A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Naszóval elmesélem mi történt a lokimmal a bl csoport körök után. Ugye 3.helyen végeztünk, vártam a sorsolást, a szerencse mellém állt, így a dinamo moszkvát kaptam. Első meccs idengenben, borzasztóan impotens játékkal, 3-0 ra szoptunk. Na mondom ezt ledogolzni igen kemény lesz, de egy nagyon agresszív, akaratos támadó focival a bíró lelkes segítségével (80.perc 11es) hoztuk a meccset. Első félidőt 3-0 val zártuk egyébként, kemény első félídőt toltunk. A sahtar / besiktas párosításon a törökök jöttek, első meccsen megint idegenben a 25.másodpercben vezetést szereztünk, de utánna lefociztak minket, 3-1 oda. A visszavágóra sikerült remek hangulatot teremteni, mindenki nagyon akarta a továbbjutást. A meccs első 30 percében nagyon nyomott a Besiktas, de a védelem tartott. Sikerült egy gólt találni, közünk nem sok volt hozzá, de bentvolt. Rögtön utánna egy szabad rugás a törököknek, 1-1... Kezdtem temetni a meccset, de az első játékrész hosszabításában egy remekbe szabott kontrával sikerült 2-1 re hozni a félidőt. A második félre már mindent egy lapra téve támadtunk, 3-1, majd 4-1 ide, és ekkor jött a dráma... 90.perc, 1percet hosszabítanak, 90:50kor pedig egy csunya védelmi hibának köszönhetően kaptunk egy gólt, pedig már mindenki védekezett, 4 védő, 2 vkp, védekező mentalitás, időhúzás, minden ami kellene ilyenkor, de a szerencse most elállt tőlünk. Az eredmény ígyis rendkívüli számomra, mégis úgy érzem hogy simán meglehetett volna a meccs...