104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
OFFLINE...
Ciki.
Vagy csak ennyi volt az újdonság? 10 másodperc alatt lezavarták... :D
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2014.10.07. 21:37:18 -
Pettersson #97669 lehet berúgtak a film vetítése alatt és nem is lesz egész este semmi...
-
De még egyszer a foggyosoknak (tudom, hogy sokan vannak)
FOOTBALL MANAGER 2015 ANNOUNCEMENT LIVE STREAM (elméletileg már 30-kor kezdődik a brit okoskodás) -
ne spammeld má a topikot. Ha így folytatod, akkor bannolni foglak :3 -
geo91 #97666 már csak fél óra
-
geo91 #97665 ki montá'? fődet rád!
-
Ki mondta, hogy berakhatod, he??!!! HE?!?!?! -
An improved 3D Match Engine - speculation
Oh, be jó is lenne. Ez a mostani nagyon nem gyerebe. -
geo91 #97662 gmt 20:40, az magyar idő szerint 21:40
egyebek -
Soulwave #97661 Én (bár egy menedzser ebbe már nem különösebben szólhat bele), a pénzügyi döntéseket részletezném egy kicsit, a szponzorokkal való tárgyalás lehetőségét, jegyárak stb. -
Nekem kicsit földhözragadtabb kívánságom lenne, a pozíció filter ne záródjon be minden kattintásnál, de legalábbis állítható legyen hogy bezáródik vagy nem :) -
remélem lesz egy feleség challange, ahol minél több pénzt kell keresned, mert a feleség folyamatosan elherdálja a pénzed. Ha elfogy, akkor elhagy egy ilyen szegény senkit és még a klubod is kirúg... -
Zenszkij #97658 Mit vártok, mi lesz idén a legnagyobb újítás? Remélem végre megtervezhetem a stadionomat, és beállíthatom a hamburger árát! USM 98 óta erre várok :D. -
Amint meglesz, hogy mikor lesz a stream, linkelem minden kedves hallgatónak :D -
-
ma este lehull a lepel az idei gammáról
-
itt van egy pár magyar. Most is van 2 élő, de egyik sem kommentálja, de múltkor láttam 1-2-t, aki mondogatott ezt azt közben :D -
vannak magyar játékos csatornák? Szívesen nézném inkább a magyarokat,de csak angolokat ad fel meg amcsikat -
korbin555 #97652 Elfogadom. -
Nem marhaság. Nem az a lényeg, hogy nézheted ahogy játszanak, hanem hogy szórakoztatóan tudják előadni. Csak a hozzáértőket meg kell találni. Mint ahogy a tv-ben is vannak jobb és rosszabb műsorok. Ugyanez itt is... -
jópofa dolog :D -
korbin555 #97649 Én sem tudtam mi az.De ahogy látom,itt élőben nézhetem,ahogy mások játszanak.Egy csaj éppen most ül a Civ 5 előtt,és a szókincse "why attack me?"- "oh my god" és "fuck".Nem érdekel,semmi köze a játékhoz.Ha tv-t akarok nézni,nem ilyen marhaságokra pazarolom az időmet. -
de jó, akkor most már mások is látják majd ahogy rommá szívat a gép a 93. percben? :D -
ne bassz, hogy nem tudod? :D -
úú az jó ha twitch kompatibilis lesz,már csak azt kéne megtudnom hogy az mi a f@szom 
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2014.10.04. 12:55:03 -
Október 7-én jön egy FÉL ÓRÁS feature videó az FM15-ről!
Annyit megerősítettek, hogy twitch kompatibilis lösz az új rész. Ott is fognak a doku film után streamelni az új fícsőrökről... -
korbin555 #97644 Az is lehet,hogy így jártál jobban.Velem is megtörtént ez,még a 13-ban.Prukner lett a kapitány,aki akkor a Diósgyőr menedzsere volt,engem meg elhajtottak.A média is gúnyolódott rajtam,pedig akkor már három török bajnokságot,meg egy EL-t nyertem.Aztán a semmiből,6-7 év múlva váratlanul felkértek.A gond csak az volt,hogy akkor már régóta az ukrán válogatottat is vezettem.Először majdnem nemet mondtam, de meggondoltam magam,és elfogadtam.Utólag nézve jó nagy hülye voltam.Az egész játékban alig volt épkézláb magyar játékos. Talán ha itthon vagyok klubedző, akkor kineveltem volna párat,de a 68-as YR miatt akkor is esélytelenek lettünk volna.Nagy nehezen kijutottunk ugyan az EB-re és a VB-re,de pofozógépek voltunk.A gyöngyszem a VB-n az argentinok elleni 0-7 volt,de az EB-n is zakóztunk,a németektől 6-ot,a portugáloktól 5-öt.Mégsem rúgtak ki,de lemondtam én magamtól is.Elég volt a kilátástalan szélmalomharcból.Az idei játékban,a 20 éves Haladás karrierben pedig nem hívtak egyszer sem.
