104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
főőő 5:0ra verem a barcát csoportkörbe otthon.. 24:1 gólarány 5 kör után mondom ez megér egy mentést és kifagyok :/ -
meg ilyen ertelemben is elegge nagy dolog :D -
korbin555 #95173 Ezt csinálja utánam valaki.Újonc NB1-es edzőként megkeresett az Arsenal. -
korbin555 #95172 Véget ért az idegölő 4,5 órás kutató,és gyűjtő expedíció.Véres verítékkel begyűjtöttem néhány új embert az NB1-re.Proshin kivételével mind free agent volt,érte nevelési költséget fizettem.Blaha.
Gutsev.
Melinte.
Proshin.
Lesjak.
Zajc.
Yero.
Baj esetére hoztam még három magyart vésztartaléknak.Játszani persze csak akkor fognak,ha valami járvány tör ki:
Horváth.Fodor.Nagy.
Csak két felkészülési meccset tudtam lekötni,mert nagyon nehezen állt össze a keret.Tucatszám hajtottak el a kiszemelt emberek,még olyanok is,akik csak tartalékok lehettek volna.Ez van,a liga és a klub reputációja is a béka segge alatt van.
Menet közben lejárt néhány staff szerződése is,akié nem,azt meg kirúgtam.Most végre van fitness coach,és egy kivételével elértem a 3 csillagos edzést.Az egy kivétel a ball controll,mert Keresztúrit már nem tudtam megszabadulni.Beszólt a főnök,hogy vegyek vissza,mert mínuszban vagyunk,többet nem fizet senkinek végkielégítést.Tehát a mázlista a szezon végéig megmenekült.A személyzet is most már végre nemzetközi. Bolgár az asszisztensem,de van horvát,szerb,ukrán,lengyel,cseh,és román staff is. Pontosan ezt is akartam.Egy rakás olyan játékos jelent meg hirtelen a keresőben, akikről különben fogalmam sem lett volna.Így sikerült nagy nehezen összeszednem ezt az egyébként nem nagy durranás,mégis az NB1 talán legerősebb keretét.De a háromban biztos benne vagyunk.Az újak közül Zajc,és Proshin az,akiknek igen nagy jövőt jósol a staff.
Ezek után a még csak 80% körüli begyakorlással,kicsit félve küldtem ki őket a Debrecen elleni,idegenbeli szezonnyitóra.No comment.És ez a Debrecen lett 17 pont előnnyel bajnok.A nálam pedig már megszokott taktika.Szóval nem hiszem,hogy problémák lesznek.Bár a keret szűk,de ha nem bajlódok sérültekkel,akkor meg kell nyernem az NB1-et.
Ami még fejtörést okozott,az anyagi helyzet.A fizetési keret 53k,és 37-et használok. Mégis,épphogy elkezdődött a szezon,de máris 230k mínuszban vagyunk.Aztán úgy döntöttem,nem érdekel.Amit lehetett,megtettem.Nincs pénznyelő ificsapatom,ifi edzőim sem.Addig nem is lesz,amíg nincsenek biztosítva hozzá a megfelelő feltételek.A tartalékban is csak 4 eladhatatlan ember tengődik,filléres fizetéssel. Ha fejlődést akar látni,majd zsebbe nyúl az ukrán tulaj.
Innen folytatom,köszönöm a figyelmet.
