ismertek lettünk,úgy döntöttem,hogy a stadion rendbetételt el kell rendeznem.Nem is az egyre többször előforduló telt ház,hanem főleg a BL meccsek miatt.A reputációnkhoz méltatlan ez a romhalmaz,és az állandó szomszédolás.A benyújtott kérésemet most rögtön el is fogadták,egy év múlva elkészül.Azt azért nem értem,hogy mi tart egy évig egy 1300-as bővítésen,meg modernizáláson,de sebaj.Végre itthon játszhatunk majd,a stadion meg 22000-ig még tovább bővíthető.Jó darabig rendben leszünk.
A csapatban nyáron lesz egy-két kisebb változás.Még képlékenyek a dolgok,de az valószínű,hogy Gabelia menni fog,és beépítem a helyére Tatait.Minden évben bekerül egy-egy fiatal magyar,akikben van potenciál.Tatai saját nevelés,de még egy meccset sem játszott nálam a felnőttek között,mégis válogatott.Amit idén a Honvédnál produkált,az meggyőző volt.Itt okosabb,és erősebb társak között,jó edzők segítségével bizonyíthatja majd a tehetségét.Még kettő jó magyar srácom van,Ivancsics,és Szolnoki.Ők még egy évet kölcsönben töltenek,aztán szintén megkapják a lehetőséget.Külföldi fiatalokkal bőven el vagyok látva,a legjobb talán Mytnik,de most egyszerűen nem fér be a csapatba.Talán majd egy erős ligába újra ki tudom kölcsönözni,aztán jó árért eladom,a társaival együtt.Idén nem kaptam egy szem jó magyar ifit sem,de máshol előkerült néhány.Őket megpróbálom megszerezni,bár mindenki megpróbál keresztbe tenni nekem.Egy Feyenoord elviheti 300k-ért a tehetséget,de tőlem 3M-t kérnek.Na pont ezért fogom hülyére verni őket jövőre is.
A két,már régebben lekötött igazolás közül télen megérkezett Yao,egy hét múlva pedig Mathebula is itt lesz.Utóbbi azonnal bekerül a kiöregedett brazil csatárom helyére.A betöltött ligák közül jó pár törölve(Belorusz,Bulgária,Finnország,Kína,Mali,Marokkó,Mozambik,és Togo),a helyükre bekerül Argentína,Brazília és Uruguay.Már elég a reputációm,hogy ott is körülnézhessek.Kell a folyamatos tehetség utánpótlás,és a könnyű pénz,mert nőnek a kiadásaink is.A játékosaim értéke most 1-2M között mozog,de ez még nem az a szint,ahol nagyot tudnék kaszálni.Egy-két jó BL szereplés,és kezdődhet a biznisz. Ebből a szempontból jó helyzetben vagyok,mert itthon nem kell gyilkos meccseket játszani a bajnokikon,rizikó nélkül építgethetem,cserélgethetem a fiatalokat.
Egyenlőre ennyi lenne,köszönöm a figyelmet. -
korbin555 #93877 Meg a képet is.
-
Utley #93876 Az első meccset már sikerült elrontani..
[img]http://s15.postimg.org/otm0p6893/cookik.jpg[/img][/url]]Cook -
Utley #93875 Így van!Elsőnek Új-Zéland csapatát kéne megfogni és ha ez sikerült, akkor jöhet a Dél-Amerika 5. csapata.De ahogy 2013-as naptári évet lesem nem lesz egyszerű kaland az elődöm bele is bukott (6meccs: 6zakó 2:17-es gólarány)...Én tiszta lappal kezdem el a 2014-es szezont és célunk az 50%
-
Korábbi részekben csinálta már, Utley mazochista, nem vitás. -
korbin555 #93873 Gondolom először is Új-Zélandot meg kell előznöd.Utána meg Ázsia,vagy Észak-Amerika,vagy Dél-Amerika 4.helyezettjét kell megverni hozzá.Nem kis feladat lesz, mindent bele. -
Utley #93872 Semmi gond..Max toborzót tartunk a meccs előtt 2héttel :) -
korbin555 #93871 Haladás FC 2016-2017.Téli szünet.
