104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GOAAL
    Valaki nem tud olyat, amibe a magyarokat is megcsinálta valaki? (februáriakat)
  • Darthmushroom
    erősen gondolkodok új karrieren, mert lehet nem újoncként kéne a Bournemouthal új taktikát csinálni meg kitapasztalni az új verzió, később mikor jobban megy úgy is tudom folytatni.
  • fergusonpapa
    Paris Fc-t ajánlom. Én velük toltam le 3 évet :)
  • bakkerman
    én szép fokozatosan vesztettem el a fonalat ősz óta,amikor kijött a játék egy jó hónapig elég szép mentéseim voltak,aztán jöttek az ilyen-olyan kis finomítások,és mostmár az a taktika ami bevált ősszel pl.: az Interemnél,azzal a taktikával most kiszopnék bárkivel...
  • Darthmushroom
    csak azért, h csak azért is új taktikát kelljen csinálni :D
  • bakkerman
    úristen mennyit kellett hozzányúlni megint a match engine-hez
  • Solt
    Megjött a frissítés
  • bakkerman
    na visszatértem az fm14-hez elég hosszú idő után,és egy lájtosabb játékkal kezdek visszarázódni,első állomásom a

BELGA NEMZETI VÁLOGATOTT

A VB selejtező csoportban 6 forduló után így áll a tabella:
    1. Belgium 14 pont
    2. Horvátország 11 pont
    3. Skócia 11 pont
    4. Szerbia 8 pont

hátralévő meccseink:
    Macedónia (I)
    Horvátország (I)
    Skócia (O)
    Wales (O)

minimum 9 ponttal kalkulálok,amivel meglehet a biztos csoportelsőség,és a részvétel Brazíliában. Nagyon jó erőkből áll ez a csapat,kisérletezésre nincs idő,már most össze kell raknom egy olyan együttest amelyik ütőképes lehet a VB-n. Belgium utoljára 2002-ben szerepelt a legrangosabb futball tornán,akkor a legjobb 16 közé jutottak,előtte pedig állandó résztvevője volt a tornának. A mostani generációnak megvan a tudása arra,hogy zsinórban vívja ki a kvalifikációt EB-kre,és VB-kre,nekem pedig ezt a tudást kell minnél jobban kihoznom belőlük! Hajrá Belgium!
  • Lancelot1983
    Egy párizsi csapat tényleg nagyon jó válsztásnak tűnik, kár, hogy az észak párizsi saint-denisben nincs valami kis csapat, ami nagy 80000 fős saint- denis stadiomban játszana:)
    Sedant viszont utálom, már az is baj, h van zöld a színükben, de régen mindig buktam rajtuk egy csomót, tuti megbundázták az összes meccsüket :)