-
Ennek az Udinesenek valami eszméletlen beteg kerete van, olyan fiatalok vannak h eszméletlen (még mellette kölcsön adva is egy csomó), kár h az utánpótlása ennyire szar,pedig simán nyomnák velük egy keveset. -
van 188m, de csak havi 500k törlesztő részlet van. -
korbin555 #95169 Ha jól emlékszem,a Milan nyakig ül az adósságban.Nincs ott valami több száz milliós bankhitel amit törleszteni kell? -
elsőnek azt hittem h kevés %t kapok meg belőle utána meg csak lestem h 100%t kellet volna kapnom. kutya nem érti ezt a olaszt, mikor máskor is annyi pénzt adnak amennyi nincs a világon se nemhogy a számlán :D -
korbin555 #95167 Elsikkasztotta az öreg.Ez Olaszország,a maffia őshazája.Ha olyan klubhoz mész,ahol nincs pénz,ott majd kapsz 30M-t.A tulaj fullajtárjai kirabolnak egy-két bankot. -
Mi meg olyanokat hagytunk ki, hogy kiugratás után egy az egy ellen belevágja a kapusba, a kipattanó oldalra kerül, teljesen üresen kapja a támadó a labdát, a kapuba senki, erre a kapufa mellé bombázza... -
BL-csoportkörben kikaptunk 2-0-ról 3-2-re a Swansea ellen, a 16 széléről bevágták a 2 kapufa közé, kapusom jó kérdés, hogy itt mit akart csinálni. Majd jött egy szabadrúgás, a felső kapufán csattant, kapusom meg persze seggre ült, a kipattanóra meg persze, hogy az ellenfél csatára érkezett. Ráadásul nem is lőtte el egyből, de a védőim meg ott toporogtak mögötte, szerintem még biztatták is, hogy "lődd!". Az utolsó góljuknál pedig az ellenfél odapasszolta a középső védőmnek a labdát, aki azzal a lendülettel kiugratta az ellenfél csatárát, más játékosom nem is volt arra. Éljen az FM, és hogy nem csal. -
szoktam csak úgy nézegetni csapatokat h kiket meg miket lehet igazolni, bele néztem a milanba, kérek pénzt silvia berlusconi simán add 30mt mondom ez igen :D erre eladom a félkeretet laza 60m bevétel és csak 10m kapok meg belőle úgy h 100%t kéne kapnom az eladásokból. ez WTF? :D -
hát elég gáz, mert 5-6 szezon óta van ilyen jó stábom de valahogy nem jön össze, a két kapus meg a két fitnessen kívül. -
korbin555 #95162 Ha nem találsz 5 csillagos edzőket,akkor nem tudsz mit tenni.Még egy bazi nagy db-vel is nehéz dolog.Mert kilenc edzési kategória van,és kilenc 5 csillagos edzőt kellene találnod hozzá,mindegyikhez egyet.Könnyen lehet,hogy az adatbázis miatt a játékban nincs is annyi.De ha fiatal,30-35 év körüli 4 csillagost találsz,az simán elérheti az 5 csillagot.Persze ahhoz idő kell,meg PA.Mert az edző ugyanúgy fejlődik(tanul),mint a játékos.Sőt ha öreg,akkor elkezd veszíteni a csillagokból.
Én az ideiben a full 5 star edzést még nem hoztam össze.A Haladásnál is négy kategóriában 5 volt,a többinél meg 4,5,de nem érdekelt.Az már úgyis világklasszis. Ha a 4,5 mindenhol megvan,elégedett vagyok.(De most a Vasasnál már a 2,5 is boldoggá tenne) -
köszi, de itt már tényleg könnyű dolgom van, de hát olyan csapatom is van h illene is annak lennie :D
am nem tudom ha meglesz a 10 szezon mit kéne csinálni, többi mentés nem köt le (West Ham-Valencia-Barnet bár az csak próba volt h milyen a kis osztály) -
Lancelot1983 #95160 14.3 volt is róla egy karrierem Falkirkkel csak skót játékosokkal, simán nyertük a First divisiont utána meg második évben változatlan kerettel 18-20 éveseim simán verték a tavalyi bajnokot és második helyezettet is igazából itt sok(k)altam be. A meccsek unalmasak voltak, az ellenfélek véletlenül sem támadtak ilyen 1-2 néha 3 kapura lövésük volt uralni a játékot egyáltalán nem tudták még hazai pályán sem. De, ahogy elnézem az eredményeidet, neked sem lehet túl nehéz :) Egyébként grat a Bournemouth karrieredhez, én tuti ezt nem tudnám megcsinálni FM2013-ban. -
korbin555 #95159 Vasas SC. 2013-2014.
Meccsek.
NB2.
Könnyű lett a vége,a 25.fordulóban már eldőlt minden.Az Ajka a szezon felénél még 1 pontra volt,de öt zakóval kezdték a tavasz,és végül még a feljutásról is lecsúsztak.Az egész fm-es pályafutásom egyik legnyugisabb szezonja volt.Még egy árva érdeklődő sem volt a játékosok után.Heti egy meccs,sérülés alig,a tavaszt gyakorlatilag 11 ember játszotta le,mégsem elégedetlenkedett senki.A nyáron hozott hat ember mind nagyon jól játszott,de a két csatár,és Kivuvu kiemelkedett a mezőnyből.
