104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• daver88
    de az a vicc, hogy nem a legjobb játékosok akarnak elmenni, hanem az ilyen 3-4 ezer €-os kisebb játékosok, és senkinek sem kellenek, még ingyér se...és húzzák le a hangulatot...
  • Nightwish006
    Hát amúgy tőlem rinyálhatnak, amíg rugdossák a gólokat itt maradnak, ha már nemfog menni nekik akkor én fogom elzavarni őket. Hál istennek nálam eddig minden kulcsjátékos hosszabított vmi csoda folytán, hiába sírtak...
  • Terminátor14
    Ez a része sajnos elkerülhetetlen a dolognak....
    Nálam is így van/volt minden évben.

Ha javítani szeretnék a hangulaton, akkor a csapat legalább 1/3-át el kell adnom sajnos. Nem véletlen, hogy pl az előző szezonban a Fradival 35-40m euro bevételünk volt ebből.

Bár jó lenne végre azt is megtapasztalni, hogy milyen az, amikor nem akarnak elmenni a játékosok 2-3 év után.
  • daver88
    előző szezonban is végig rossz volt az öltözői hangulat, mégis bajnokságot nyertünk...nem értem. de mostmár a vezetőség is megjegyzi, hogy javítani kéne, ezért kérdeztem, hogy van-e rá valami módszer...januári holtidőt megvárom, aztán próbálok kisebb csapatokkal lekötni 1-2 meccset, hátha javít valamit...
  • Nightwish006
    Nálam is szar a hangulat, de azért mert nem engedem el őket nagyobb csapathozXD
  • Terminátor14
    Hát akkor nagyon elkúrsz vmit :D Gondolom győzelmek jönnek, ha a játékosoknak sincs bajuk, akkor nem tudom miért lenne rossz a morál. :(

• daver88
    aki akart, azzal már kötöttem új szerződést, a leghamarabb lejáró így is 2 év múlva lesz csak...
  • Terminátor14
    Új szerződés néhány játékosnak, akár ugyanazzal a fizuval.
  • daver88
    hát évközbe az elég necces....:D
  • Fabio Capello
    edzőmeccsek gyenge csapatok ellen, akiket elseggeltek 5-6 góllal :D
  • daver88
    valakinek valami ötlete, hogy hogyan lehetne az öltözői hangulatot jobbá tenni??? mert nagyon alacsonyon van, de nem értem miért...szerződések rendben vannak, dícséreteket szoktam adni, ha megérdemli valaki...

ötlet??
  • Matthew Prosac
    na "remek", ennyi, bejelentkezett Jovicért a Bordeaux és 2,5M-ért vitte, mert anno mikor megvettem a srácot 2,5M-ban állapítottam meg a kivásárlási árát -.- ha tudtam volna hogy ekkora zsugás lesz... most azzal nyugtatom magam h jobb mintha ingyen ment volna el jövőre lejárt szerződéssel
    nemmellesleg a jobbhátvédem (a csapat másik gyöngyszeme) is fellázadt hogy nagyobb klubban akar játszani úgyhogy kénytelen leszek őt is eladni
  • Matthew Prosac
    na lement a 2012-2013as bajnokság is, és számomra óriási meglepetéssel zárult, sajnos a bajnoki címemet nem tudtam megvédeni. a Videoton a nyáron (illetve télen is) igen keményen erősített, összesen elb*szott vagy 15M(!)-t ráadásul jó játékosokat szereztek (pl Koman Vladimir!), így tőlük vártam hogy megszorongatnak majd. Az őszi szezonban csikorogtak a fogaskerekek, nem ment úgy a gépezet és hullajtottunk pár pontot, az őszi szezon végére már kezdett gyanússá válni a Fradi magabiztossága, de ekkor 5 pont előnyük már volt.

