A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• korbin555
    Véget ért az idegölő 4,5 órás kutató,és gyűjtő expedíció.Véres verítékkel begyűjtöttem néhány új embert az NB1-re.Proshin kivételével mind free agent volt,érte nevelési költséget fizettem.Blaha.
    Gutsev.
    Melinte.
    Proshin.
    Lesjak.
    Zajc.
    Yero.
    Baj esetére hoztam még három magyart vésztartaléknak.Játszani persze csak akkor fognak,ha valami járvány tör ki:
    Horváth.Fodor.Nagy.
    Csak két felkészülési meccset tudtam lekötni,mert nagyon nehezen állt össze a keret.Tucatszám hajtottak el a kiszemelt emberek,még olyanok is,akik csak tartalékok lehettek volna.Ez van,a liga és a klub reputációja is a béka segge alatt van.
    Menet közben lejárt néhány staff szerződése is,akié nem,azt meg kirúgtam.Most végre van fitness coach,és egy kivételével elértem a 3 csillagos edzést.Az egy kivétel a ball controll,mert Keresztúrit már nem tudtam megszabadulni.Beszólt a főnök,hogy vegyek vissza,mert mínuszban vagyunk,többet nem fizet senkinek végkielégítést.Tehát a mázlista a szezon végéig megmenekült.A személyzet is most már végre nemzetközi. Bolgár az asszisztensem,de van horvát,szerb,ukrán,lengyel,cseh,és román staff is. Pontosan ezt is akartam.Egy rakás olyan játékos jelent meg hirtelen a keresőben, akikről különben fogalmam sem lett volna.Így sikerült nagy nehezen összeszednem ezt az egyébként nem nagy durranás,mégis az NB1 talán legerősebb keretét.De a háromban biztos benne vagyunk.Az újak közül Zajc,és Proshin az,akiknek igen nagy jövőt jósol a staff.
    Ezek után a még csak 80% körüli begyakorlással,kicsit félve küldtem ki őket a Debrecen elleni,idegenbeli szezonnyitóra.No comment.És ez a Debrecen lett 17 pont előnnyel bajnok.A nálam pedig már megszokott taktika.Szóval nem hiszem,hogy problémák lesznek.Bár a keret szűk,de ha nem bajlódok sérültekkel,akkor meg kell nyernem az NB1-et.
    Ami még fejtörést okozott,az anyagi helyzet.A fizetési keret 53k,és 37-et használok. Mégis,épphogy elkezdődött a szezon,de máris 230k mínuszban vagyunk.Aztán úgy döntöttem,nem érdekel.Amit lehetett,megtettem.Nincs pénznyelő ificsapatom,ifi edzőim sem.Addig nem is lesz,amíg nincsenek biztosítva hozzá a megfelelő feltételek.A tartalékban is csak 4 eladhatatlan ember tengődik,filléres fizetéssel. Ha fejlődést akar látni,majd zsebbe nyúl az ukrán tulaj.
    Innen folytatom,köszönöm a figyelmet.