A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Soulwave
    Üdv!

Egy kis kihagyás után visszatértem, volt egy szomorú véget ért York FC karrierem (Blue Square-ből Premier League 3.) illetve a Sampdoriával próbálkoztam (másodosztályú bajnok majd abbahagytam). Már sűrűn nem játszom, viszont egy utolsó Fradi mentést kezdtem, ennek a sztoriját fogom leírni csak röviden tömören. A lényege az, hogy az utánpótlást minden évben fejlesztve, ám editor nélkül, de azért elsősorban külföldi játékosokra építve a lehető leghamarabb Európai kupasikert érjek el.

2011/12

Az alapokról indítottam a karriert, és úgy döntöttem hogy a jól bevált 4-1-2-2-1-es taktikámat használom már a kezdetektől. Az igazolások felemásra sikerültek, voltak nagy bakik, ám voltak akik azóta is velünk vannak három év után.
    A védelmem elég jóra sikeredett Ibrahim Gnanou, Walid Esbaee és Bodnár Laci igazolása jó döntésnek bizonyult. A középpályára ill a szélekre főleg Peruból hoztam játékosokat, valamiért ott elég jó és olcsó játékosokat találtam, így jött pl Daniel Sánchez és Johnnier Montano aki utólag hatalmas lutrinak bizonyult. Igazoltam egy marokkói csatárt aki bár jól játszott, fél év után elzavartam mert nem akart beilleszkedni, helyére érkezett a csodálatos Torghelle Air Xanyi, sajnos már túl a csúcspontján.

Az első szezon lényegtelen, alap volt hogy bajnokságot nyerjek ami sikerült is különösebb nehézségek nélkül. Kupákban nem remekeltem de ez nem izgatott, a Magyar Kupában a Haladás ellenében vesztettük el a döntőt. Az EL-ben indultunk év elején de pár kör után kiestünk már arra sem emlékszem ki ellen :D