A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97644 Az is lehet,hogy így jártál jobban.Velem is megtörtént ez,még a 13-ban.Prukner lett a kapitány,aki akkor a Diósgyőr menedzsere volt,engem meg elhajtottak.A média is gúnyolódott rajtam,pedig akkor már három török bajnokságot,meg egy EL-t nyertem.Aztán a semmiből,6-7 év múlva váratlanul felkértek.A gond csak az volt,hogy akkor már régóta az ukrán válogatottat is vezettem.Először majdnem nemet mondtam, de meggondoltam magam,és elfogadtam.Utólag nézve jó nagy hülye voltam.Az egész játékban alig volt épkézláb magyar játékos. Talán ha itthon vagyok klubedző, akkor kineveltem volna párat,de a 68-as YR miatt akkor is esélytelenek lettünk volna.Nagy nehezen kijutottunk ugyan az EB-re és a VB-re,de pofozógépek voltunk.A gyöngyszem a VB-n az argentinok elleni 0-7 volt,de az EB-n is zakóztunk,a németektől 6-ot,a portugáloktól 5-öt.Mégsem rúgtak ki,de lemondtam én magamtól is.Elég volt a kilátástalan szélmalomharcból.Az idei játékban,a 20 éves Haladás karrierben pedig nem hívtak egyszer sem.
Arról pedig fogalmam sincs,mi alapján választja a gép a kapitányokat.Kíváncsi lennék rá,hogy kerülhetett Spekker Tamás,az NB2-es Várda SE menedzsere a válogatott élére.Úgy látszik,az MLSZ a játékban is idióta.+1 az fm-nek,ezt jól lemodellezték.