FM2013-hoz én most egy német 5. ligáig betölthető kiegészítőt találtam, Viktoria Berlinnel akartam lenni, h legyen végre Berlinnek egy normális csapata, de sajnos ők még alacsonyabb ligában vannak, de rátaláltam az Altona 1893-ra. Mezük is tetszett és jó lenne, összejönne az első osztályban a 3 nagy hamburgi csapat, altona, st pauli, hamburg :) Lehetne Hamburg központjában egy 500000-es stadion és lehetne hármas rangadókat tartani :)
  • korbin555
    Sajnos elég sok a hibás francia db.Most éppen a 14-hez találtam egy ígéreteset.A CFA 2(5.osztály)mind a 8 ligája játszható.Tartalék,és ificsapatok is vannak,valódi játékosokkal.Lepörgetek két évet szabin,és ha nem találok hibákat,akkor később indítok vele egy karriert.A CFA 2 A-ban az UJA Maccabi Paris jó választásnak tűnik.Stratégiai szempontból remek helyen van,Párizs külvárosában. 1926-ban alapított,fél-profi klub,tízezres stadionnal,a riválisa meg a PSG.A média az 5.helyre várja őket.Ezt a klubot a PSG valódi riválisává tenni biztos nem lenne sem rövid,sem unalmas feladat.De olyan nagyobb nevű klubok is vannak az 5.osztályban,mint a Gueugnon,vagy a Sedan.Előbbi Liga Kupa győztes(2000),utóbbi kétszeres Coupe de France győztes,megfordult a KEK-ben(1961),és az UEFA kupában (2001)is.2007-ben kiesett a Legue 1-ből,aztán csődbe ment,de a profi státuszát megtartotta.
    Még megfontolom,de ha a db. hibátlan lesz,akkor biztosan lesz francia karrierem is.
  • Lancelot1983
    köszi, ezt néztem tegnap meg még párat, de mindegyiknél az a hiba, hogy betöltésnél az egész francia liga szürke lesz és egy sárga háomszögben fekete felkiáltójel jelenik meg
  • korbin555
    ITT letölthető,egy szimpla regisztráció után.A 11-es hsz-nél van egy javított verzió.
  • Darthmushroom
    biztos h készült hozzá kieg, googléba próbálkozz valami editor fájllal
  • Lancelot1983
    FM2013-hoz müködő francia CFA liga létezik? Vagy editorral játszhatóvá lehet tenni, mert a játékban benne van csak nem lehet csapatokat választani, mert szürke. Strasbourg épp ott van.
  • Darthmushroom
    ja és természetesen félidőbe ment csak a kommentár... :D
  • Darthmushroom
    Ja h Boyata játszott :D 3. gólnál már cseréltem mert valami 4 vagy alatti volt az értékelése :D mondom nevetséges h 15 perc alatt 3t kapunk róla :D de sokat nem javult utána se a helyzet még kaptunk 2t :D 5ből ha jól emlékszek 3 szöglet volt.. :/ am vicces az a belga mert kölcsön jött télen és vagy nagyon jó meccse volt mindig vagy nagyon szar :D
  • LasDen #94357
    Elbasztad, valld be :D
  • Darthmushroom
    AFCB első év:
    Nagyon nem akarom ragozni ahogy reméltem az elején bajnokként feljutottunk. Mellette két nagy rekordot is megdöntöttünk a rivális Reading 2005/06-ban felállított 106 pontos rekordját tornáztuk fel 108 pontra és a Boro 1926/27-ben rúgott 122 góljától tornáztuk fel 131 gólra. Két igazán kiemelkedő teljesítmény volt a assist király Drage és a gólkirály Rantie.
    Tabella
    Rantie
    Drage
  • Darthmushroom
    nevetséges otthon egy félidő alatt 5 gólt kapni, akár bajnokok vagyunk akár nem.
  • fergusonpapa
    Most az utolsó képedet komolyan nem értem. Ebben mi a baj? Nem kötöszködni akarok, de nekik több akadt be ennyi. Mindennap előfordul ilyen a fociban, ha mindig az győzne aki a legtöbbet támad ,elég unalmas lenne a foci. Sokan tesztek fel ilyen képeket hogy én 20x löttem kapura de két gól elenfél 12 és 3 és kikaptam mert csal a gép. stb stb. Persze megértem mikor 40 kapura lövés elenfélnek pedig 2 és az mind gól.. de ez egy sima meccs statisztika, ráadásul ezekszerint csak távolból lövödöztetek mert neki jobb volt a kapuralövési arány, 1el maradtak el. Több beakadt meg taktika is lehet a dologban, vagy egy védődnek rossz napja volt. Az én csapatom mindig alsóbbrendü szerepet játszik 10 helyzetnél több nagyon ritkán van de mégis 2-3 gólt vágunk alsó hangon. Alsó ligákban jól kitapasztaltam ezt.

Ne dühöngj. Bajnok vagy, a srácok kiengedtek , ők felkészültek ez lett belőle. Nagy dolog :)
  • Darthmushroom
    ÉV VICCE.... még szerencse h már rég bajnok vagyok... mert..
  • narumon
    Jéééé olyan történt ami eddig még soha. Amiért eddig tök dühöngtem.
    Elvitték egy csomó játékosomat a válogatottakba erre a gép megkérdezte szeretném-e halasztani a következő meccset. Hát persze! Hányszor feltettem ezt a kérdést bakker de most mi változott, hogy feljánlotta eddig meg szenvedtem?
  • narumon
    Paderborn Update.
    Mikor átvettem a csapatot az utolsó helyen szerénykedett, és nem is kezdtünk túl jól, aztán a sebtében csinált 1-2 igazolás elkezdett működni (meg a régi jól bevállt edzők átcsábítása - már amelyiket lehetett) és veretlenül hoztuk le a szezon hátralevő részét. Ezzel és jobb különbségünkkel becsúsztunk az osztályozót érő harmadik helyre. A második ligás alakulatot aztán 6:1-es összesítéssel szépen haza is küldtük, szóval hirtelen a másodosztályban találtuk magunkat. És itt beindult SoS a lassan összerakott scouthálózatom és valami eszméletlen jól sáfárkodtunk a nyári játékospiacon (most utólag ez látszik legalábbis). Kiraktam az összes nagy lóvét felvevő semmit sem mutató, fejlődési potenciállal nem rendelkező "sztárocskát" és összeraktam egy fiatal de nagyon nagy fejlődési potenciállal rendelkező csapatot, leginkább free és olcsó játékosokból. Úgy gondoltam 2-3 év múlva beérnek. (de volt köztük olyan aki pl a Machaster Citytől jött - ott nem fért be viszont Scout szerint szerződtetni kell "whatever the price" :)