Arról pedig fogalmam sincs,mi alapján választja a gép a kapitányokat.Kíváncsi lennék rá,hogy kerülhetett Spekker Tamás,az NB2-es Várda SE menedzsere a válogatott élére.Úgy látszik,az MLSZ a játékban is idióta.+1 az fm-nek,ezt jól lemodellezték. -
Soulwave #97643 Nekem ugyanez, helyettem a Csertői kapta meg :D -
realik #97642 hát a f..sz kivan! a magyar válogatott kijutott a 16-os Eb-re, ott a csoportkörből is továbbjutott, majd az ukránok 7-0-al küldték haza a csapatot. Ezután lemondott Egervári Sanyi bá. na mondom eljött az én időm. Honvéddal 5 év alatt nyertem 5 bajnokságot, MK-kat, Európa Ligát és még bl elődöntős is voltam a csapattal. erre ki nyeri meg? Kondás Elemér! WTF! egy évig volt debrecenben, majd kirúgták, azóta folyamatosan vándorol és mindig kirúgják. a média meg erre azt írja, hogy nem is volt kérdéses hogy ő nyeri! azóta a válogatott rögtön az első meccsén kikapott 4-2-re SAN MARINO-tól! hülyék... -
korbin555 #97641 Rengeteg lesz a változás,inkább ez lehet a háttérben.Május 2-án lezárták az új ötleteket,akkor 3399 elfogadott újítás volt a kalapban.Hogy ebből mi kerül(t) bele ténylegesen a játékba,azt nem tudni.Remélem azon is dolgoznak,hogy ne növeljék még tovább a bugok számát.De szerintem is megint a média,tárgyalások vonalon lesz sok új feature.Mi a fenét tudnának még beleerőszakolni?
Az is érdekes,hogy már egy hónapja előrendelhető a játék,de infó az nulla.
Utoljára szerkesztette: korbin555, 2014.10.03. 09:45:48 -
Soulwave #97640 2012/13 - Az Európai bemutatkozás
A második évben igyekeztem néhány poszton erősíteni érkezett például a spanyol csatár Javi Guerrero, aki 35 évesen sem nyújtott túl rossz teljesítményt, kár hogy csak 10 gólra futotta összesen. A szélsőim Sánchez és Garcia azonban egészen belejöttek az új taktikába, főleg hogy a szélső védőim is remekeltek, Bodnár Laci nagyon jó évet futott.
A BL indulást kiharcoltuk tavaly és bizakodva vágtam bele a menetelésbe. Az első ellenfelet valami örmény csapatot hamar legyalultunk, majd jött a Steaua akiket nagy csatában léptettünk le. A RB Salzburgot kaptuk a playoffba jutásért és egy idegenbeli győzelem és hazai x elég volt. A Vitoria Guimaraes azonban már túl nagy falat volt, őket már nem tudta legyőzni a jóval gyengébb játékerőt képviselő csapatom.
Azért az EL csoportkörbe kvalifikáltuk magunkat, ahol az Aris legyőzősével kezdtünk ám ez volt az utolsó pontszerzésünk, kicsit még kemény volt nekünk így második évben az EL csopi.
A bajnokságban megsínylettük a hosszú európai menetelést, és elég nehezen de végül sikerült behúzni. Az MK-ban bosszút álltunk a Halin a tavalyi kupaezüstért és most mi örültünk a végén.
Ez a szezon véget ért, anyagilag már jobb helyzetbe kerültünk, és a youth facilities második fejlesztése is elindult.
Időközben felkértek az U20-as válogatott szövetségi kapitányi posztjára is az U20-as vébé idejére, amire a magyar válogatott valahogy kijutott. Erről annyit, hogy Peru, Oroszország, Argentina csoport nem sok jót ígért, ennek ellenére négy pontot gyűjtöttünk, és legjobb harmadikként továbbjutottunk a nyolcaddöntőbe. Itt a későbbi U20-as világbajnok Anglia elütött inket 4-2-re úgy, hogy két védőposztunkon is középpályások játszottak a rengeteg sérülésnek köszönhetően. Szép eredmény így is, de azért lemondtam a vébé után.
Harmadik szezon felénél járok most és elég komoly menetelésen vagyunk túl, hamarosan jön a beszámoló.
Üdv
-
Soulwave #97639 Üdv!
