A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
ilyen engem is sokszor súlyt...Debrecen - ETO szuperkupa meccs 2:0, persze mindkettő büntetőből...ETO - Debrcen visszavágó 2:1, 89. perc 11-es, gól... kiestünk
Közben elkezdtem 3. szezont imént említett ETO-val...2. szezonban megnyertük a bajnokságot úgy, hogy az utolsó forduló előtt az Újpesttel 63-63 ponttal álltunk, és egymás ellen játszottunk...:) 4:0-ra simán elvertük őket, ezzel 2,43-as gólátlag lett a szezon...
Aztán most a 3. év eleján BL selejtezőket sikeresen vettük (egy macedón ellenfél, Beitar Jerusalem, Dinamo Zagreb)...
Csoportkör nem a legkönnyebb, de talán 3. hely elérése nem lehetetlen, vagy még feljebb, de majd meglátjuk...most még nem a BL a cél...sokkal inkább a bajnokság.
amúgy a csoport:
Arsenal, Rangers, Ajax...
Igazoltam sok fiatalt, lehet, hogy túl sokat is, nem biztos, hogy bírni fogják a sorozatterhelést szerda-szombat ritumsban...
Amúgy aki magyar bajnokságot játszik, annak erősen ajánlom fehérvárból Goran Vujovicot, nálam első évben 4-2-3-1-es felállásban gólkirály lett 16 góllal. 87-es születésű, és van benne potenciál rendesen. Idei szezonban 10 meccsen (BL selejtezők, 4 bajnoki) 9 gólt rúgott.