A szezont nagy reményekkel,meg egy váratlan zakóval kezdtük.Szuper Kupa.Ez ugyan kicsit sem érdekelne,de hogy pont a riválistól kaptunk ki,ezt a szurkolók nehezen tudták megemészteni.A bajnokságban minden a szokásos,csak még a szokottnál is jobban dominálunk.NB1.
A BL selejtezőben remekeltünk,a Feröeri bajnokot egy húszassal intéztük el. Ráadásul megdöntöttük a korábbi BL gólrekordot is,41 góllal.Most már két rekordot is tartunk,mert a miénk a legkevesebb nézőszám is,4000.De a csoportban megint csak a harmadik hely lett a miénk.Meccsek,és a csoport. Csalódott vagyok,mert ennél sokkal többre lehettünk volna képesek.De a srácokat nem hibáztathatom.Rengeteg volt a sérülés,egy időben öt kezdőm is hiányzott.Volt itt minden,a kéztöréstől a combizom szakadáson át,a kétoldali sérvig bezárólag. Februárban jön az EL,és a Vitesse,arra mindenki egészséges lesz.Talán nem is baj, hogy ide kerültünk,mert itt több esélyünk van egy szép tavaszra.
Folyt.köv... -
korbin555 #93870 Sokat nem kell válogatnod.A lakatlan szigeteket is beleszámítva 20 ezer ember, ennek a fele nő.A maradék tízezer fele gyerek vagy öreg,a többi meg a Fidzsi-szigetek rugby ligában játszik.Talán lesz egy csapatnyi embered.Ha egyiknek a fejére esik egy kókuszdió,ki sem tudsz majd állni a VB-n.Sok sikert. -
Én mindig olyan edzőket választok akik , idősebbek, és jól bánnaka fiatalokkal , van iylen érték is :) Ezenkívül ugye az aktuális szakterültén legyen kimagasló értéke. Így az edző alkalmazható ifiknél is nem kel még egy. Amikor meg mind megvan még szokott egy álltalános edző is lenni aki sok mindenhez ért,és külön egy ifi ezdő is erre a célra. 7-8 edző bőven elég szerintem. -
Gerdzso #93868 Valaki tudna segíteni az edzői stáb felépítsésben? Az 1. csapatnak minden egyes pontjára(támadás, védekezés stb.) jut 2 edző, 1 5 csillagos és 1 4-4,5 csillagos. De az u21 illetve u18 edzőit mi szerint kellene beállítanom? Illetve miből mennyi kell? -
BetonK #93867 Hajrá, kíváncsian várom a beszámolókat!
-
Utley #93866 Úgy érzem felkészültem, hogy Cook-Szigetekkel eljussunk a 2018-as vagy 22-es VB-re :) Remélem az ideiben nincs elcseszve az Óceániai VB selejtezők programja :) -
korbin555 #93865 lehet hogy igazad van,de már eldöntöttem.A jó ifik ebben a mentésben mindennel szemben előnyt élveznek.Meglesz az a stadion is két éven belül. -
Értem én, de azért biztos, ami biztos alapon én nem töltöttem volna vissza, jó az a stadion...:) Ráadásul ha jön a pénz, akkor a yout/training facility-ket előbb-utóbb úgyis fejlesztik, ha kéred és mégse, 1 hónap múlva újra felhozod és meg is van oldva. -
korbin555 #93863 Szívesen elbeszélgetek velük arról,hogy jó lenne,ha a klub érdekeit képviselnék. Mert az nem szolgálja az érdekeinket,hogy idegenben játsszuk a meccseket,mikor a forrás rendelkezésre áll.És az eddig sem állt távol tőlem,hogy a konferenciákon elmondjam,hogy lehetőleg elkerülöm a főnökömet.Ha egy racionális kérést nem hajlandók elfogadni,nem hajbókolok nekik.Az életben nem rúgnak ki,ha szállítom a sikereket.Most azért voltam óvatos,mert még új a vezetőség.De nincs velük gondom,mert a youth recruitment máris fejlesztés alatt áll,és könyörögnöm sem kellett érte.Lehet,hogy még vacsorázni is elmegyek velük. -
Ezzel azért vigyázz, mert az, hogy egyszer belementek, nem jelenti azt, hogy máskor is bele fognak.