A lényeg az, hogy most majdnem félidőnél a második liga élén állunk veretlenül csak döntetlenünk van. Igaz a kupából kiestünk (mérges is vagyok) az 1. osztályú Karlsruhe ellen, de nem azért mert jobbak voltak hanem a szokásos baromság miatt. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket de vagy a kapusba rúgtuk (mondjuk, hogy védett), vagy mellé, sőt vagy 4-szer forgácsoltuk szét a kapufájukat. Ezzel szemben kb 3x jöttek át a mi térfelünkre abból kettőt be is vágtak. Így a kupában a második körben búcsúztunk, de legalább marad erő a bajnokságra. Nem számoltam idei feljutással de ha már így állunk akkor megpróbáljuk megőrizni az első helyet.
  • Sysfox
    Köszi!
  • Soulwave
    Előszőr is grat mindenkinek, másodszor grat az FM-nek hogy majdnem kinyírt a játék az FA kupa 2. körében.

• korbin555
    Elkezdődött a 11.szezonom.A nyár mint mindig,az anyagiakról szólt.Az előző szezonom tiszta nyeresége 20M volt.Nem a legjobb,de nem is rossz.Mese nincs,komoly kiadásaim is vannak,még ha igazolásokra alig adok is ki pénzt.Most szeptember van,és az átigazolási szezon véget ért.A klub két ikonja(Khutsishvili,Zambrano)terv szerint távozott.28 évesek,most még komoly pénzt kaptam értük.Nagyszerű éveket töltöttek itt,és még 80M-t kerestem is rajtuk.Tisza is mehetett,ő soha nem került volna be a csapatba,de az Urbánért jelentkező Liverpool ajánlatán már elgondolkodtam.Még fejlődőképes,és stabilan,jól játszott Anchor Man poszton az NB1-ben:De végül a pénz mellett döntöttem.18M volt az értéke,és ha a Pool ilyen marha,akkor csak fizessen érte 41M-t.És ha netán továbbadják,akkor annak a pénznek a negyede is az enyém lesz.
    A szezon előtti Merchandise bevétel ismét jelentős összegre rúgott,de a nagy pénzt idén megint az eladások jelentették.Ezzel a 136M-val összesen már elértem a 400M-t,amit játékosok eladásával kerestem.A 90 ezres db hozza amire számítottam,rengeteg a tehetséges fiatal a játékban.
    Most viszont éppen az óriási db-vel vannak gondjaim,mert fájdalmasan lassú már a játék.Jelenleg is 20 ország 24 ligája van betöltve.Négy országot már töröltem,de nem segített az sem.Ebben a szezonban még hozok pár nagy tehetséget,aztán csak néhány Kelet-Európai ligát hagyok meg.Kész szenvedés kivárni,mire betölt a játék,a válogatott meccsek ideje alatt meg öt percig tart,amíg szimulálja a meccseket.A mentés .fm fájlja is már 200 mb,és csak növekszik.Már nem vagyok sem anyagilag,sem csapatépítés tekintetében rászorulva a sok fiatal tehetségre,tehát drasztikusan csökkentem az országokat.Elég lesz nekem már az orosz,ukrán,török,lengyel,horvát liga is.Ott is találok minden évben egy-két klasszis srácot.
    A szezon felénél majd jelentkezem.
  • zyndar
    Gratulálok Sysfox, csak így tovább.
  • Sysfox
    Ja igen... :)
  • Darthmushroom
    Gratu, gondolom nem 15 hanem 25 évet akartál írni :D
  • Sysfox

FM2012
    Blackburn Rovers

9. év (2019-2020)
    Bajnokság 1. helyezés
    Bajnokok Ligája csoportkör 3. helyezés
    Europa Liga 2. kiesési kör
    Carling Cup elődöntő
    FA Cup 3. kör
    Community Shield vereség

