A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #93855 Haladás FC.2015-2016.
Ez a szezon a tavalyi teljes lemásolása volt.Itthon megnyertük a kupát,és a bajnokságot is.Jóval több gólt rúgtunk,de a kapott gólok száma ugyanannyi maradt,mint tavaly.
A tavaszt bombaformában kezdtük.Az EL-ben két meccsen nyolcat rúgtunk az Olympiacos-nak,aztán beütött a katasztrófa.A hazai győzelem már csak a lelkünknek tett jót.EL meccsek.Így tehát minden szinten ugyanazt produkáltuk,mint tavaly.Ennél idén kicsit többre számítok nemzetközi szinten,bár nem vagyok türelmetlen.Hosszú távra terveztem, és eddig minden jól alakul.Megérkezett az első klasszis srác,akire két évet vártunk,hogy betöltse a 18-at.Jövőre még két hasonló kaliberű csatlakozik hozzánk.Az új szezon kezdetén végleg szakítok a múlttal,sem a csapatban,sem a személyzetben nem marad senki a régiek közül.Németh Máriót már eladtam,ő húzta a legtovább a játékosok közül.Az edző kollégák gúnyolódnak is rajtam,rám sütötték,hogy az idegenlégió parancsnoka vagyok.Van benne valami,jelenleg három magyar van az első keretben.Ezt fokozatosan növelni fogom,de minden évben nem tudom megszerezni a legjobb magyar srácokat.És évi négy-ötnél több nem is "termelődik" ki.Azért nem vagyok szívbajos,és kegyetlenül kihasználom az itthoni hírnevemet.Azokon kívül,akik külföldre mennek,megpróbálok mindenkit összegyűjteni. Van az ifiben három 17 éves,akikből nagyon jó játékos lesz.Most mennek kölcsönbe,majd jövőre felkerülnek a felnőtt csapathoz.Az NB1-ben remekül megállják majd a helyüket.És mihelyt bármelyik magyar csak megközelíti a posztján játszó külföldit,az már megy is a piacra.Közben Sloth is távozott.Ingyen jött,most eladtam 3M-ért.Kellett a hely Traoré-nak.Üzletnek sem volt rossz.A válogatottunk kijutott az EB-re,ahol két emberem érdekelt.De a teljes felnőtt keretben csak egy játékosom van,aki még nem volt válogatott.Most már gyakorlatilag mindenki után érdeklődnek,de aki számít,az a tavasz folyamán mind új szerződést kapott.A legkapósabb Simon,de amíg itt vagyok,ő nem megy sehová.Az Arsenal,Chelsea,Barcelona 3-4M körüli ajánlatokkal próbálkozott.60M+40%-ot kértem,azóta kussban vannak.Ráadásul ő az egyetlen saját nevelésem.Jövő hónapban még kettő az lesz,ők az elsők,akiket hoztam három éve.De jövő ilyenkor további hét számít majd sajátnak.Érthetően gondjaim is voltak a BL regisztrációnál,de most ez is megoldódik.A pénzügyeink rendben vannak,hazai szinten meg multinak számítunk.Közben Újpesten beköszöntött a kánaán.Igazából nem is bánnám,ha lenne ellenfelünk itthon is,mert ezek a hazai meccsek csak arra jók,hogy mindenki edzésben legyen.Egyenlőre ennyi,köszönöm a figyelmet.