Kivuvu.
Ovchynnikov.
Rajic.
Magyar Kupa.
Sajnos az elődöntőben az akkor bombaformában lévő Debrecen kivert bennünket (17 pont előnnyel nyerték az NB1-et).
Jó szezon volt,úgy a 10.forduló környékén már azt is tudtam,hogy jól igazoltam. Ehhez a ligához bőven elég volt ennyi.Az egyetlen negatívum,hogy a teljes keret elégedetlen volt a fitness edzés minőségével(1,5 csillag).De mit tehetek,ha még külön kérésre sem engedtek hozni fitness trainert.Ez van,mindenki túlélte.
Az előttünk álló átigazolási szezonnal kapcsolatban annyi biztos,hogy hat ember kivételével senkit nem tartok meg.Akit meg nem tudok eladni,az a tartalékban fog penészedni,amíg le nem jár a szerződése.Megint lenulláztam az átigazolási keretet, így van +49k a bérekre.Ez bőven elég arra,hogy olyan csapatot rakjak össze,amivel meg kell tudnom nyerni ezt a bohóc ligát.Nem kell nekem 22 játékos,elég 13-14 is, a többi úgyis csak akkor játszik,ha valaki kidől.70000 ember között csak találok 7-8,az én céljaimnak megfelelő játékost.Ez is kiderül majd,ha legközelebb jelentkezem.
Köszönöm.
-
Korbin te vágod h ezt az 5 csillagos edzést h lehet összehozni? mert még fitness meg kapusból össze is jön, de a többiből csak 4,5, pedig elméletileg értékei megvannak,) vagy h azokkal kell még csinálni valamit? még az alkalmazkodását is figyeltem h magas legyen. Ez alapján csináltam. -
túl könnyű? :O milyen verzión játszottál te 14.1.3n vagy mi? :D mert már 14.2 se volt könnyű de a 14.3 az meg végképp. -
Lancelot1983 #95156
Visszatértem FM2013-hoz a bugos és ultra könnyű FM2014 után:
3 karriert kezdtem. Guimaraes, Venezia, Falkirk. Mind a hármat más taktikával fogom játszani Guimaraes 4-2-3-1 deep, Falkirk (csak skótokkal) 4-1-3-2 (szélsők nélkül) és Venezia klasszikus 4-4-2 mert az a taktika elég nehézkesen működik nálam FM2013-ban. Guimaraes karrierem első szezonjának végére értem erről lesz most egy kis összefoglaló:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pár kép kezdésnek:
Igazolások
Keret (játékosk 1 évvel idősebbek, mert szezon végén készült a kép)
Liga Kupa
Kupa
Meccsek
Tabella
Tabella hazai
Tabella idegenbeli
Szezonösszegzés:
Keret:
Kapusok:
Douglas Jesus: 30 liga meccsen játszott 26 gólt kapott, 6,89-es átlag, megbízható kapus volt jövőre marad, hogy első vagy második számú kapusként, az attól függ, hogy milyen kapust tudunk igazolni
Assis: 2 kupa meccsen védett csak, jövőre nem lesz az A keret tagja, ha eltudom adni, akkor jó, ha nem akkor a B csapatnál folytatja a köv. idényben utána meg ingyen igazolható lesz
Miguel Oliveira: nálunk nem, de az U21-es válogatottban 2 barátságos meccsen bemutatkozott, még nem tudom, hogy marad 3. számú esetleg előrelép 2. számú kapussá vagy B csapatban folytatja, az első lehetőségre van talán a legnagyobb esély pillanatnyilag
Védők:
Jobboldali:
Alex: 23 liga meccs 6 kupa meccs 7,08-as teljesítmény, nem rossz, de úgy érzem sérülékeny is és a maximumot hozta ki magából jobb nem hiszem, hogy lesz 33 évesen fizetése is magas bár maradna kevesebbért is, de megpróbálok jobb és kevesebb fizetést kérő játékost hozni
Joao Amorim: 8 liga meccsen 7,13 szerződése lejár, de szerintem hosszabbítani fogok vele és 2. számúként fog játszani terveim szerint jövőre is
