A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Matthew Prosac
    na lement a 2012-2013as bajnokság is, és számomra óriási meglepetéssel zárult, sajnos a bajnoki címemet nem tudtam megvédeni. a Videoton a nyáron (illetve télen is) igen keményen erősített, összesen elb*szott vagy 15M(!)-t ráadásul jó játékosokat szereztek (pl Koman Vladimir!), így tőlük vártam hogy megszorongatnak majd. Az őszi szezonban csikorogtak a fogaskerekek, nem ment úgy a gépezet és hullajtottunk pár pontot, az őszi szezon végére már kezdett gyanússá válni a Fradi magabiztossága, de ekkor 5 pont előnyük már volt.

A télen nagyon jól erősítettem, gondoltam h könnyedén befogom őket, de egyszerüen nemakartak hibázni, az utolsó 12 meccsükből speciel 10et nyertek, és 2 döntetlen. Ebből egyik ellenem az utolsó előtti fordulóban a "bajnoki döntő" alkalmával, ahol az Üllői úton álltunk fel 0-2ről és a szünetre már 2-2vel vonultunk, a második félidőben viszont nem esett gól, pedig ha nyerek, enyém a bajnoki cím! Nemsikerült, az utolsó fordulóban pedig egyikőnk sem hibázott (Paks - Fradi 1-3, Tbánya - Honvéd 7-2!) kicsit skót bajnokság feelingje lett a dolognak (Celtic & Rangers és a többiek hátul) íme

Az év játékosa nálam pedig Jovic, aki támadó középpályás létére szórta a gólokat mint egy csatár

Gólkirályt én adtam, Einarsson (#53046) személyében (19 bajnoki gól), magyar kupát és ligakupát megnyertem. Jovicot viszont jövőre el fogom veszíteni, mert nem akar majd szerződést hosszabbítani... (eladni meg nemtudom mert még 2M-t sem akarnak adni érte)