A télen nagyon jól erősítettem, gondoltam h könnyedén befogom őket, de egyszerüen nemakartak hibázni, az utolsó 12 meccsükből speciel 10et nyertek, és 2 döntetlen. Ebből egyik ellenem az utolsó előtti fordulóban a "bajnoki döntő" alkalmával, ahol az Üllői úton álltunk fel 0-2ről és a szünetre már 2-2vel vonultunk, a második félidőben viszont nem esett gól, pedig ha nyerek, enyém a bajnoki cím! Nemsikerült, az utolsó fordulóban pedig egyikőnk sem hibázott (Paks - Fradi 1-3, Tbánya - Honvéd 7-2!) kicsit skót bajnokság feelingje lett a dolognak (Celtic & Rangers és a többiek hátul) íme

Az év játékosa nálam pedig Jovic, aki támadó középpályás létére szórta a gólokat mint egy csatár

Gólkirályt én adtam, Einarsson (#53046) személyében (19 bajnoki gól), magyar kupát és ligakupát megnyertem. Jovicot viszont jövőre el fogom veszíteni, mert nem akar majd szerződést hosszabbítani... (eladni meg nemtudom mert még 2M-t sem akarnak adni érte)
  • daver88
    ilyen engem is sokszor súlyt...Debrecen - ETO szuperkupa meccs 2:0, persze mindkettő büntetőből...ETO - Debrcen visszavágó 2:1, 89. perc 11-es, gól... kiestünk

Közben elkezdtem 3. szezont imént említett ETO-val...2. szezonban megnyertük a bajnokságot úgy, hogy az utolsó forduló előtt az Újpesttel 63-63 ponttal álltunk, és egymás ellen játszottunk...:) 4:0-ra simán elvertük őket, ezzel 2,43-as gólátlag lett a szezon...
    Aztán most a 3. év eleján BL selejtezőket sikeresen vettük (egy macedón ellenfél, Beitar Jerusalem, Dinamo Zagreb)...
    Csoportkör nem a legkönnyebb, de talán 3. hely elérése nem lehetetlen, vagy még feljebb, de majd meglátjuk...most még nem a BL a cél...sokkal inkább a bajnokság.
    amúgy a csoport:
    Arsenal, Rangers, Ajax...

Igazoltam sok fiatalt, lehet, hogy túl sokat is, nem biztos, hogy bírni fogják a sorozatterhelést szerda-szombat ritumsban...