Nem kezdődött ideálisan az év, hiszen a Community Shield-en egyből vereséget szenvedtünk a Manchester City ellen 1:0-ra. Szerencsére a bajnokságban sokkal jobban teljesítettünk, szinte az egész szezonban az élen álltunk, a 23. fordulóban szenvedtünk először vereséget a Manchester United otthonában. A bajnokság egyébként erről a három csapatról szólt, gyakorlatilag fej-fej mellett haladtunk végig, a többiek pedig jócskán leszakadva követték az élen álló triót. Se az Arsenal, se a Chelsea, se a Liverpool nem tudott beleszólni az első hely alakulásába. A szezon második felében egy kisebb hullámvölgybe kerültünk, ahol elveszítettük a vezető helyünket, és 4 ponttal meglépett a United. Egymás után kikaptam a két manchesteri csapattól és ikszeltünk a Liverpool-lal, és két gyenge találkozón kiestünk a Carling Cup-ból. Szerencsére kikecmeregtünk a gödörből, és hatalmas hajrával visszakapaszkodtunk az élre, amit meg is tartottunk a végéig, és egy pont előnnyel nyertünk. Ezzel tizenöt év után, 2020-ban ismét a Blackburn Rovers lett Anglia bajnoka! A hajrá nagyon izgalmas volt, a City addigra már leszakadt, és csak az utolsó fordulóban dőlt el, hogy ki lesz az első! A Tottenham otthonában kétség nem fért hozzá, hogy ki lesz a bajnok, Sarabia és Padilla góljaival 2:0-ra győztünk.

Igazából az döntött a javunkra, hogy bennünket ért el legkevésbé a szinte minden szezonban minden csapatnál jelentkező hullámvölgy, és akkor játszottunk a legjobban, amikor a legnagyobb szükség volt rá, nem roppantunk össze a hatalmas nyomás alatt. Mindhárom csapat megérdemelte volna a címet, most nekünk kedvezett a szerencse. Igaz, nem a szerencsének titulálom a címet, hanem a tudatos és átgondolt csapatépítésnek.

Mivel legfőképpen a bajnokságra koncentráltunk, a többi sorozatban gyengének nevezhető eredményeket értünk el. A Bajnokok Ligájából már a csoportból sem mentünk tovább, a Barcelona és a Juventus mögött a 3. helyet szereztünk csak meg, majd az Európa Ligában a Feyenoord-ot még 4:1 és 3:0-lal kiejtettük, de a Dinamo Kijevvel már nem bírtunk, és halovány játékkal és két vereséggel búcsúztunk a nemzetközi porondtól. A Carling Cup-ban elődöntőig jutottunk, ahol a másodosztályú Sunderland kiütötte a harmadik ligás teljesítményt nyújtó Blackburnt. Már otthon 2:0-ra kikaptunk, a visszavágón pedig egy kínkeserves 2:2-öt értünk csak el. Sajnos éppen a fent említett hullámvölgy idején játszottuk ezt a két meccset.

Az igazolásaim jól sikerültek, érkezett egy fiatal francia hátvéd, Marc Fournier 3.3 millióért, az olasz középhátvéd Gabriele Datteri 900e-ért, a korábban kölcsönben már egy fél szezont nálunk töltő svájci csatár Astrit Cenuka ingyen, és bagóért leigazoltam a ManCity erőcsatárát, David Seculin-t 4.4 millióért.

Simon Vukcevic az előző szezon végén ingyen távozott levezetni egy arab csapathoz, Vincent Pajotot kölcsönbe adtam a Lazio-nak, az öregedő Scott Dann-t érthetetlen módon megvette a Chelsea, a csapatból egyre inkább kikopó Josip Ilicic pedig elment a Lazio-ba. Egy nagy vesztség is ért, a figyelmetlenségemet kihasználta a Barcelona, és elhappolta tőlem a „csodaszélsőmet”. Osvaldo Pineda szerződése tartalmazott egy záradékot, aminek értelmében 19.75 millió fontért elvihető, és a katalán csapat ki is fizette érte ezt a nagy összeget. Hiába kínáltam a mexikóinak egy új, kedvezőbb szerződést, a spanyolokat választotta. Csak az vigasztal, hogy ennyi pénzt megért, pláne úgy, hogy két szezonnal ezelőtt 4.3 millióért vettem.

