A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Haladás FC 2016-2017.

Az NB1 és az MK. gyerekjáték volt.Az első egy-két évben még élveztem,hogy mindenkit bucira verek,de már kezdenek unalmasak lenni a hazai meccseink.Teljesen mindegy kit rakok be,mert itthon rajtunk kívül senki nem fejlődik.A néha felbukkanó jó ifiket is eladják fillérekért,és a fél NB1 csődközelben van.Talán majd az Újpest,mert ott most van pénz.Bár idén először nem voltunk egyedül Európában,mert a Vidi bejutott az EL csoportkörbe,és négy pontot szerzett is.
    Az Európa Liga meghozta az első nagy sikert a klubnak,bár nem volt könnyű sorsolásunk.Az Arsenal egyértelműen lebecsült bennünket,félig tartalékokkal játszottak,és ráfizettek.A PSV ellen hosszabbításban jutottunk tovább,a Tottenham ellen pedig egy öngól segített tovább bennünket.Ez utóbbi meccsen,az utolsó negyven percet két DM,meg egy anchor man beállításával bekkeltük ki.Az utolsó tíz percben már a csatárom is ball winning midfieldert játszott.Mivel vezettünk,tudtam,hogy a döntetlen is elég lenne, és tartottam az fm trükkjeitől.Iszonyúan izgalmas volt,két kapufát is rúgtak,de a lényeg az,hogy megcsináltuk.(Azért azt elég furcsának találtam,hogy a mezőny legjobbja az öngólt fejelő Kaboul lett,aki miatt elbukták a meccset.)A Wolfsburg volt az ellenfél a döntőben,és bár az eredmény szorosnak tűnik,de több góllal is nyerhettünk volna.Meccsek.
    A jó szereplésnek hála,megint egy kisebb vagyonnal izmosodott a kassza.Az egész Közép-Kelet Európai régióban már csak a Sahtar gazdagabb nálunk.Finances.
    Mivel most már világszerte ismertek lettünk,úgy döntöttem,hogy a stadion rendbetételt el kell rendeznem.Nem is az egyre többször előforduló telt ház,hanem főleg a BL meccsek miatt.A reputációnkhoz méltatlan ez a romhalmaz,és az állandó szomszédolás.A benyújtott kérésemet most rögtön el is fogadták,egy év múlva elkészül.Azt azért nem értem,hogy mi tart egy évig egy 1300-as bővítésen,meg modernizáláson,de sebaj.Végre itthon játszhatunk majd,a stadion meg 22000-ig még tovább bővíthető.Jó darabig rendben leszünk.
    A csapatban nyáron lesz egy-két kisebb változás.Még képlékenyek a dolgok,de az valószínű,hogy Gabelia menni fog,és beépítem a helyére Tatait.Minden évben bekerül egy-egy fiatal magyar,akikben van potenciál.Tatai saját nevelés,de még egy meccset sem játszott nálam a felnőttek között,mégis válogatott.Amit idén a Honvédnál produkált,az meggyőző volt.Itt okosabb,és erősebb társak között,jó edzők segítségével bizonyíthatja majd a tehetségét.Még kettő jó magyar srácom van,Ivancsics,és Szolnoki.Ők még egy évet kölcsönben töltenek,aztán szintén megkapják a lehetőséget.Külföldi fiatalokkal bőven el vagyok látva,a legjobb talán Mytnik,de most egyszerűen nem fér be a csapatba.Talán majd egy erős ligába újra ki tudom kölcsönözni,aztán jó árért eladom,a társaival együtt.Idén nem kaptam egy szem jó magyar ifit sem,de máshol előkerült néhány.Őket megpróbálom megszerezni,bár mindenki megpróbál keresztbe tenni nekem.Egy Feyenoord elviheti 300k-ért a tehetséget,de tőlem 3M-t kérnek.Na pont ezért fogom hülyére verni őket jövőre is.
    A két,már régebben lekötött igazolás közül télen megérkezett Yao,egy hét múlva pedig Mathebula is itt lesz.Utóbbi azonnal bekerül a kiöregedett brazil csatárom helyére.A betöltött ligák közül jó pár törölve(Belorusz,Bulgária,Finnország,Kína,Mali,Marokkó,Mozambik,és Togo),a helyükre bekerül Argentína,Brazília és Uruguay.Már elég a reputációm,hogy ott is körülnézhessek.Kell a folyamatos tehetség utánpótlás,és a könnyű pénz,mert nőnek a kiadásaink is.A játékosaim értéke most 1-2M között mozog,de ez még nem az a szint,ahol nagyot tudnék kaszálni.Egy-két jó BL szereplés,és kezdődhet a biznisz. Ebből a szempontból jó helyzetben vagyok,mert itthon nem kell gyilkos meccseket játszani a bajnokikon,rizikó nélkül építgethetem,cserélgethetem a fiatalokat.
    Egyenlőre ennyi lenne,köszönöm a figyelmet.