Amúgy aki magyar bajnokságot játszik, annak erősen ajánlom fehérvárból Goran Vujovicot, nálam első évben 4-2-3-1-es felállásban gólkirály lett 16 góllal. 87-es születésű, és van benne potenciál rendesen. Idei szezonban 10 meccsen (BL selejtezők, 4 bajnoki) 9 gólt rúgott.
  • Matthew Prosac
    beneveznék a leggyorsabban elért mesterhármas versenyére x))))
  • Matthew Prosac
    télen eladtam egy-két spílert x)
  • Huni92
    Jó, értem, hogy jobbak voltak. De ne igy verjen már ez el a szaros játék. Áh..
  • Matthew Prosac
    ejha O
    nem Ovrebo volt a játékvezető az biztos
  • Huni92
    Ok. Ehhez nem fűzök kommentárt.
  • Nightwish006
    Naszóval elmesélem mi történt a lokimmal a bl csoport körök után. Ugye 3.helyen végeztünk, vártam a sorsolást, a szerencse mellém állt, így a dinamo moszkvát kaptam. Első meccs idengenben, borzasztóan impotens játékkal, 3-0 ra szoptunk. Na mondom ezt ledogolzni igen kemény lesz, de egy nagyon agresszív, akaratos támadó focival a bíró lelkes segítségével (80.perc 11es) hoztuk a meccset. Első félidőt 3-0 val zártuk egyébként, kemény első félídőt toltunk. A sahtar / besiktas párosításon a törökök jöttek, első meccsen megint idegenben a 25.másodpercben vezetést szereztünk, de utánna lefociztak minket, 3-1 oda. A visszavágóra sikerült remek hangulatot teremteni, mindenki nagyon akarta a továbbjutást. A meccs első 30 percében nagyon nyomott a Besiktas, de a védelem tartott. Sikerült egy gólt találni, közünk nem sok volt hozzá, de bentvolt. Rögtön utánna egy szabad rugás a törököknek, 1-1... Kezdtem temetni a meccset, de az első játékrész hosszabításában egy remekbe szabott kontrával sikerült 2-1 re hozni a félidőt. A második félre már mindent egy lapra téve támadtunk, 3-1, majd 4-1 ide, és ekkor jött a dráma... 90.perc, 1percet hosszabítanak, 90:50kor pedig egy csunya védelmi hibának köszönhetően kaptunk egy gólt, pedig már mindenki védekezett, 4 védő, 2 vkp, védekező mentalitás, időhúzás, minden ami kellene ilyenkor, de a szerencse most elállt tőlünk. Az eredmény ígyis rendkívüli számomra, mégis úgy érzem hogy simán meglehetett volna a meccs...
  • Huni92
  • tobias88
    Ki az a Kriva? Mert nagyon termel
  • Huni92
    Játékban jók vagyunk. Védelem jelenleg elég ratyi, főleg a rinyálásoknak tulajdonitom be ezt.
    Helyzeteinket meg vagy belőjjük, vagy nem...és sajnos, utóbbiból van több.
  • tobias88
    Jah, és van egy 25 milkáért vásárolt Sakho is, bár ó nem valami gyors...
  • tobias88
    Én a középhátvédeknél vagyok így amúgy, hogy megvan hogy kit igazolok! Kolumbia vezet, a Zapata - Rivas - Perea hármasból végre mind a 3 ott lesz a csapatomban! Rivast 1 milkáért (öhömm), Perea 7, ami ugyancsak olcsó, viszont Zapataért kénytelen voltam 31 milkát kiadni, de hát ő teljesen megéri, ő a tökéletes emberfogás mintapéldánya
  • tobias88
    6. helsyen van a csoportban a válogatott, azzal megelégedve... Azt hittem, hogy egyike vagyok a 4 világklasszis edzőnek, ha oda akarok menni, azt valahogy jelezhetem...
  • tobias88
    én most vettem meg ingyen, szerződés ajánlattal
  • zaki
    Akinfeev az egyik legjobb kapus a játékban Udineses mentésemben lejárt a szerződése, így le tudtam igazolni annyiért, amennyit éppen ért (3.2m L :D). AMúgy 25m alatt nemigen adják oda... De megéri, mert fiatal, és qrva jó kapus:

• bexinho
    Hát az a durva, h mikor megvettem 3,2 milláért, akkor egy kegyvesztett, ám (más karrierben hasznos játékosom volt) remek futbalista volt. Sok meccsen nem játszott, mert sajnos nem azt a formát hozta, amit elvártam volna tőle. Így inkább csereként számítottam rá. Ugye így meg nem igen lehetett nagyot alkotni, a nem egy kiemelkedően nagy tehetség. Azonban félévig figyelte 2 csapat is, köztük az Atletico. Majdnem lement a szezon, és a spanyol gárda egy olyan ajánlatot tett a játékosért, amin nagyon meglepődtem. Picit gondolkoztam is, h ennyire értékes lenne, s hagynom kéne még időt neki?! De mérlegeltem, és az eladás mellett döntöttem. Úgyérzem nagyon jól jártam :) Amúgy atleticoban se megy neki.
    Másik nagy eladásom is azévben történt. Kovács Kálmán (generált játékos). Nagy tehetségként jött, ám nem tudott kibontakozni, így hiába játszattam sokszor, nem kapta el a fonalat. Milán figyelte, így ajánlat klub-nak alkalmazást használva 13M -ra állítottam az eladási árát.
    Meglepetésre vitték is! Mondjuk még nagyon fiatal, így bármi megtörténhet. Bár nem bánom h megléptem ezt a döntést:)
  • CarterScott
    Azért azt nem sejtettem, hogy talán a játék legjobb kapusa. Néztem neten legjobb játékosokat, de Akinfeev mellett feltűntetnek még egy pár kapust :) De ha így állunk, akkor még licitálok érte nyugodtan. Köszi a válaszokat!
  • Terminátor14
    Az azért több mint vicces lenne, ha odaadnák neked a játék talán legjobb kapusát 7,2 millióért, nem? 20 fölött már reálisabb, bár nekem A 6.-7. szezon körül csak 50ért adták oda.
  • Gnome
    amikor a cityvel voltam asszem 25ért hoztam el mivel klasszis kapus már most is ráadásul nála jobb nemfog eljönni kezdetben...asszem második évben már év kapusa is volt..
  • CarterScott
    Bocsánat a kép miatt, azt hiszem túl nagyra sikeredett! Legközelebb tartom a megadott méretet, csak most nem figyeltem rá sajnos.
  • CarterScott
    Üdv megint!