Baloldali:
Asier Del Horno: 23 liga meccs és 6 kupa 7,12, hasonló a helyzet, mint a Alex-el, de benne még látok potenciált, fizetése szintén magas, még gondolkozok, hogy meghosszabbítsam-e
David Addy: 12 liga meccs 5-ször csereként 7,00 teljesítmény, jövőre is marad még azt nem tudom 1. vagy 2. számúként
Középső:
Freire: 30 liga meccs 7,17 meg 5 kupa meccs 7,48 nálam az év egyik meglepetésembere volt, viszonylag fiatalon kevés meccsel és nem olyan szuper értékekkel is nagyon jól megoldotta a feladatát, jövőre is marad egyértelműen
Mouhammadou N’Diaye: 25 liga meccs 7,46, de hát egy Afrika-kupa győztestől ez is a minimum, bár csak csere volt és nem játszott az Afrika-kupán, azért a győztes csapat tagjának mondhatja magát, alap, hogy jövőre is marad
Vitor Bastos: 2 liga meccse van 1 góllal és 2 kupa meccse 6,68 nagyon nem sikerült bizonyítania, jövőre eladás vagy B csapat
Paulo Oliveira: 2 kupa meccs jutott neki, B csapat jövőre vagy max 5-6. számú védőként jöhet szóba
Középpályások:
Jobboldali:
Ricardo: 27 liga 5 kupameccs 7,27 3 gól 9 gólpassz 5-ször a meccs legjobbja, nehezen lendült bele és bár lőhetne több gólt is, de 18-19 évesen ez nem rossz, U21-es válogatottban rendszeresen szerepelt, jövőre is 1. számú lesz
Marco Matias: 8 liga meccs 6-szor csereként meg 2 kupa meccs, 6,88 csak akkor marad, ha nem sikerül a helyére találnom valakit egyébként B csapat vagy eladás jöhet szóba
Baloldali:
Joao Ribeiro: 27 meccs 4 gól 4 gólpassz 7,03 illetve kupában nagyot alakított 6 meccs 3 gól 2-szer meccs legjobbja 7,6 az elején nagyon jól játszott, mikor mindenki más betlizett neki, akkor is ment a szezon végére sajnos elfáradt vagy kiismerték az ellenfelek, szerződése lejár és én úgy gondolom a posztjára vérfrissítés kell
Hernani: bajnokságban 4-szer jutott csereként szóhoz, eladás vagy B csapatban gondolkozok vele kapcsolatban
Középső (védekező):
Aldo Dusher: 14 meccs 7,49 nagyon jól játszott, de már 34 éves nagy a fizetése bár felébe is belemenne, de 4 hónapot volt sérült összesen tavaly és végül ez döntött, amellett, hogy ne hosszabbítsak nála szerződést
Issam El Adoua: 30 liga meccsen 7,21 meglepetésemre nem hívták be egész idény alatt a marokkói válogatottba, pedig szerintem ott lett volna a helye, mindegy azért örülök, hogy az Afrika-kupán nem volt ott, mert ha ott van, mi most nem valószínű, hogy EL-ben indulnánk:)
Sajnos idény közben csak olyan szerződés hosszabbításba ment bele, hogy 500e fontért kivásárolhatják, ha nem írom alá, akkor decemberben elvitték volna ingyen, így nyáron valószínű 500e fontért megy mert előző nyáron is volt már kereslet érte iránta csak akkor a 425e fontos ajánlatokat elutasítottam
Siaka Bamba 9 liga meccset játszott, abból 4-t csereként beállva 7,20 jövőre is marad 3. vagy 4. számú
Leonel Olímpio: 18 liga meccs 4-szer csereként 7,36 nekem meglepetés volt a teljesítménye, marad jövőre is
Középső (támadó):
Jean Pierre Barrientos: neki is nehezen indult az év 30 liga meccs 9 gól 11 gólpassz 6-szor meccs embere 7,44 a ligában, 3. helyezett a meccs emberei éves szavazáson, valamint 3. helyen végzett az év játékosa szavazáson, de az év csapatába nem került be, mert az év játékosa 1. és 2. helyezettje is a posztján játszik :)