Ettől függetlenül baj nem lesz belőle, rossz esetben tartanak veled egy beszélgetést, hogy legközelebb ne nyafogj a sajtónak. -
korbin555 #93861 Na,most valami olyat csináltam,amiről nem is tudtam,hogy lehetséges.Gondoltam kipróbálom,meddig lehet feszíteni a húrt.Mondom a főnöknek,hogy ez a stadion nem méltó ehhez a klubhoz,hiszen egyre nagyobb sikerek küszöbén állunk.Azt válaszolja,hogy nem támogat,mert nem alapozhat jövőbeli sikerekre.Erre én: csalódott vagyok,mert legalább annyi ambíciót várok el a vezetőségtől,amennyit ők is elvárnak tőlem.Ekkor előjött egy ablak,hogy akarok-e a sajtó felé szellőztetni a megbeszélésből.Akartam,és elsírtam ország-világnak,hogy milyen szűk látókörű vezetői vannak a Szombathelyi Haladásnak.A következő üzenet már ezt mutatta.Beijedtek a nyilvánosság,és a szurkolók haragjától.Ennyi.Azért óvatosságból előtte csináltam egy mentést,nehogy baj legyen.És vissza is töltöm, mert nem akarom a kártyáimat a stadionra vesztegetni. Most fontosabbnak tartom a youth recruitment,és a junior coaching fejlesztését. Előbbit azonnal el is fogadták.De most már tudom,hogy a szezon végén bátran kérhetem a stadion rendberakását is.(mentés után
)
-
DVTK. -
korbin555 #93859 Értem.A koefficiens kérdése tiszta volt előttem,csak még nem tartok ott az idei játékban,hogy tapasztalatom is legyen.Kétszer jutottam el az EL-ben a második körig,és ez már elég volt ahhoz,hogy a magyar csapatok kiemelése javuljon.Koefficiens.Az NB1 is hat helyet javított a rangsorban.A többi magyar klub közül eddig senki nem tud felmutatni semmit nemzetközi szinten.A második selejtező kör mindenkinek a végállomást jelentette eddig minden évben.A 13-ban hiába nyertem egy rakat BL-t,alig javult valamit az NB1 megítélése.Mert a többi csapat két évtizeden keresztül semmit nem ért el,egyedül meg csinálhattam bármit.Úgy látszik,az ideiben ez könnyebben változik.
A stadionnal itt sem csinálnak semmit,pedig egyenlőre elég lenne berámolni pár ezer széket,és akkor nem kellene idegenben játszanunk a BL-ben. -
karajjj #93858 simán a diósgyőr :D -
BetonK #93857 Diósgyőr :) -
BetonK #93856 Ez alapján határozódik meg nemzetközi kupainduló csapatok száma:
A többi hazai csapat rosszabbul szerepelt Európában (bár idén és tavaly is bejutott kettő az EL csoportba a play offból kezdve), látszik egy lefelé mutató tendencia az utóbbi két szezonban, ezért jövőre eggyel kevesebb csapat indul az EL-ben.
Úgy gondolom, mivel megnyertem a BL-t (=automatikus csoportkör) és első lettem a bajnokságban az egész csúszik eggyel, így a második lesz automatikus csoportkörös, a harmadik pedig selejtezős, ezért van három BL induló. Három csillaggal is a 13. legerősebb bajnokság a világon az MB1:
A stadion kérdéshez annyit, ahogy azt sokszor le is írtad már, és én is ezen a véleményen vagyok, a tavalyi játék nehezebb volt, ott később értem el a world class reput, de amint elértem, rögtön jött is az új stadion, nem szórakozott ennyit a vezetőség. Ráadásul nem is került olyan sokba, úgy rémlik, hogy a 13-ban egy 22000 stadion kb 10 milla $-ba fájt. Jelenlegi játékban 270 millió $ a klub vagyona + a játékosok....
-
korbin555 #93855 Haladás FC.2015-2016.
Ez a szezon a tavalyi teljes lemásolása volt.Itthon megnyertük a kupát,és a bajnokságot is.Jóval több gólt rúgtunk,de a kapott gólok száma ugyanannyi maradt,mint tavaly.
