A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• narumon
    Paderborn Update.
    Mikor átvettem a csapatot az utolsó helyen szerénykedett, és nem is kezdtünk túl jól, aztán a sebtében csinált 1-2 igazolás elkezdett működni (meg a régi jól bevállt edzők átcsábítása - már amelyiket lehetett) és veretlenül hoztuk le a szezon hátralevő részét. Ezzel és jobb különbségünkkel becsúsztunk az osztályozót érő harmadik helyre. A második ligás alakulatot aztán 6:1-es összesítéssel szépen haza is küldtük, szóval hirtelen a másodosztályban találtuk magunkat. És itt beindult SoS a lassan összerakott scouthálózatom és valami eszméletlen jól sáfárkodtunk a nyári játékospiacon (most utólag ez látszik legalábbis). Kiraktam az összes nagy lóvét felvevő semmit sem mutató, fejlődési potenciállal nem rendelkező "sztárocskát" és összeraktam egy fiatal de nagyon nagy fejlődési potenciállal rendelkező csapatot, leginkább free és olcsó játékosokból. Úgy gondoltam 2-3 év múlva beérnek. (de volt köztük olyan aki pl a Machaster Citytől jött - ott nem fért be viszont Scout szerint szerződtetni kell "whatever the price" :)

A lényeg az, hogy most majdnem félidőnél a második liga élén állunk veretlenül csak döntetlenünk van. Igaz a kupából kiestünk (mérges is vagyok) az 1. osztályú Karlsruhe ellen, de nem azért mert jobbak voltak hanem a szokásos baromság miatt. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket de vagy a kapusba rúgtuk (mondjuk, hogy védett), vagy mellé, sőt vagy 4-szer forgácsoltuk szét a kapufájukat. Ezzel szemben kb 3x jöttek át a mi térfelünkre abból kettőt be is vágtak. Így a kupában a második körben búcsúztunk, de legalább marad erő a bajnokságra. Nem számoltam idei feljutással de ha már így állunk akkor megpróbáljuk megőrizni az első helyet.