Egy kis kihagyás után visszatértem, volt egy szomorú véget ért York FC karrierem (Blue Square-ből Premier League 3.) illetve a Sampdoriával próbálkoztam (másodosztályú bajnok majd abbahagytam). Már sűrűn nem játszom, viszont egy utolsó Fradi mentést kezdtem, ennek a sztoriját fogom leírni csak röviden tömören. A lényege az, hogy az utánpótlást minden évben fejlesztve, ám editor nélkül, de azért elsősorban külföldi játékosokra építve a lehető leghamarabb Európai kupasikert érjek el.
2011/12
Az alapokról indítottam a karriert, és úgy döntöttem hogy a jól bevált 4-1-2-2-1-es taktikámat használom már a kezdetektől. Az igazolások felemásra sikerültek, voltak nagy bakik, ám voltak akik azóta is velünk vannak három év után.
A védelmem elég jóra sikeredett Ibrahim Gnanou, Walid Esbaee és Bodnár Laci igazolása jó döntésnek bizonyult. A középpályára ill a szélekre főleg Peruból hoztam játékosokat, valamiért ott elég jó és olcsó játékosokat találtam, így jött pl Daniel Sánchez és Johnnier Montano aki utólag hatalmas lutrinak bizonyult. Igazoltam egy marokkói csatárt aki bár jól játszott, fél év után elzavartam mert nem akart beilleszkedni, helyére érkezett a csodálatos Torghelle Air Xanyi, sajnos már túl a csúcspontján.
Az első szezon lényegtelen, alap volt hogy bajnokságot nyerjek ami sikerült is különösebb nehézségek nélkül. Kupákban nem remekeltem de ez nem izgatott, a Magyar Kupában a Haladás ellenében vesztettük el a döntőt. Az EL-ben indultunk év elején de pár kör után kiestünk már arra sem emlékszem ki ellen :D
-
Zenszkij #97638 Na mi van az idei játékkal? Akkora a titkolódzás körülötte, hogy úgy döntöttem idén nem veszem meg, marad a virágbolti. Tehet egy szivességet az SI. Mi olyan titkos? Sztem semmi újítás nem lesz, megint ugyanazt akarják eladni. Jah igen, lesz plusz 2 opció a sajtóban, mikor kikap a csapat, meg egy raklapnyi bug. LOOOOOOOOL
Utoljára szerkesztette: Zenszkij, 2014.10.03. 07:20:02 -
korbin555 #97637 Azzal bőven elégedett lennék.Tőlem jöhetne minden második évben egy adatbázis dlc.De akkor mi lenne a varázslatos ötleteik tömkelegével?A bevételükről már nem is beszélve. -
Használjátok az off taget, az egyszerűbb :D
lehet idén kapunk egy FM2015 dlc-t a 14-hez :D -
korbin555 #97635 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom a 8.1-hez hasonlítani,mert 7 Ultimate-et használok.A 8 is két órát volt a gépemen,fél évvel ezelőtt.Talán ezért is furcsa nekem a 10,de az látszik,hogy hiába tesztverzió,azért jól meg van csinálva.Már az összes win7-en is használt programomat feltelepítettem,de egy árva bug,vagy crash nem jött még elő.Kompatibilitási problémám sem volt,eddig minden driver,régebbi program jól működik.Engem a sokak által szidott csempék sem zavartak,bár végül eltüntettem őket.Asztali PC-n nem találom nagy durranásnak.Nyilvánvalóan egy tableten megvan a maga haszna,de semmi értelmét nem látom egy 42 inch-es TV képernyőjén.Gyors is,bár a 7 jelenleg gyorsabb.De mivel SSD-ről fut a 7-es,nem lehet összehasonlítani egy mezei HDD-n lévő rendszerrel.Az biztos hogy marad,békésen elfér a kettő egymás mellett.Ha jövő nyáron kijön a végleges verzió,nyugdíjazom a 7-est,a 10 pedig megkapja tőle az SSD-t.Addig az a sorsa,amire szánták.Tesztelem.
Ami viszont nem spoiler.Vajon hol tart az SI a játékkal?Tavaly már szeptember elején kijöttek az új változásokkal,megvolt a pontos release date is.Most meg itt az október,de csak a nagy sumákolás van,még egy nyúlfarknyi hírt sem találok sehol. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van érezhető különbség/javulás a 8.1-hez képest? -
korbin555 #97633 Egy kicsit off.Tegnap este óta elérhető a win10 ingyenes tesztverziója.Felraktam,és az elsők között természetesen az fm-et is kipróbáltam.Visszamentem egészen az fm 09-ig,és mindegyik rész gond nélkül fut rajta. -
nincs is annál édesebb mint mikor valami nagyarcú játékos visszautasít és nem jön el hozzám, a Bl-ben összekerülünk és sírva megy haza, mert szétrúgtam a seggüket... :) -
Hát lehet inkább megveszem a 14-et! Mennyire megbízható ez az oldal? Előreutalással érdemes itt fizetni, vagy majd csak a futárnak?