A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #93861 Na,most valami olyat csináltam,amiről nem is tudtam,hogy lehetséges.Gondoltam kipróbálom,meddig lehet feszíteni a húrt.Mondom a főnöknek,hogy ez a stadion nem méltó ehhez a klubhoz,hiszen egyre nagyobb sikerek küszöbén állunk.Azt válaszolja,hogy nem támogat,mert nem alapozhat jövőbeli sikerekre.Erre én: csalódott vagyok,mert legalább annyi ambíciót várok el a vezetőségtől,amennyit ők is elvárnak tőlem.Ekkor előjött egy ablak,hogy akarok-e a sajtó felé szellőztetni a megbeszélésből.Akartam,és elsírtam ország-világnak,hogy milyen szűk látókörű vezetői vannak a Szombathelyi Haladásnak.A következő üzenet már ezt mutatta.Beijedtek a nyilvánosság,és a szurkolók haragjától.Ennyi.Azért óvatosságból előtte csináltam egy mentést,nehogy baj legyen.És vissza is töltöm, mert nem akarom a kártyáimat a stadionra vesztegetni. Most fontosabbnak tartom a youth recruitment,és a junior coaching fejlesztését. Előbbit azonnal el is fogadták.De most már tudom,hogy a szezon végén bátran kérhetem a stadion rendberakását is.(mentés után
)