A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
korbin555 #97635 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom a 8.1-hez hasonlítani,mert 7 Ultimate-et használok.A 8 is két órát volt a gépemen,fél évvel ezelőtt.Talán ezért is furcsa nekem a 10,de az látszik,hogy hiába tesztverzió,azért jól meg van csinálva.Már az összes win7-en is használt programomat feltelepítettem,de egy árva bug,vagy crash nem jött még elő.Kompatibilitási problémám sem volt,eddig minden driver,régebbi program jól működik.Engem a sokak által szidott csempék sem zavartak,bár végül eltüntettem őket.Asztali PC-n nem találom nagy durranásnak.Nyilvánvalóan egy tableten megvan a maga haszna,de semmi értelmét nem látom egy 42 inch-es TV képernyőjén.Gyors is,bár a 7 jelenleg gyorsabb.De mivel SSD-ről fut a 7-es,nem lehet összehasonlítani egy mezei HDD-n lévő rendszerrel.Az biztos hogy marad,békésen elfér a kettő egymás mellett.Ha jövő nyáron kijön a végleges verzió,nyugdíjazom a 7-est,a 10 pedig megkapja tőle az SSD-t.Addig az a sorsa,amire szánták.Tesztelem.
Ami viszont nem spoiler.Vajon hol tart az SI a játékkal?Tavaly már szeptember elején kijöttek az új változásokkal,megvolt a pontos release date is.Most meg itt az október,de csak a nagy sumákolás van,még egy nyúlfarknyi hírt sem találok sehol.