Mivel neuralgikus pont volt a csapatban a középső középpályás poszt, ezért félidőben 11 millióért leigazoltam a Colo Colo sztárját, a chilei David Bascunan-t. A 20 éves játékos egyből a kezdőcsapatban találta magát, és az első mérkőzésen 8.30-as átlagot produkált, és a szezon további részében is remekül szerepelt, 16 mérkőzésen 6 gólpasszt és 2 gólt ért el.

A csapat húzóembere továbbra is a francia David Masson, aki 35 tétmeccsen 26 gólt szerzett a az idényben, és az EB gólkirálya is lett a francia válogatottban. Csatártársa a váratlanul feltámadó Adam Taylor (42/17) volt, Vojtech Novak (26/7), Charlie Freeman (11/2) és Rubén Rochina (31/11) kevésbé nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. David Seculin sem váltotta meg a világot (36/9), de ő leginkább szélsőként játszott, bár ennek tükrében kevés az általa elért 2 gólpassz.

A középső középpályás hiánya és Rubén Padilla (38/13) nagymértékű fejlődése miatt az idény elején leginkább kényszerűségből Tom Ringgaard-ot ezen a poszton játszattam, de rájöttem hamar, hogy ezzel hibát követek el. Jó volt a dán középen, de a 7.10-es teljesítmény és a 10 meccsen 2 gól és 2 gólpassz nem az igazi Ringgaard, ezért korrigáltam a hibámat és visszatettem a jobb szélső posztjára. Ringgaard már a következő találkozón gólt szerzett, majd az utána következőn mesterhármassal üzent, hogy köszöni szépen! Na, ez az igazi Ringgaard! Év végén 8 gól és 16 gólpassz állt a neve mellett.

A hátvédsorban Tom Andrews (33/6) vitte a prímet, a kapuban pedig Jerome Garcia.

A következő szezonban megcélzom a Bajnokok Ligája győzelmet és a bajnokságban is szeretnék az élen végezni. Ennek eléréséhez igazoltam két játékost, mindkettő esetében a jövőt szem előtt tartva. A 18 éves angol Matt Harper és a brazil Carlao nagy tehetségek, fejlődőképes játékosok. A brazilt már 16 éves korában leigazoltam, de csak most, 1,5 évvel később jöhetett létre az átigazolás.
  • Darthmushroom
    Cseresznyék féltáv:
    Bajnokságot magabiztosan vezetjük, a rúgott góljaink száma eszméletlen, de sajnos a bekapott is, legzavaróbb h eldőlt meccseken mikor 3-4 góllal vezetünk vissza hozzuk az ellenfelet a meccsbe mert sorba kapjuk a gólokat. Mellette nagyon zavar h szögletből már 14 gólt kaptunk, amit nagyon nem értek mert azt a védekezést állítottam be ami a MU-nál nagyon bejött. Tabella és a legjobb játékosunk: Rantie
  • Darthmushroom
    fuhh majdnem megint sikerült leadni a meccset, szerencsére a végén megráztuk magunkat