A tavaszt bombaformában kezdtük.Az EL-ben két meccsen nyolcat rúgtunk az Olympiacos-nak,aztán beütött a katasztrófa.A hazai győzelem már csak a lelkünknek tett jót.EL meccsek.Így tehát minden szinten ugyanazt produkáltuk,mint tavaly.Ennél idén kicsit többre számítok nemzetközi szinten,bár nem vagyok türelmetlen.Hosszú távra terveztem, és eddig minden jól alakul.Megérkezett az első klasszis srác,akire két évet vártunk,hogy betöltse a 18-at.Jövőre még két hasonló kaliberű csatlakozik hozzánk.Az új szezon kezdetén végleg szakítok a múlttal,sem a csapatban,sem a személyzetben nem marad senki a régiek közül.Németh Máriót már eladtam,ő húzta a legtovább a játékosok közül.Az edző kollégák gúnyolódnak is rajtam,rám sütötték,hogy az idegenlégió parancsnoka vagyok.Van benne valami,jelenleg három magyar van az első keretben.Ezt fokozatosan növelni fogom,de minden évben nem tudom megszerezni a legjobb magyar srácokat.És évi négy-ötnél több nem is "termelődik" ki.Azért nem vagyok szívbajos,és kegyetlenül kihasználom az itthoni hírnevemet.Azokon kívül,akik külföldre mennek,megpróbálok mindenkit összegyűjteni. Van az ifiben három 17 éves,akikből nagyon jó játékos lesz.Most mennek kölcsönbe,majd jövőre felkerülnek a felnőtt csapathoz.Az NB1-ben remekül megállják majd a helyüket.És mihelyt bármelyik magyar csak megközelíti a posztján játszó külföldit,az már megy is a piacra.Közben Sloth is távozott.Ingyen jött,most eladtam 3M-ért.Kellett a hely Traoré-nak.Üzletnek sem volt rossz.A válogatottunk kijutott az EB-re,ahol két emberem érdekelt.De a teljes felnőtt keretben csak egy játékosom van,aki még nem volt válogatott.Most már gyakorlatilag mindenki után érdeklődnek,de aki számít,az a tavasz folyamán mind új szerződést kapott.A legkapósabb Simon,de amíg itt vagyok,ő nem megy sehová.Az Arsenal,Chelsea,Barcelona 3-4M körüli ajánlatokkal próbálkozott.60M+40%-ot kértem,azóta kussban vannak.Ráadásul ő az egyetlen saját nevelésem.Jövő hónapban még kettő az lesz,ők az elsők,akiket hoztam három éve.De jövő ilyenkor további hét számít majd sajátnak.Érthetően gondjaim is voltak a BL regisztrációnál,de most ez is megoldódik.A pénzügyeink rendben vannak,hazai szinten meg multinak számítunk.Közben Újpesten beköszöntött a kánaán.Igazából nem is bánnám,ha lenne ellenfelünk itthon is,mert ezek a hazai meccsek csak arra jók,hogy mindenki edzésben legyen.Egyenlőre ennyi,köszönöm a figyelmet. -
korbin555 #93854 Gratulálok.A stadion,jegyek,bérletesek kérdése sajnos már a 13-ban is gyenge pontja volt a játéknak.
Azt viszont nem értem,hogy tud egy három csillagos bajnokságból 7(vagy 6+1)csapat nemzetközi kupában indulni,ebből 3 a BL-ben? -
Solt #93853 Mennyei, ez egyértelmű... :D -
Genoa CFC vagy Diósgyőri VTK?
Olasz vagy Magyar?
Válasszatok. Annyi elég hogy nem ez lesz az utolsó kérdésem ha lesz érdeklődés a projektemre.
Ha gyors válaszokat kapok akkor pár nap múlva meglátjátok miről van szó. :D -
korbin555 #93851 Egyetértek.Én is alig kapok mezőnygólt,szinte mind szöglet,de kicsit sem érdekel. Amíg nyerem a meccseket,nem érdekel,hogy honnan kapom a gólokat.A meccseket meg sokkal könnyebb nyerni,mint a 13-ban.Úgysincs semmi ráció a taktikában, össze vissza rohangálnak az emberek,függetlenül attól,mit dumálok nekik.Rúgom a gólokat,a gép meg vért izzad,hogy valahogy neki legyen igaza.Még a szimuláció is olyan drasztikusan eltérő eredményeket produkál,hogy öröm nézni.0-0 a tök utolsó Honvéd ellen,már készülök a kritikára,amikor bejön a Visual Studio crash,game over.Káromkodás,játék újraindít,meccs újrajátszva,10-1 ide.Szép volt fiúk! Imádom ezt a játékot.