A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bexinho
    Hát az a durva, h mikor megvettem 3,2 milláért, akkor egy kegyvesztett, ám (más karrierben hasznos játékosom volt) remek futbalista volt. Sok meccsen nem játszott, mert sajnos nem azt a formát hozta, amit elvártam volna tőle. Így inkább csereként számítottam rá. Ugye így meg nem igen lehetett nagyot alkotni, a nem egy kiemelkedően nagy tehetség. Azonban félévig figyelte 2 csapat is, köztük az Atletico. Majdnem lement a szezon, és a spanyol gárda egy olyan ajánlatot tett a játékosért, amin nagyon meglepődtem. Picit gondolkoztam is, h ennyire értékes lenne, s hagynom kéne még időt neki?! De mérlegeltem, és az eladás mellett döntöttem. Úgyérzem nagyon jól jártam :) Amúgy atleticoban se megy neki.
    Másik nagy eladásom is azévben történt. Kovács Kálmán (generált játékos). Nagy tehetségként jött, ám nem tudott kibontakozni, így hiába játszattam sokszor, nem kapta el a fonalat. Milán figyelte, így ajánlat klub-nak alkalmazást használva 13M -ra állítottam az eladási árát.
    Meglepetésre vitték is! Mondjuk még nagyon fiatal, így bármi megtörténhet. Bár nem bánom h megléptem ezt a döntést:)