A második meccsem a Bristol City ellen volt, ahol ugyanazzal a taktikával sikerült kicsit jobb eredményt elérni... (Sokat izgultam ezen a meccsen, mert az első félidőben semmi sem történt)

Remélem így jó lesz a kép, és nem csak egy linket tettem be.

Akinfeev leigazolását illetően, azt hiszem ő marad a CSZKA Moszkvában. Az értéke 4,5m; legutóbb 7,2m-t ajánlottam érte, de nem fogadták el. Szerintem jelenleg ennél többet nem költenék rá. Véleményetek szerint megérne még több pénzt?
  • Huni92
  • CarterScott
    Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani a Football Manager 2009-cel, kitapasztaltam már pár dolgot.
    Most a Manchester City-vel megyek, a bajnoki címért való küzdelmet tűztem ki célul, és ehhez kaptam 78,65m font átigazolási pénzt.

Vettem néhány játékost:
    http://imagerz.com/QEQSXktvAwIBVlIcFAVR
    Ezen kívül még ráálítottam egy megfigyelőt Igor Akinfeev-re, és 2009. július 1-én csatlakozik a csapathoz Criscito.

A taktika:
    http://imagerz.com/QEQSXktvAwIBVlIcFgVR
    http://imagerz.com/QEQSXktvAwIBVlIcGQVR
    Sajnos még nem tudok saját taktikát csinálni, ezért használom ezt, viszont az első meccsem alapján nem nyűgözött le.
    (Ha vki tudna ajánlani vmi használható taktikát, vagy változtatást ehhez, azt megköszönném :))

Áttekintés:
    http://imagerz.com/QEQSXktvAwIBVlIcFwVR
    Itt lehet látni, hogy az első meccsem UEFA meccs volt, és idegenben sajnos csak 1-0-ra tudtunk győzni. Ez elszomorító, merthogy az ellenfél nem vmi nagy csapat... Ezenkívül van némi veszteségem, de majd idővel javul az is.
    Edzésnél az All in One edzéstervet használom, állítólag az egy megfelelő terv.

Minden kritikát elfogadok, de azért jobb lenne, ha leginkább építő jellegűek lennének :)

Előre is köszönöm!
  • Nightwish006
    Amíg ők megvannak elégedve az aktuális edzővel nemigen tudsz mit csinálni. De ha mindenképp most akarod, csinálj 1 új felhasználót állítsd be, hogy a magyar válogatott legyen a csapata, utánna visszavonulsz, és az eredeti felhasználóval pedig jelentkezel.
  • tobias88
    Assulint 2011ben 1 milláért se tudom eladni...
  • tobias88
    A Magyar válogatottnak hogy tudnék valahogy az edzője lenni, kinek kell benyomni a ráhatást, hogy küldjenek szerződést? Mert görögökhöz mentem, de szánalmas egy bagázs
  • lemieux66
    Üdv Mindenkinek, grat az alulról induló mágusoknak!
    Az Arsenal-csalás problémájára lehet megtaláltam a megoldást. Haverral indítottunk játékot (Ő Real M, Én Tham). Egy idő után Ő kimaradt a játékból, ezért a Realtól visszavonultattam. A Real ezután megszerezte Wengert, és azóta az arsenal összeesett, mint a napra tett vaj. Jó őket a 4-5. helyen látni :D. Úgy tűnik, ott Wenger a kulcs, nem a csapat.