A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Elkezdődött a 11.szezonom.A nyár mint mindig,az anyagiakról szólt.Az előző szezonom tiszta nyeresége 20M volt.Nem a legjobb,de nem is rossz.Mese nincs,komoly kiadásaim is vannak,még ha igazolásokra alig adok is ki pénzt.Most szeptember van,és az átigazolási szezon véget ért.A klub két ikonja(Khutsishvili,Zambrano)terv szerint távozott.28 évesek,most még komoly pénzt kaptam értük.Nagyszerű éveket töltöttek itt,és még 80M-t kerestem is rajtuk.Tisza is mehetett,ő soha nem került volna be a csapatba,de az Urbánért jelentkező Liverpool ajánlatán már elgondolkodtam.Még fejlődőképes,és stabilan,jól játszott Anchor Man poszton az NB1-ben:De végül a pénz mellett döntöttem.18M volt az értéke,és ha a Pool ilyen marha,akkor csak fizessen érte 41M-t.És ha netán továbbadják,akkor annak a pénznek a negyede is az enyém lesz.
    A szezon előtti Merchandise bevétel ismét jelentős összegre rúgott,de a nagy pénzt idén megint az eladások jelentették.Ezzel a 136M-val összesen már elértem a 400M-t,amit játékosok eladásával kerestem.A 90 ezres db hozza amire számítottam,rengeteg a tehetséges fiatal a játékban.
    Most viszont éppen az óriási db-vel vannak gondjaim,mert fájdalmasan lassú már a játék.Jelenleg is 20 ország 24 ligája van betöltve.Négy országot már töröltem,de nem segített az sem.Ebben a szezonban még hozok pár nagy tehetséget,aztán csak néhány Kelet-Európai ligát hagyok meg.Kész szenvedés kivárni,mire betölt a játék,a válogatott meccsek ideje alatt meg öt percig tart,amíg szimulálja a meccseket.A mentés .fm fájlja is már 200 mb,és csak növekszik.Már nem vagyok sem anyagilag,sem csapatépítés tekintetében rászorulva a sok fiatal tehetségre,tehát drasztikusan csökkentem az országokat.Elég lesz nekem már az orosz,ukrán,török,lengyel,horvát liga is.Ott is találok minden évben egy-két klasszis srácot.
    A szezon felénél majd jelentkezem.