Az uruguayi válogatott még nem figyelt fel rá, pedig sem Gastón Ramirez sem Maurició Pereyra a Southampton illetve a Kasimpasa játékosai sem nyújtanak túl jó teljesítményt az uruguay-i válogatottban
André André: nagyon kevés lehetőséget kapott konkrétan 4 meccset ebből 3-t csereként kifejezte távozási szándékát idény közben, ha megfelelő ajánlat lesz érte mehet, ha nem akkor még szerződés köti
Thiago Rodrigues: 2 meccs a kupában 2 gól 7,6 az első meccsén csereként állt be és fantasztikusan játszott, B csapatban több lehetősége lesz, és mivel a B csapat 1 ponttal de bent maradt a másodosztályban fejlődhet ott
Támadók:
Hilal Soudani: ő a másik, akit nem tudom miért nem hívnak be az algériaiak, de jobb is, Afrika-kupán lett volna az nagyon megnehezítette volna a dolgom 27 liga meccs 13 gól 7,26 emellett még 4 kupa meccsen is lőtt 3 gólt, jövőre is marad első számúként nagy valószínűséggel
David Soazo: 12 liga meccs abból 6 csereként 7 gól 7,34, elég hullámzó teljesítményt nyújtott volt, amikor fantasztikusan játszott volt, amikor nagyon rosszul, valószínű nem marad szerződése lejár, mondjuk, sokat nem kér, de azt hiszem jobb és fiatalabb csatár kell
Djordje Rakic: 12 liga meccs abból 11-szer csereként, így a 6,93 nem olyan rossz játszott csatárt, baloldali, jobboldali illetve középső középpályást is, amolyan jolly joker volt, fizetése nagyon magas egy szerb klubnak jó lenne elpasszolni.
Barrientos az év játékosa szavazáson a 3. lett, valamint a legtöbbször a mérkőzés legjobbja szavazáson is 3. lett, én a az év edzője szavazáson 3. lettem a Pacos edzője lett a 2. franc se tudja miért :)
Érdekesség, hogy az év második legjobb játékosa és, aki egyben bekerült az év csapatába a kieső helyen végző Morierense csapatából került ki, mondjuk jogosan is mert durva statjai voltak.
Év játékosai
Barrientos
Egyéb érdekességek:
Németország: Dortmund bajnok, Bayern csak második utolsó fordulóban dőlt el minden, egyenlő ponttal kezdtek a csapatok és Bayern gólkülönbsége sokkal jobb volt, de még a Dortmund Düsseldorfban nyert 1-2-re addig a Bayern Mainz ellen csak 1-1-t játszott Szalai rúgta a Mainz gólját:)
Görögország: Olympiakos csak 3. Aek csak 8.
Olaszország: Genoa 4. Udinese kiesett
Portugália: Sporting csak 5. Académica csont utolsó lett idén még az EL-ben indultak
Oroszország: Anji a bajnok 6. Szapartak 7. Dinamo
Spanyolország: 1. Valencia 9. Atletico Madrid
Svájc. Sion a bajnok Vanczák az év védője
Ukrajna: 1. Dynamo, de csak az utolsó fordulóban előzte be a Harkovot, Shaktar csak a 3.
BL döntő: Barcelona- M. City 2-0
EL döntő: CSKA- Atletico Madrid 3-1
Marítimo nagyon lehajrázott a végén utolsó fordulóban dőlt csak el, hogy nem 3. leszünk végén mi kaptunk egy gólt Sporting ellen, így 1-1 lett, Marítimo meg nyert Bragában 1-3-ra, ha ők is csak x-elnek, akkor mi vagyunk a 3. helyen mert egymás elleni jobb.
Keret elvileg átfog alakulni nagyon, de pénz megint nincs csak 5M font tartozás
és 56e font a fizetési keret, amit még kicsit túl is lépünk valamint igazolásra pénz nincs.