Rivális klub úgyhogy nagy győzelem, közbe őket átvette egy orosz tulaj, még a Birninghamet meg valami arab milliárdos.
  • Darthmushroom
    mert olyan nevetséges gólokat kapunk h szinte már sírok kínomba :D
  • korbin555
    Basszus.Amíg nem láttam a tabellát,azt hittem kieső helyen vagy.Ennyire siralmas képet festeni.Egy kiesőjelölt csapattal parádézol.Be happy!
  • Darthmushroom
    AFCB helyzetjelentés:
    Végre van egy kis időm játszani így el is kezdtem nyomni a karriert, sajnos nem vagyok felhőtlenül boldog, eszméletlen gyenge a védekezésünk. Kaptunk már gólt ellenfél térfeléről, rúgtunk öngólt félpályáról és kb. csak az nem rúg gólt ellenünk aki nem is akar. Szerencsére a támadásainkkal valamennyire tudjuk ezt a hátsó katasztrófát kompenzálni. Mint már írtam az elején mindent megadtak nekem így igazoltam is. Jelenleg így állunk és ezek az eddigi meccseink.
  • korbin555
    Az eddigi karrierekben amúgy is vélek tendenciákat felfedezni.Rengeteg gólt rúgok az első 15 percben,de hajlamos vagyok az utolsó percekben beszedni egyet.Szerencsére általában arra már meg van nyerve a meccs.Szintén nagyon sok gólt szerzek szögletből (mindenféle taktikai variálás nélkül),de a bekapott gólok meglepően nagy része is szöglet.Bár az idei év kivétel volt ebből a szempontból.Ebben a szezonban a 107 bajnoki gólomból 31 szögletből született,és csak kettőt kaptam.Itt nem is a mennyiség,hanem az arányok figyelemreméltóak.Gyakorlatilag minden 3,5 gól szögletből született.Különben ennek a 31 szöglet gólnak talán ha a fele fejesgól.A többit egy-két méterről piszkálja be valaki.Egyébként a BL-ben is az enyém volt a legtöbb szöglet gól(7), holtversenyben az MU-val,pedig én már a negyeddöntőben kiestem,tehát ez tíz meccsen jött össze.
    Amit viszont sajnálok,hogy nincs külön statisztika az öngólokra.Mert ott hajmeresztő adatokat lehetne találni.Játszottam olyan meccset(4-2),hogy a hat gólból négy öngól volt.Egy négy,öt gólos meccsen alig fordul elő,hogy ne legyen benne öngól.Idén négyszer játszottam a Pápával(2 NB1-2 MK),ezeken 17 gólt kaptak,de ebből ötöt ők rúgtak a saját kapujukba.Mi sem vagyunk immúnisak az öngólok ellen,de mivel eleve alig kapunk gólt,ez nem sokat számít.
    Az NB1 statisztikáit átnézve is találtam néhány érdekességet.Az átlagos osztályzatok alapján az első hét helyen az én játékosaim vannak.De a legtöbb szerelést bemutató védőm csak a 45.helyen van.A cselezők között a húszban sincs senki,a legpontosabban passzoló emberem a 7.Ő pedig ki más lenne,mint a kapusom.A liga assziszt királya az enyém 26 gólpasszal,de a pontos passzok listáján csak a 78.helyen áll.Az is kiderült, hogy a gólkirályom(25 gól)pocsék a helyzetek kihasznásása terén,az 50.helyen bámészkodik.Természetesen tudom,hogy a taktika mennyire befolyásolja a statisztikát. A gyors tempó,a direkt passz,és az állandó támadó felfogás miatt nem fogok tudni elérni jobb mezőnystatisztikát.De mivel nem a statisztika nyeri a meccseket,ezt vidáman feláldoztam a rengeteg gól miatt.Ha labdatartó,rövid passzos,óvatosabb taktikát választottam volna,akkor minden kategóriában az én embereim lennének elöl,de ez nem az én filozófiám.Nekem megfelel az,hogy meccsenkét 25-30-szor rúgunk kapura,aztán próbálja megúszni az ellenfél,ha tudja.Az NB1-ben nem ritka,hogy 40 feletti lövésünk van.Nem sok védelem van,amelyik ezt kibírja.Azért mindig akad egy-két meccs,amikor semmi nem jön össze,ezért nem sikerült tíz év alatt sem a hibátlan bajnokság.Három éve nem kaptunk ki itthon,de egy-két döntetlen mindig becsúszik.Ezzel a Haladás karrierrel elégedett vagyok.Itthon uralkodunk,és Európában is bárkit,bárhol képesek vagyunk legyőzni.De nem vagyunk verhetetlenek,és a 10.szezonom volt az első,ahol maradt bennem hiányérzet.Erősebb a csapatom,mint az MU,mégis kivertek bennünket. De jól van ez így,mert ha minden meccset megnyernék,akkor nem lenne értelme tovább játszanom.Most kicsit pihenek,aztán folytatom tovább.Még öt évet lehúzok itt,aztán majd meglátom,hogyan,merre tovább.
  • fordjee
    Ilyenkor gondolom azt, hogy csal a játék és a meccset nem nyerhetem meg. Rúgtam még 2 kapufát is a meccsen, volt egy rakás helyzetem, és csak vereség lett a vége.
    Biztos volt fordítva is, csak azt hamarabb elfelejti az ember:)
  • korbin555
    Ez így igaz.De én is rúgok gólokat az ellenfél védőinek érthetetlen hülyeségei miatt.Amíg a kettő nagyjából egálban van,nem látom okát,hogy idegesítsem magam emiatt.
    A hosszabbítás hosszabbítása is előfordul,de ritka,mint a fehér holló.1200 lejátszott meccs alatt háromszor fordult elő,hogy a plusz háromra még hármat-négyet rátett a spori.Az is igaz,hogy ebből kétszer gólt kaptam a legvégén.
  • korbin555
    ITT.
  • Pettersson
    urak!

hol most a legolcsóbb a játék?