A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95146 Vasas SC. Első szezon féltáv.
Meccsek.
Tabella.
A felkészülési meccseken rám ijesztett a nyúlbéla társaság,de aztán szépen helyrerázódtak.Ahogy az új igazolások megjöttek,összeszoktak,és a taktika begyakorlása is rendeződött,már nem voltak nagy problémák.Az egy zakó is az én bűnöm,mert kísérletezgettem a falábúakkal(többet nem fogok).A 14.fordulóban álltunk az élre,és már ott is fogunk maradni.A tervem az volt,hogy télen még erősítek egy kicsit,de nincs rá szükség.Megvárom a nyarat,mert ha feljutottunk, előnyösebb pozícióból tárgyalhatok.Ide már csak olyan ember jön,aki az NB1-ben is megállja a helyét.
Magyar Kupa.
Erre megpróbáltam maximálisan odafigyelni,bár a Diósgyőr idegenbeli kiverése talán nem volt benne a pakliban.De ott vagyunk a negyeddöntőben,és remélem az elődöntőben is ott leszünk.Könnyű ellenfelet kaptunk,ki kell használnunk.
A konklúzió pedig az,hogy sehol sem lennék a hat új ember nélkül.Az egy meccs, amin pihentek,világosan megmutatta.De azért hoztam őket,hogy segítsenek.Bajba már csak akkor kerülhetek,ha a sérülések közbeszólnak.Mert ilyen emberekkel, mint Gondor,vagy Petrók,pillanatok alatt a középmezőnyben találnám magam.És még van négy-öt töltelékember,akik csak a létszám miatt vannak itt.De szeretném,ha tavasszal is stabilak maradnánk,és akkor kényelmesen feljutunk.
Egyenlőre ezek voltak a hírek Angyalföldről.