Érdekesség tovább, hogy itt a kemény szerelések beállításnál 47 sárgám lett és 5 pirosam ezzel messze legsportszerútlenebb lettem, addig FM2014-ben mindössze 10 sárgát kaptam azokat is mezlevételért :)
Szerintem jövőre nem fogunk ennyire elől végezni, bár média idén is 6. helyre várt volna minket. B csapat éppen, hogy bent maradt a 2. osztályban utolsó fordulóban minden rosszul alakult, de végül egy oylan csapat, aminek az x is elég lett volna kikapott ezzel bent maradtak. -
korbin555 #95155 Nem kellene megvárniuk,míg véget ér a szezon?Szponzor.Büdzsé.Még két forduló hátravan emberek,ne tolongjatok ennyire! -
valahogy így kell egy szezont kezdeni :D -
korbin555 #95153 Majdnem elszórakoztuk a kupa negyeddöntőt.Idegenben sima 2-0-ás győzelem. Itthon meg muszáj volt pihentetnem pár embert,erre 0-2,és 11-esek.Végül meglett, de 4 embert azonnal listára tettem.Ha arra sem képesek,hogy megőrizzenek kétgólos előnyt,akkor keressenek más szakmát maguknak.(amúgy is lejár a szerződésük,de felmérgesítettek)
Valamint kaptam 16 új ifit,de még ki sem csomagoltak,már el is búcsúztam az összestől.Rossz helyre küldték őket,mert mi nem foglalkozunk mozgássérültek rehabilitációjával. -
nem akartam venni, senkit. De őt már anno még olaszból is szívesen megvettem volna. Figyelőt ráküldtem és azt írta 40ért elengedik mondom akkor kell :D tavalyi gólkirály meg a klub csúcsot is megdöntötte tavaly a MU-ba, és így legalább ők is gyengülnek. Am a kanadai csatáromtól jobb :D -
korbin555 #95151 Csak azt ne mondd,hogy szükséged van rá.Vagy csak az ellenfeleket gyengíted,és berakod a tartalékba,míg kiöregszik? -
40ért jött egy újabb falábú a rivális MU-tól :D -
korbin555 #95149 Ez a bugos Board Promises kezdi kiverni nálam a biztosítékot.Alapból basic volt a youth facilities.Aztán júliusban(2013)az új tulaj nekiállt fejleszteni,mondván,hogy ez nagyon hamar elkészül.Most meg azt írja,hogy novemberre lesz kész(2014).És ha ez még nem lenne elég,az eddigi basic is már csak poor.Most akkor visszafelé fejlesztünk,vagy mi a bánat ez?
Komolyan mondom,már november végén tele volt az SI bug fóruma,hogy ez a rész el van b...va.Azóta kijött egy rakás update,és semmi.Elmehetnek a fenébe. -
korbin555 #95148 Kösz.Igen,ugyanaz a kövület.Már nincs is más dolgom,mint 22 focistát találni hozzá. -
Sok sikert az új karrierhez!
A jó öreg 4-1-3-2? -
korbin555 #95146 Vasas SC. Első szezon féltáv.
Meccsek.
Tabella.
A felkészülési meccseken rám ijesztett a nyúlbéla társaság,de aztán szépen helyrerázódtak.Ahogy az új igazolások megjöttek,összeszoktak,és a taktika begyakorlása is rendeződött,már nem voltak nagy problémák.Az egy zakó is az én bűnöm,mert kísérletezgettem a falábúakkal(többet nem fogok).A 14.fordulóban álltunk az élre,és már ott is fogunk maradni.A tervem az volt,hogy télen még erősítek egy kicsit,de nincs rá szükség.Megvárom a nyarat,mert ha feljutottunk, előnyösebb pozícióból tárgyalhatok.Ide már csak olyan ember jön,aki az NB1-ben is megállja a helyét.
Magyar Kupa.
Erre megpróbáltam maximálisan odafigyelni,bár a Diósgyőr idegenbeli kiverése talán nem volt benne a pakliban.De ott vagyunk a negyeddöntőben,és remélem az elődöntőben is ott leszünk.Könnyű ellenfelet kaptunk,ki kell használnunk.
