A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #95159 Vasas SC. 2013-2014.
Meccsek.
NB2.
Könnyű lett a vége,a 25.fordulóban már eldőlt minden.Az Ajka a szezon felénél még 1 pontra volt,de öt zakóval kezdték a tavasz,és végül még a feljutásról is lecsúsztak.Az egész fm-es pályafutásom egyik legnyugisabb szezonja volt.Még egy árva érdeklődő sem volt a játékosok után.Heti egy meccs,sérülés alig,a tavaszt gyakorlatilag 11 ember játszotta le,mégsem elégedetlenkedett senki.A nyáron hozott hat ember mind nagyon jól játszott,de a két csatár,és Kivuvu kiemelkedett a mezőnyből.
Kivuvu.
Ovchynnikov.
Rajic.
Magyar Kupa.
Sajnos az elődöntőben az akkor bombaformában lévő Debrecen kivert bennünket (17 pont előnnyel nyerték az NB1-et).
Jó szezon volt,úgy a 10.forduló környékén már azt is tudtam,hogy jól igazoltam. Ehhez a ligához bőven elég volt ennyi.Az egyetlen negatívum,hogy a teljes keret elégedetlen volt a fitness edzés minőségével(1,5 csillag).De mit tehetek,ha még külön kérésre sem engedtek hozni fitness trainert.Ez van,mindenki túlélte.
Az előttünk álló átigazolási szezonnal kapcsolatban annyi biztos,hogy hat ember kivételével senkit nem tartok meg.Akit meg nem tudok eladni,az a tartalékban fog penészedni,amíg le nem jár a szerződése.Megint lenulláztam az átigazolási keretet, így van +49k a bérekre.Ez bőven elég arra,hogy olyan csapatot rakjak össze,amivel meg kell tudnom nyerni ezt a bohóc ligát.Nem kell nekem 22 játékos,elég 13-14 is, a többi úgyis csak akkor játszik,ha valaki kidől.70000 ember között csak találok 7-8,az én céljaimnak megfelelő játékost.Ez is kiderül majd,ha legközelebb jelentkezem.
Köszönöm.