A konklúzió pedig az,hogy sehol sem lennék a hat új ember nélkül.Az egy meccs, amin pihentek,világosan megmutatta.De azért hoztam őket,hogy segítsenek.Bajba már csak akkor kerülhetek,ha a sérülések közbeszólnak.Mert ilyen emberekkel, mint Gondor,vagy Petrók,pillanatok alatt a középmezőnyben találnám magam.És még van négy-öt töltelékember,akik csak a létszám miatt vannak itt.De szeretném,ha tavasszal is stabilak maradnánk,és akkor kényelmesen feljutunk.
Egyenlőre ezek voltak a hírek Angyalföldről. -
hát ez nevetséges.. következő meccsen is 2 sérülés meg 2 könnyebb sérülés. pedig annyira nem is rossz a stáb. -
ááá dehogy köcsög a gép, csak 1 könnyebb sérülés az első félidőbe, majd piros lap és még 3 sérülés, csoda h kihúztuk 8 emberrel az előnyt...
Catania vs roma merda -
korbin555 #95143 Könnyelműen úgy gondoltam,hogy az utolsó ellen pihentetem a kezdőket.Cumi. -
Soulwave #95142 Szerintem ebben egyetértünk, sajnos fejétől bűzlik a hal. Csak azt nem értem, ha ekkora a szándék a megújításra akár miniszterelnöki szinten is, akkor miért van még ennyi zavarosban halászó 'szakértő'... Lehet összeraknánk egy FM fórum stábot egy csapatnál, többre vinnénk :D -
korbin555 #95141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ez nem változtat azon a tényen,hogy mentális téren (is) a fiataljaink siralmasan gyengék.Hozzáteszem,nem kizárólag az ő hibájuk.Ennek komoly társadalmi okai is vannak.
A kedves apukát meg az edzővel együtt egy cellába kellene zárni valami sorozatgyilkossal. -
Utley #95140 Elég nagy szégyen volt valóban, de 19 éves játékosról beszélsz aki felnőtt korban felnőtt csapatban kellene játszon, de a sok bozótlakó elveszi a helyet előle és így nem fejlődik...
Van egy másik dolog is: Vajon hány tehetség veszett már el a focinkból, mert az egyik gyereknek az apja tolja az edzőnek a zsebébe a pénzt?
Vajon a legjobbak kerülnek be a válogatottba akár az utánpótlás csapatokat lesem?Nem azok játszanak, akiket el akarnak adni külföldre és U19-es vagy bármilyen válogatottként el lehet adni jó pénzért?!
Azért elég szépen ráláttam a dolgokra, mert van olyan később válogatott lett focista, aki csak azért játszott, mert az apuka intézte a sorsát...
Jó eséllyel külföldön nem ez van...
-
korbin555 #95139 Ez az fm meg van szédülve.Az NB1-es Mezőkövesd ellen favoritok vagyunk,a Várda SE,vagy a Tatabánya ellen meg esélytelenek.Elég hülyén néz ki,mert ha megverünk egy senki csapatot,el kell ájulnom a gyönyörtől,hogy micsoda hihetetlen teljesítmény volt.Az NB1-est kiverni a kupából az meg magától értetődik. -
Soulwave #95138 Pont a múltkor olvastam NSO-n egy cikket arról, hogy mi lett a magyar U20-as bronzcsapattal, na az magáért beszél. Elemezzünk kicsit:
Mo.: Koman (Ural / orosz elsőosztály kölcsönben csere), Németh K. (holland kiesőjelöltnél) a többi második ligás vagy itthon van. Egyetlen említésre méltó Gulácsi a Salzburgban.
Ehhez képest kik voltak ott
Douglas Costa, Teixeira, Luiz Adriano (Shakhtar), Albertazzi (Verona) Ander (Athletic Bilbao), Parejo (Valencia), Holtby (tavaly Tottenham most Fulham), Ayew (Marseille), Pekhart (Nürnberg) stb stb... persze az nem azt jelenti hogy mindenki topligás azokból a válogatottakból, de lényegesen többet adtak mint mi. És ez a tendencia csak romlik szerintem.
-
hát szerintem meg simán nem kéne ott lennünk, meglehet nézni h Szerb meg a Dán felnőtt válogatottba mennyi meg milyen fiatalok játszanak már 18-22 évesen is, arról nem is beszélve h top bajnokságokba is alap emberek. -
Soulwave #95136 Gibraltár U19 - Mo. U18 2-2 , velük vagyunk egy szinten inkább...